3000 RON miza pentru doua suturi – Cota 2.20

3000 RON miza pentru doua suturi - Cota 2.20
Sursa foto: AFC Bournemouth ( oficial Facebook)

3000 RON miza pentru doua suturi – Cota 2.20. Pariem pe suturi in Champions League si Premier League in aceasta seara ce se anunta foarte interesanta. Diseara vom asista din noua la doua partide ce se vor desfasura in optimile de finala Uefa Champions League. Colegii mei au pregatit deja cele mai importante informatii pe site-ul Xbets.

<<INTRA IN GRUPUL DE TELEGRAM>>

Daca nu ai plasat momenta niciun bilet atunci poti trebuie sa stii ca avem o cota 10 pe cupele europene deja pregatita. In aceasta zi nu putea sa lipseasca nici cota 2 din fotbal. De asemenea, am gasit din nou in oferta celor de la Unibet o cota foarte buna ce se bazeaza pe numarul de suturi.

Nu uita, la Unibet – una din cele mai populare case de pariuri online din Romania – poti plasa pariul cu 300 RON BONUS FARA RISC!

Cum incasez 300 RON Bonus?

  1. Daca vrei si tu sa plasezi recomandarea noastra cu 300 RON BONUS, atunci va trebui sa iti deschizi un CONT NOU la Unibet..
  2. Nu iti mai ramane decat sa finalzezi procesul de verificare KYC (vezi de ce trebuie sa iti verifici contul la pariuri online!)
  3. GATA! In contul tau va fi disponibil un BONUS in valoare de 300 RON si 200 de Rotiri Cash la cazino!

Marcheaza din nou Dominic Solanke?

Astazi de la ora 22:00 cei de la Bournemouth primesc vizita lui Luton. Se anunta un meci foarte disputat, avand in vedere ca in ultima etapa acestia au remizat vs Sheffield, scor 2-2. Momentan echipa se afla pe locul 13 in clasament, insa lucrurile se pot complica daca vor pierde si duelul din aceasta seara. De mentionat ca Luton are o defensiva foarte fragila si acest aspect l-am putut observa in mai toate partidele din Premier League.

In acest context cred ca Dominic Solanke se poate revansa dupa penalty-ul ratat in ultima etapa. Minim doua suturi pe spatiul portii din partea englezului este un pronostic plauzibil. Sa nu uitam ca acesta este golgheterul echipei cu 14 goluri reusite pana in acest moment. Daca va marca in acesta seara, Solanke va reusi sa il egaleze pe Salah in clasamentul golgheterilor. Ramane de vazut daca acesta va reusi sa fie decisiv in aceasta seara pentru echipa sa.

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash


Daca tot am vorbit in descrierea articolului despre meciurile din Uefa Champions League, am zis sa va propun un pronostic si pentru meciul celor de la Dortmund.

La Eindhoven, baietii lui Edin Terzic au avut o evolutie buna, mai ales in prima repriza atunci cand au si deschis scorul printr-o reusita semnata de Donyell Malen care se afla intr-o forma excelenta. Jucatorul care a venit chiar de la adversara de astazi a marcat in ultimele 4 meciuri in care a evoluat.

Avem premisele unui meci clar de goluri in aceasta seara, intre doua formatii pe care le vad plecand cu sanse apropiate la calificare. Terenul propriu poate reprezenta un avantaj pentru nemti si din acest motiv o sa plasam un pariu pe suturi. Total suturi peste 13,5 si aici sunt luate in considerare si cele blocate, pe langa sau pe spatiul portii.

Total suturi - peste 13,5 Dortmund @ 1.70
JOACA ACUM CU 300 RON FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON