Betano, sponsor oficial EURO 2024

Betano, sponsor oficial EURO 2024! Aceasta este o veste de ultima ora pentru pariorii de la noi din tara, care au un cont deschis la una din cele mai populare case de pariuri online.

Parteneriatul incheiat intre operatorul online ce face parte din grupul Kaizen Gaming si UEFA, reprezinta o noutate in ceea ce priveste Campionatul European. Vorbim despre primul partener de betting din istoria acestei competitii. Turneul urmeaza sa aiba loc in Germania, vara viitoare, in perioada 14 iunie – 14 iulie 2024.

Astfel Betano a devenit un Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European. Cu siguranta, atunci cand vei plasa ponturi EURO 2024 vara viitoare, vei gasi o multime de bonusuri si oferte pe placul tau!

100% BONUS la depunere 500 RON

Betano, sponsor oficial EURO 2024

Pentru prima oara in istorie, UEFA a decis sa colaboreze cu o companie de pariuri sportive pentru un Campionat European, astfel ca se va realiza o conexiune ampla intre microbistii de pe Batranul Continent si pariori. Una din cele mai performante platforme online de pariuri sportive le va permite fanilor sa mizeze in timp real.

George Daskalakis, CEO & Fondator Kaizen Gaming, s-a declarat foarte incantat de acest nou parteneriat:

„Suntem încântați să fim în parteneriat cu UEFA la EURO 2024. Această colaborare este o nouă premieră pentru industrie și exprimă pasiunea noastră pentru fotbal, precum și angajamentul nostru comun către inovație și excelență. Suntem foarte bucuroși să facem parte din această sărbătoare fotbalistică și așteptăm cu nerăbdare să îmbunătățim experiența generală a fanilor, oferind divertisment inegalabil prin intermediul jocului responsabil, în timpul acestui Campionat European extrem de așteptat.”

De asemenea, Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing la UEFA, a tinut sa faca si el unele precizari:

„Suntem încântați să avem Kaizen Gaming și brandul său Betano drept partener oficial al UEFA EURO 2024. Betano este un operator digital de pariuri sportive de top, cu accent pe tehnologia de ultimă oră și jocul responsabil. Credem că expertiza lor în industrie și afinitatea pentru fotbal reprezintă o potrivire excelentă pentru turneu.”

In iarna anului trecut, la Cupa Mondiala din Qatar 2022, Betano a devenit prima companie de pariuri sportive ce a stabilit un parteneriat cu FIFA. La un an distanta de la acel turneu final, operatorul a facut publica intelegerea cu UEFA.

Cine este Betano?

Betano, una din cele mai importante case de pariuri online din Romania, face parte din grupul Kaizen Gaming. Vorbim despre un pion important de pe piata GameTech din intreaga lume. Cei de la Kaizen isi propun sa imbunatateasca experienta de pariuri pentru milioanele de clienti de pe mapamond, concentrandu-se asupra tehnologiei si oamenilor.

Cea mai mare prezenta pentru Kaizen Gaming este in Europa si America Latina, insa recent compania a stabilit parteneriate in Africa (Nigeria) sau America de Nord (Ontario). In prezent, peste 2.000 de angajati se asigura de buna functionare a companiei.

La gala EGR Operator Awards 2023, Kaizen Gaming a primit nu mai putin de 5 trofee: “Operatorul de Pariuri Sportive al Anului”, “Campania de Marketing a Anului”, “Cea Mai Buna Platforma de Pariuri Sportive Mobila”, “Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House” si “Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”.

Ce parere ai despre stirea momentului – Betano, sponsor oficial EURO 2024?

Pariaza pe EURO 2024 cu 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON