Premii totale la Vlad Cazino!

Premii totale la Vlad Cazino!

Premii totale la Vlad Cazino, prin intermediul celor 10 turnee finale programate la cazinoul online. Vlad Cazino (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil) a pregatit o surpriza pentru toti clientii deja existenti, dar si cei noi.

Cum EURO 2024 a inceput deja, singurul operator online licentiat la noi in tara ce are o tematica romaneasca, a dat startul la 10 turnee finale ce au ca scop sa aduca un strop de divertisment in plus! Jocuri de masa cu dealer live, sloturi online de top dar si ore in care utilizatorii pot obtine castiguri suplimentare.. cu asta te poti delecta la Vlad Cazino!

Premii totale la Vlad Cazino!

Premiile sunt pe masura, fara indoiala. Este vorba de un fond de premiera ce se ridica la 100.000 RON, iar premiul cel mare ajunge la 15.000 RON!

Cum poti obtine si tu o parte din acest fond? Foarte simplu! Fii pe faza in cele 5 saptamani in care promotia se deruleaza si ia parte la unul din cele 10 turnee finale. Este vorba despre 5 competitii ce pot fi accesate prin intermediul sloturilor online si 5 ce au la baza cazinoul online cu dealer live.

Celebrul vampir te asteapta pe site-ul web sau pe aplicatia mobila – care fie vorba intre noi, este una de top! Trebuie doar sa iti accesezi contul sau sa deschizi unul nou si sa joci minim 5 RON la turneul de live cazino sau la sloturile ce se incadreaza in aceasta promotie.

Pe masura ce vei juca si vei rula bani, vei acumula puncte – care se vor aduna si te vor ajuta sa avansezi in clasament. Cu cat te situezi mai sus, cu atat sansele tale de castig cresc. Obiectivul? Locul 1.. ce inseamna suma de 15.000 RON!

PARTICIPA SI TU LA CELE 10 TURNEE FINALE VLAD CAZINO!

Simpaticul vampir te va recompensa imediat dupa inregistrarea pe platforma online cu un BONUS de 100% de pana la 2.000 RON si 300 de Rotiri Gratuite Cash. Este cu siguranta una din cele mai bune oferte de pe piata din Romania.

Vlad Cazino este unul din cei mai populari operatori prezenti pe piata, activand de 6 ani. Cazinoul online ce face parte din Kindred Group are drept scop principal formarea unui mediu in care amatorii jocurilor de noroc pot miza responsabil si in siguranta.

URMĂREȘTE-NE PE