Cota 2 din fotbal – Goluri în Cupa Belgiei?

Sursă foto: Twitter, Royal Antwerp FC

Cota 2 din fotbal – pentru astăzi avem o ofertă generoasă în Cupa Belgiei, dar pentru mai multă siguranță am ales să mă axez pe o cotă 2 cu șanse reale de câștig. Mizăm pe 2 selecții, prima dintre Oostende vs Genk, iar a doua pentru meciul zilei în Belgia, dintre Antwerp vs Charleroi. Haideți să analizăm împreună cu ce vin nou echipele și să vedem ce cote ne pregătește Superbet pentru astăzi.

Pachet de 500 RON Bonus

Cotă 2.30 la Superbet

Meciurile încep la orele 21:00 și la 21:30 și chiar dacă nu sunt difuzate le puteți viziona pe site-ul celor de la Superbet. Comform statisticilor raportul dintre echipe este unul diferit și am ales să mizez pe victorii directe. Mergem la risc? Oostende nu dă semne bune în liga secundă și se află aproape de retrogradare, iar în al doilea meci pentru Charleroi putem spune același lucru, echipa fiind la 2 puncte de retrogradare.

Poate Leuven să se impună?

Pentru primul meci deși ambele echipe se află în situații asemănătoare există totuși o mare diferență din a fi pe ultimele locuri în Jupiter Pro League și de a nu realiza mare lucru în National Division 1. Cu 3 eșecuri în ultimele 5 meciuri pentru Knokke automat emoțiile apar. Să mai evidențiem încă o dată raportul dintre cele două, gazdele au reușit cu greu să se impună contra Leuven B în campionat, cu scorul de 2-1.

  • Knokke este pe 10 în National Division 1 cu 19 puncte.
  • Leuven este pe 14 în Jupiter Pro League cu 12 puncte.

Nici pentru Leuven nu avem mari speranțe acest sezon. Oricât de ne-în-formă ar fi oaspeții este teoretic aproape imposibil să piardă acest meci. Revenind, Leuven pierde 4 meciuri consecutiv în deplasare, deși adversarele au fost pe Măsură, ca Antwerp, Genk, Cercke Brugge și Anderlecht. Voi ce spuneți, va reuși Leuven să rupă blestemul din ultima perioadă?

Un nou succes acasă pentru Antwerp

Cu un sezon precedent excelent se pare că Antwerp întâmpină probleme în cel de acum, deși această idee este oferită ,ai degrabă de rușinea din Champions League. Într-o grupă cu Barcelona, Porto și Shakhtar belgienii nu au acumulat nici măcar un puc. În Jupiter Pro League aceștia par din nou de neînvins, dar surprinzător când vine vorba de Liga Campionilor situația se schimbă drastic. În meciul Shakhtar vs Antwerp aceștia au pierdut din nou cu 1-0.

  • Antwerp pe locul 4 în Jupiter Pro League. cu 27 de puncte în 16 meciuri.
  • Charleroi are doar 17 puncte ți se află pe 12.

Am ales să mizez pe victoria gazdelor din cauza formei slabe cu care Charleroi se luptă. Chiar dacă mai au timp, în Cupa Belgiei timpul nu stă și cea mai bine pregătită câștigă. Ca o evidențiere a situației dintre cele două Antwerp s-a impus în 3 din ultimele 5 meciuri directe.

Nu uitați, pentru mai multe ponturi de acest fel intrați pe site-ul nostru la categoria cota 2 și vedeți ce v-au pregătit și colegii mei.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON