Pariaza pe transferul lui Mbappe la Real Madrid!

Pariaza pe transferul lui Mbappe la Real Madrid! sursa foto Facebook PSG

Pariaza pe transferul lui Mbappe la Real Madrid! Daca vrei sa faci asta, atunci grabeste-te, deoarece cu siguranta cota se va prabusi in urmatoarele zile.

Transferul internationalului francez tine capul de afis in sportul european astazi. Din cate se pare, telenovela Kylian Mbappe – Real Madrid se apropie de final, iar atacantul parizienilor a anuntat deja conducerea de pe Parc des Princes despre faptul ca nu isi va mai prelungi contractul.

Acest lucru nu a fost facut inca public, insa din cate se pare Mbappe s-a inteles deja cu Real Madrid. Acesta urmeaza sa devina jucatorul Los Blancos pe data de 1 iulie 2024, avand un contract pe 5 ani – cu un salariu de aproximativ 20 de milioane de euro net pe an.

Bonusul de instalare este insa unul imens – de 125 de milioane de euro. Florentino Perez nu isi face griji insa, deoarece Real Madrid va capta atentia tuturor in ceea ce priveste drepturile de imagine. Cu siguranta, pariorii pasionati de ponturi LaLiga vor avea un motiv in plus sa mizeze pe gruparea de pe Santiago Bernabeu!

Pariaza pe transferul lui Mbappe la Real Madrid!

Unibet, una din cele mai populare case de pariuri online, s-a miscat repede si a afisat deja cotele pentru un eventual transfer al lui Real Madrid. In oferta operatorului online poti miza pe formatia la care Mbappe va evolua in data de 2 septembrie 2024.

In momentul de fata, cota pentru ca Mbappe sa fie jucatorul celor de la Real Madrid in luna septembrie, este de 1.17. Un scenariu precum cel de acum 2 sezoane in care Mbappe este deturnat in ultimul moment, a primit o cota de 5.00.

Cote Unibet pentru transferul lui Mbappe

De asemenea, Liverpool si Arsenal par sa fie alte doua formatii interesate de semnatura francezului. Echipele din Arabia Saudita au incercat si anul trecut sa il aduca pe Mbappe, insa fara folos. Cota pentru un transfer al lui Kylian in campionatul unde evolueaza Ronaldo sau Neymar este de 15.00!

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Cum pot paria cu 300 RON BONUS?

La Unibet, poti incasa un bonus in valoare de 300 RON, in doar 3 pasi:

  1. Primul pas este sa iti deschizi un CONT NOU
  2. Apoi, finalizeaza procesul de verificare KYC (vezi de ce trebuie sa iti verifici contul la pariuri online!)
  3. GATA! Ai incasat 300 RON + 200 Rotiri CASH. Acum pariaza pe transferul lui Mbappe la Real Madrid si nu numai!
INCASEAZA ACUM 300 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON