Romania in semifinalele EURO 2024 – scenarii si cotele la pariuri

Romania in semifinalele EURO 2024 – scenarii & cota / sursa foto Facebook

Romania a reusit o calificare istorica in fazele eliminatorii ale EURO 2024. Din 2000 nu s-a mai intamplat acest lucru, atunci cand Chivu & co. terminau pe locul secund intr-o grupa infernala cu Portugalia, Anglia si Germania.

La mai bine de 2 decenii distanta, tricolorii au castigat pentru prima oara in istorie o grupa la un turneu final. Romania s-a clasat pe primul loc in grupa E – din care au mai facut parte Belgia, Slovacia si Ucraina. Rezultatele au fost:

  • 3-0 vs Ucraina
  • 0-2 vs Belgia
  • 1-1 vs Slovacia

Acum, pe baietii lui Edi Iordanescu ii asteapta un duel de foc in optimile de finala, contra batavilor. Au fost deja afisate cotele la pariuri Romania – Olanda, duelul programat pe 2 iulie 2024 – la ora 19:00. Tricolorii se intorc pe Allianz Arena din Munchen, acolo unde au debutat la EURO 2024, cu victoria entuziasmanta in fata Ucrainei.

Desi adversarul din optimi este unul foarte dificil, Romania se poate declara multumita de faptul ca evolueaza pe aceasta parte de tablou, care nu arata deloc imposibil:

Romania in semifinalele EURO 2024? Cota fantastica pentru un astfel de scenariu!

Primul adversar din fazele eliminatorii pentru Romania este Olanda. O nationala extrem de puternica, ce propune superstaruri precum Van Dijk, Nathan Ake, Cody Gakpo, Xavi Simons sau Memphis Depay. Tricolorii vor incerca sa raspunda cu o defensiva in care Andrei Ratiu, Burca si Radu Dragusin isi cauta un al 4-lea membru – dupa suspendarea lui Nicusor Bancu.

De altfel, la mijloc conducatorii vor fi din nou Nicolae Stanciu si golgheterul nationalei la turneul final – Razvan Marin. Fostul mijlocas al celor de la Ajax Amsterdam a marcat din penalty golul calificarii cu Slovacia. In ofensiva, Denis Dragus va fi din nou preferat, urmand ca Florinel Coman si Ianis Hagi sau Dennis Man sa lupte cu fundasii olandezi.

Cotele (ce pot suferi modificari pana la ora partidei) pentru Romania vs Olanda arata astfel:

Casa de PariuriROMANIA 🇷🇴EGALITATEOLANDA 🇳🇱
Superbet8.504.201.45
Betano8.004.151.47
Unibet8.004.601.47

Pentru o calificare a tricolorilor (inclusiv prelungiri sau penalty-uri), cota este undeva intre 4.50 si 5.00. De partea cealalta, Olanda are o cota de 1.20.

In cazul in care ros-galben-albastrii ar izbuti o calificare miraculoasa in sferturi, adversarul este unul chiar accesibil. Castigatoarea duelului de pe Allianz Arena se va infrunta cu invingatoarea din Austria vs Turcia! In conditiile in care pe partea cealalta de tablou se afla Franta, Spania sau Germania – Edi Iordanescu si staff-ul nationalei se pot declara multumiti.

In istorie, Romania nu a reusit niciodata sa ajunga pana in semifinalele competitiei, astfel ca un scenariu de acest gen a primit o cota foarte mare in oferta operatorului online Unibet:

Cote Unibet Romania la EURO 2024

Mergand chiar mai departe, in cazul unei prezente in penultimul act al competitiei – Romania ar putea intalni una din urmatoarele 4 adversare:

  • Anglia
  • Slovacia
  • Italia
  • Elvetia

Evident, Italia si Anglia suna precum doi “calai”, insa fotbalul ne-a demonstrat de multe ori ca statisticile si valoarea pot deveni irelevante intr-un meci decisiv. Pentru o prezenta in marea finala, cota tricolorilor este de 34.00 – mult scazuta fata de cotele afisate de operatorii online inainte de startul turneului final.

Romania in semifinalele EURO 2024 @ 9.00

Pana sa se gandeasca la Romania in semifinalele EURO 2024 insa, Edi Iordanescu trebuie sa pregateasca duelul cu Olanda de marti, 2 iulie 2024. Nu uita, la Unibet poti miza cu un BONUS exclusiv in valoare de 500 RON pe Romania la Campionatul European si nu numai.

✅ Tot ce trebuie sa faci este sa apesi AICI sau pe oricare alt banner din acest articol si sa urmezi instructiunile! ✅

Crezi ca va ajunge Romania in semifinalele EURO 2024?

PARIAZA PE ROMANIA LA EURO 2024 cu 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON