Sansele tricolorilor la EURO 24 sa treaca de grupe

România a terminat preliminariile pentru EURO neînvinsă și a câștigat grupa I, din care au mai făcut parte Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Tricolorii vor face parte din urna a doua la tragerea la sorți, însă multe dintre variantele posibile de grupe nu ne sunt accesibile.

Echipa noastră națională are cel mai slab lot de la turneul final din Germania, conform datelor de pe transfermarkt. Edi Iordănescu și compania au fost depășiți inclusiv de Albania, care are un lot cu aproape 30 milioane de euro mai calitattv.
România are lotul cotat la 90 milioane de euro, în timp ce vecinii noștri din Ungaria au o națională care este evaluată la 147 de milioane. Cel mai important jucator al nationalei este Dragusin, cotat de cei de la transfermarkt la 25 milioane de euro, urmat de Olaru cotat la 6.5 milioane de euro.

La polul opus, Anglia, Franța și Portugalia conduc topul celor mai valoroase echipe, cele 3 aflându-se și printre favoritele bookmarkerilor la câștigarea trofeului. Trebuie menționat că România ar putea să nu rămână cea mai slabă națională de la EURO, în funcție de rezultatele care se vor înregistra la baraje.

Bonusuri si promotii Betfair

Bonusul de Bun Venit este de 100% pana la 550 RON. Bonusul poate fi creditat in fiecare saptamana. Pentru fiecare din primele 11 depuneri de la Betfair primim 100% pana la cel mult 50 RON. Depuneti cel putin 50 RON si pariati aceasta suma pentru a primi un bonus de 50 RON cu rulaj x6 la cota minima 1.60.

Tricolorii umbrita de Ucraina in lupta pentru calificare la Euro 24

Ucraina are o cota de 1.35 la calificare, in timp ce nationala noastra are cota 2 pentru a merge in fazele urmatoare. Cei de la Betfair ne surprind cu o oferta speciala pentru tricolori si anume, putem paria pana unde se opreste drumul trupei lui Edi Iordanescu: In grupe, in optimi, sferturi, semifinale sau chiar in marea finala.

Unde se poate gasi acest pariu la Betfair?

De pe aplicatia noua Betfair, care este foarte intuitiva, apasati pe butonul de search/cautare si scrieti EURO 24. Datorita algoritmului foarte inteligent, va aparea imediat Rubrica EURO 24. De acolo treaba este destul de simpla.

EURO 24 – Pariuri ANTEPOST – ROMANIA – oferte speciale echipa

  • APLICATIE NOUA, cu buton de search, disponibila pe ANDROID si iOS.
    Noua aplicatie Betfair este acum pe ambele sisteme de operare Android si iOS, fiind foarte intuitiva si avand peste 10.000 pariuri speciale in fiecare weekend.

EDI IORDĂNESCU A ANUNȚAT LOTUL PRELIMINAR PENTRU EURO 2024! CE FOTBALIȘTI A “IGNORAT” SELECȚIONERUL

Astăzi, Edi Iordănescu a anunțat lotul fotbaliștilor convocați pentru cele două partide de pregătire. Selecționerul a alcătuit o listă cu 28 de nume, iar conform FRF, acesta este și lotul preliminar pentru EURO 2024.
Astfel, o parte dintre jucătorii de pe această listă vor merge la turneul final al Campionatului European din această vară. Lotul pentru EURO, care va fi anunțat pe 7 iunie, va trebui să cuprindă doar 26 de nume, meciurile cu Bulgaria și Liechtenstein fiind decisive în realizarea selecției finale.

Din lotul pentru cele două amicale, fac parte 4 portari și 4 atacanți, iar printre marii absenți de pe lista lui Edi Iordănescu se remarcă Louis Munteanu, Vlad Chiricheș și Alex Mitriță, care au avut prestații bune în acest final de sezon, sperând că îi vor atrage atenția selecționerului, dar fără succes.

Acum am eu o intrebare pentru voi. Unde credeti ca se va sfarsi drumul tricolorilor la acest EURO?

Daca ti-a placut articol si esti interesat si tu de astfel de pariuri zilnice, de bonusuri 5 Ron/ zilnice acordate pentru pariurile combinate, de 25 de rotiri gratuite la Sloturi la fiecare 14 zilei, te invit sa ti deschizi cont cu un simplu click pe oferta de mai jos. Si nu uita! Retragi instant pe card cu 0% COMISION!

100% BONUS până la 550 RON

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON