Pariuri Antepost Superliga – castiga FCSB titlul?

Pariuri Antepost Superliga – castiga FCSB titlul? sursa foto Facebook FCSB

Pariuri Antepost Superliga ⚽ prima liga din Romania se pregateste sa revina dupa pauza de iarna, iar microbistii din Romania sunt deja in cautarea de ponturi Superliga. Pentru cei care se simt inspirati si vor sa mizeze pe castigatoarea campionatului, sau pe golgheterul primului esalon, atunci articolul acesta le vine in ajutor!

Inainte de a vorbi insa despre pariuri antepost Superliga, vreau sa va prezint un BONUS in valoare de 500 RON, pe care il puteti incasa in doar 3 pasi – la una din cele mai tari case de pariuri online din Romania:

Apasa AICI pentru a-ti deschide un cont nou la Betano. Procesul nu va dura mai mult de 2-3 minute

✅ Finalizeaza procesul de verificare KYC, iar apoi efectueaza o depunere de maxim 500 RON

✅ PERFECT! Depunerea ta va fi dublata, iar tu poti plasa pariuri antepost Superliga!

100% BONUS la depunere 500 RON

FCSB, favorita certa la titlu

Dupa 21 de etape, FCSB este liderul autoritar al Superligii. Gruparea bucuresteana a adunat 44 de puncte, avand 13 victorii, 5 rezultate de egalitate si 3 remize. Golaverajul este si el unul impresionant. Ros-albastrii au cea mai prolifica ofensiva – cu 38 de goluri inscrise – dar si cea mai sigura defensiva, cu doar 20 de goluri incasate.

Sunt cifre care indreptatesc operatorii online sa le acorde prima sansa la titlu. Florinel Coman este intr-o forma de zile mari, avand 9 goluri in campionat si 8 pase decisive. Acesta este depasit in topul golgheterilor doar de colegul sau – Darius Olaru. Cu cei doi in primul 11, Gigi Becali spera la campionat si la grupele competitiilor europene.

Favorita numarul 2 la titlu este rivala eterna a celor de la FCSB, in era moderna a primei ligi din Romania. CFR Cluj ocupa pozitia secunda in clasament – cu 36 de puncte. In oferta Betano, clujenii au o cota de 5.50 pentru a pune mana pe titlu!

Cote Betano castigatoare Superliga

Podiumul este complicat de Universitatea Craiova. Gruparea olteana are 34 de puncte si este a 3-a favorita la titlu. In cazul in care vrei sa mizezi pe un succes al echipei lui Rotaru, atunci poti obtine 18x suma pariata!

Rapid Bucuresti pare ultima formatie din clasament cu sanse reale la titlu. Giulestenii au 33 de puncte – 11 mai putine decat FCSB. Cota acesta este una destul de mare – 20.00. In ceea ce o priveste pe campioana, ei bine echipa lui Hagi are o cota de 250.00. Aceasta cota mare este justificata, Farul fiind la limita play-off-ului – cu 30 de puncte.

De ce ar trebui ca FCSB sa castige titlul in Superliga:

  • atmosfera este una pozitiva in vestiar
  • Florinel Coman si Darius Olaru sunt intr-un varf de forma
  • Stefan Tarnovanu este portarul pe care il cautau ros-albastrii de mult timp, chiar de la plecarea lui Florin Nita
  • FCSB are un avans de 8 puncte fata de CFR Cluj, dupa 21 de etape
  • Gigi Becali continua sa investeasca, iar in iarna i-a adus pe Baba Alhassan, Luis Phelipe si FC Urartu, pentru a intari toate cele 3 compartimente
Pariaza pe FCSB cu 500 RON Bonus

Pariuri Antepost Superliga – cine castiga titlul de golgheter?

In ceea ce priveste titlul de golgheter, nu Florinel Coman este principalul favorit. Darius Olaru – alaturi de Aurelian Chitu – sunt considerati drept principalii candidati. Ambii au o cota de 6.00 in acest moment, in timp ce Florinel Coman a primit o cota de 7.50.

Urmatorii pe lista sunt Daniel Paraschiv (Hermannstadt), Dan Nistor (Universitatea Cluj) si Alexandru Pop (Otelul Galati). Toti au cate o cota de 10.00. Cei 3 insa au sanse destul de mici, in conditiile in care nu evolueaza la formatii puternice – ce isi pot domina majoritatea adversarelor.

Inainte de reluarea campionatului, clasamentul primilor 8 marcatori arata asa:

  1. Darius Olaru (10 goluri)
  2. Florinel Coman, Dan Nistor, Aurelian Chitu, Eduard Florescu, Alexandru Pop (9 goluri)
  3. Alexanru Mitrita, Otele (8 goluri)

Singura problema a lui Darius Olaru este aceea ca evolueaza putin mai retras decat colegul sau, asadar personal as miza pe Florinel Coman. Acesta este si omul responsabil cu loviturile de departajare, iar ros-albastrii au jucatori capabili sa dezechilibreze constant defensivele adverse.

Pariaza pe Florinel Coman golgheter in Superliga @ 7.50

Ce parere ai despre cele doi pariuri antepost Superliga? Mizam pe FCSB & Florinel Coman? Pana ce revine campionatul si pariem din nou biletul zilei, cred ca merita o astfel de incercare!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON