Trofeul EURO 2024, adus in Romania de Betano

Trofeul EURO 2024, adus in Romania de Betano – o veste excelenta pentru microbistii bucuresteni! In toamna anului trecut, Betano a devenit noul sponsor principal al Campionatului European ce va avea loc in vara acestui an, pe teritoriul Germaniei.

Ei bine, operatorul online vine si cu o prima veste excelenta pentru microbistii romani. In asteptarea turneului final la care va lua parte si nationala lui Edi Iordanescu, suporterii au ocazia de a vedea pe viu trofeul EURO 2024. Acesta va fi prezentat intr-un eveniment programat pe data de 28 februarie – intre 18:00 si 22:00, la parterul Unirea Shopping Center!

100% BONUS la depunere 500 RON

Trofeul EURO 2024 – cum il poti vedea?

Evenimentul prin care este adus trofeul EURO 2024 la Bucuresti are menirea de a imbina tehnologia cu pasiunea pentru sport. Florinel Coman, Darius Olaru (FCSB), Nicusor Bancu sau Vladimir Screciu (Universitatea Craiova) se numara printre invitatii de gala la acest eveniment. Cele doua formatii au in momentul de fata un parteneriat activ cu una din cele mai populare case de pariuri online din Romania, Betano.

De asemenea, Ciprian Marica – un ambasador al brandului – se va afla la Unirea Shopping Center, unde suporterii au ocazia de a vedea trofeul EURO 2024. Locatia se afla in Piata Unirii 1.

Dragos Mîndreci – Country Manager la Betano Romania – a declarat: „Faptul că suntem primul brand din industria gamblingului care devine sponsor al UEFA EURO 2024 reprezintă o realizare importantă pentru Betano, care demonstrează acțiunile noastre susținute în domeniul sportului în toate țările în care suntem prezenți. Suntem încântați să aducem Trofeul atât de aproape de toți fanii sportului din România și să ducem astfel mai departe angajamentul nostru de a contribui la îmbunătățirea experienței fotbalistice la nivel național”

Trofeul EURO 2024 nu este singura surpriza de care microbistii romani vor avea parte pe data de 28 februarie. Sunt programate foarte multe activitati la fata locului alaturi de vedetele fotbalului romanesc, astfel ca experienta cu siguranta va fi una de vis pentru suporteri!

Cine este Betano?

Betano este una din cele mai populare case de pariuri online ce activeaza pe piata din Romania. Compania este parte integrata a Kaizen Gaming – un lider mondial in industria de GameTech.

In momentul de fata, Kaizen activeaza pe pietele din Europa, America Latina, Africa si America de Nord. Peste 2.000 de angajati fac parte din compania ce asigura zilnic cele mai bune servicii pentru milioanele de clienti. Anul 2023 a fost unul prolific pentru Kaizen Gaming, care a primit nu mai putin de 5 distinctii la gala EGR Operator Awards:

  • “Operatorul de Pariuri Sportive al Anului”
  • “Campania de Marketing a Anului”,
  • “Cea Mai Buna Platforma de Pariuri Sportive Mobila”
  • “Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House”
  • “Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”

Tu vei merge sa vezi pe viu trofeul EURO 2024?

Pariaza pe EURO 2024 cu 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON