Victorie în avans – câștigi înainte de fluierul final

Victorie în avans - câștigi înainte de finalul meciului
Victorie în avans – câștigi înainte de finalul meciului

Victorie în avans – câștigi înainte de fluierul final

Casele de pariuri online din România își îmbunătățesc serviciile de la zi la zi, încercând să le ofere pariorilor o experiență cât mai plăcută pe platformele lor. Las Vegas este una dintre cele mai complete agenții de pe piață, dispunând de o mulțime de promoții și avantaje, care nu pot fi decât în folosul nostru.

De exemplu, această agenție online a introdus de curând opțiunea de “Victorie în Avans”, cu ajutorul căreia poți câștiga un pariu înainte ca meciul să se încheie. Probabil știi despre ce este vorba, însă te invit să citești tot articolul, deoarece îți voi prezenta și alte puncte forte ale acestei case de pariuri.

BONUS sport 300 RON fara RISC + 177 Rotiri Gratuite Fara Depunere

Ce este opțiunea “Victorie în Avans”?

Multe agenții de pariuri online dispuneau deja de această opțiune, însă de acum putem profita de ea și la Las Vegas. Ce reprezintă această funcție? Ei bine, dacă alegi să pariezi pe un meci de fotbal prin noua selecție “Victorie în Avans”, pariul tău este câștigător dacă echipa pe care ai mizat are două (2) goluri avans în orice moment din timpul jocului, indiferent de rezultatul meciului.

De menționat faptul că această ofertă este valabilă doar pentru tipul de pariu “Victorie în Avans”. De asemenea, tine cont și că trebuie să plasezi pariul Pre-Meci, deoarece pariurile Live nu se încadrează la ofertă. Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în seamă este faptul că funcția Cash-Out nu poate fi folosită pe acest tip de pariuri.

Ce promoții mai oferă Las Vegas?

Pe lângă funcția “Victorie în Avans”, după cum menționam, agenția de pariuri online Las Vegas are o grilă de bonusare extrem de atractivă, venind de asemenea în sprijinul jucătorilor cu multe avantaje. Vezi mai jos care sunt câteva dintre cele mai interesante:

• Bonus fără depunere + pachet de bun-venit până la 900 RON

Las Vegas dispune de unul dintre cele mai atractive pachete de bun venit, oferind un bonus de până la 900 RON pentru sectiunea de Pariuri Sportive. Acesta include 300 RON Pariu Fara Risc + 300 RON Bonus Sport + 300 RON Pariu Gratuit si 30% Profit Boost. Îl poți revendica extrem de simplu, printr-un CLICK AICI.

Ei bine, pe lângă oferta de bun-venit, această agenție de pariuri online dispune și de un bonus fără depunere oferit la înregistrare, care nu are condiții de rulaj. În prezent, la Las Vegas poți beneficia de 222 Rotiri Gratuite (vezi aici cum), însă trebuie să știi că oferta se modifică lunar. Așadar, te invit să rămâi aproape de site-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi promoții. De asemenea, poți oricând să accesezi ACEST LINK și să arunci un ochi peste cele mai bune fără depunere oferite de casele de pariuri din România.

VEZI CE CASE DE PARIURI MAI OFERĂ VICTORIE ÎN AVANS

• Funcția Bet Builder: până la 10 pariuri la același meci

Majoritatea agențiilor de pariuri online dispun de această funcție, însă principalul avantaj la Las Vegas este faptul că poți adăuga până la 10 selecții din cadrul aceluiași eveniment pe biletul tău. Ba mai mult, ai până la 10 sporturi pe care poți să folosești această opțiune. Mai exact: fotbal, tenis, baschet, baseball, cricket, hochei pe gheață, fotbal american (NFL și Colegiu din SUA), rugby league, rugby union, MMA și fotbal australian.

De exemplu, poți include următoarele selecții într-un meci Barcelona vs Real Madrid:
​ • Total goluri – Peste 2.5
• Cornerele echipei – Barcelona – Peste 2.5
• Total Cornere – Peste 4.5
• Ambele echipe să înscrie: Da

Ce-i drept, există și unele dezavantaje, cum ar fi faptul că nu poți combina selecții din meciuri diferite, ci doar selecții individuale din cadrul aceluiași eveniment. De asemenea, această funcție nu poate fi folosită pentru pariurile Live, ci doar pentru evenimentele de tip Pre-Meci.

• Profit boost de până la 150% pentru biletele cu minim 3 evenimente

Pe Las Vegas îți poți mări câștigurile cu până la 150% pe biletele cu cel puțin 3 evenimente, la o cotă minimă de 1.30 per selecție. Grila de bonusare arată astfel:

Numar EvenimenteBonus
33%
44%
55%
66%
710%
815%
920%
1025%
1130%
1235%
1340%
1445%
1550%
1655%
1760%
1870%
1980%
20-24100%
25+150%

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON