Pariu gratuit pentru toata lumea la Romania vs Liechtenstein

Pariu gratuit pentru toata lumea la România vs Liechtenstein– Aproape zi de zi, in functie de oferta, Betfair ofera pariuri gratuite in valoare de 5 RON/ 1 EUR, fara conditii de rulaj, la pariuri combinate. De aceasta promotie pot profita atat clientii vechi, cat si clientii noi, de peste 18 ani. Singura conditie este acceptarea pariului gratuit din aplicatie sau direct din browser.

Nu uitati! Betfair este singura casa de pariuri din licentiata din Romania, care nu percepe comisioane la depunere si retragere!

Banner Betfair - Bonus de bun venit

Bonusul de Bun Venit este de 100% pana la 550 RON. Bonusul poate fi creditat in fiecare saptamana. Pentru fiecare din primele 11 depuneri de la Betfair primim 100

Pariu gratuit la România vs Liechtenstein, 7 iuie 2024

România – Liechtenstein, meci de pregătire, este programat, vineri, 7 iunie, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Antena 1.

România, calificată din nou la Campionatul European după o pauză de opt ani, şi Liechtenstein, care nu a participat niciodată la un turneul final continental sau mondial, se întâlnesc în ultima partidă amicală a tricolorilor înainte de debutul la Euro 2024 (14 iunie – 14 iulie).

Reprezentativa condusă de Edi Iordănescu nu a reuşit să câştige nici măcar unul dintre cele trei meciuri amicale disputate în 2024: mai întâi, în luna martie, a remizat acasă cu Irlanda de Nord, scor 1-1, apoi a pierdut cu Columbia pe teren neutru, la Madrid (Spania), scor 2-3 (primul eşec după 12 partide şi singurul în ultimele 14 întâlniri), iar pe 4 iunie a terminat la egalitate, în Ghencea, cu Bulgaria, scor 0-0.

Ultima confruntare directă dintre cele două echipe naţionale a avut loc în preliminariile pentru CM 2022 din Qatar, când România s-a impus de fiecare dată cu Liechtenstein, 2-0 acasă şi tot 2-0 în deplasare (de altfel, tricolorii au câştigat toate cele şase partide disputate contra micuţului stat din centrul Europei, golaveraj 30-1).

Daca ti-a placut articol si esti interesat si tu de astfel de pariuri zilnice, de bonusuri 5 Ron/ zilnice acordate pentru pariurile combinate, de 25 de rotiri gratuite la Sloturi la fiecare 14 zilei, te invit sa ti deschizi cont cu un simplu click pe oferta de mai jos. Si nu uita! Retragi instant pe card cu 0% COMISION!

Revendica 5 Lei Gratis ACUM!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON