Pachet de bun venit Unibet: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet

Pachet de bun venit Unibet
Pachet de bun venit Unibet: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri CASH + 50 RON FreeBet

Pachet de bun venit Unibet: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri Gratuite + 50 RON FreeBet

Unibet este una dintre cele mai importante agenții de pariuri online care activează pe teritoriul României, fiind de altfel și una dintre cele mai apreciate în rândul pariorilor, aceasta ieșind în evidență prin longevitate și seriozitate, remarcându-se însă și prin grila de bonusuri extrem de atractivă.

La doar câteva zile de începerea Campionatului European de fotbal, cei de la Unibet au lansat una dintre cele mai tari promoții de pe piață, oferind un pachet de bun venit extrem de generos, care include nu mai puțin de trei bonusuri. Dacă îți deschizi cont aici, vei beneficia de un Pariu Fără Risc de 100% până la 500 RON, de 300 Rotiri Gratuite, dar și de două FreeBet-uri de câte 25 RON. Foarte tare, nu-i așa? Ei bine, află că nu ai ai mare lucru de făcut, așa că dacă vrei să profiți acest pachet de bun venit Unibet, vezi în continuarea acestui material pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Vezi cum profiți de un pachet de bun venit Unibet:

ACCESEAZĂ ACEST LINK și înregistrează-te cu un cont nou la agenția de pariuri Unibet.

✅ Introdu datele tale și trimite documentul de identitate pentru validarea contului.

✅ Efectuează o depunere de minim 50 RON și bucură-te de noul pachet de bun venit Unibet: 500 RON Pariu Fără Risc + 300 Rotiri CASH + 50 RON FreeBet.

Ce trebuie să mai știi despre promoție?

După cum menționam, noul pachet de bun venit Unibet include trei bonusuri, fiecare având termeni și condiții specifici, pe care îi găsești în continuarea acestui articol:

1. 100% Pariu Fără Risc de până la 500 RON

  • Bonusul se va aloca în contul tău imediat după depunerea minimă de 50 RON.
  • Asigură-te ca îl activezi înainte de plasarea primului tău pariu.
  • Se vor lua în considerare doar pariurile pre-meci, la o cotă de minim 1.40 per selecție.
  • Dacă pariul este câștigător, bonusul este finalizat, iar în cazul în care pariul tău este necâștigător, vezi primi suma mizată înapoi sub formă de bonus, în limita a 500 RON.
  • Pentru a fi transformată în bani reali, suma bonus trebuie rulată de de 4 ori, pe pariuri pre-meci, la o cotă de minim 1.40.
  • Dacă alegi să rulezi bonusul la cazino, condițiile sunt diferite, astfel că va trebui să indeplinești un rulaj de x35.

2. 300 Rotiri Gratuite fără condiții de rulaj

  • Rotirile Gratuite se vor acorda în tranșe, în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri.
  • În prima tranșă se vor acorda 50 Rotiri la jocul Exclusiv Reel Star, în următoarea zi lucrătoare după depunere. De exemplu, dacă ai efectuat depunerea luni, rotirile se vor acorda marți, până la ora 23:59. Valoarea fiecărei rotiri este de 0.50 RON, iar câștigurile obținute nu au condiții de rulaj.
  • În a doua tranșă vei primi 100 Rotiri Gratuite la Fire Joker Freeze, ce vor fi creditate în a treia zi lucrătoare de la data primei depuneri. Valoarea fiecărei rotiri este de 0.25 RON, iar de asemenea, nu există condiții de rulaj.
  • În a treia și ultima tranșă din acest pachet de bun venit Unibet, se vor aloca în contul tău 150 Rotiri la jocul 20 Dazzling Hot în a cincea zi de la data primei depuneri. Rotirile Gratuite vor fi pe o miză de 0.20 RON, iar de data aceasta câștigul obținut va fi supus unor condiții de rulaj de x35, ce trebuie îndeplinite în 7 zile de la acordarea bonusului.

3. 2 Pariuri Gratuite în valoare de 25 RON fiecare

  • Cele două FreeBet-uri vor fi creditate în două tranșe, pe parcursul a cinci zile lucrătoare.
  • Primul Pariu Gratuit de 25 RON se va aloca în contul tău în a doua zi lucrătoare de la data primei depuneri și este valabil pentru orice meci de fotbal. Poate fi folosit doar cu funcția “Creare Pariu”, la o cotă de minim 3.00.
  • Al doilea Pariu Gratuit de 25 RON se va credita în a patra zi lucrătoare de la data primei depuneri și îl poți folosi pe orice meciuri de fotbal dorești, live sau pre-meci, la cote de minim 3.00.

Dacă acest pachet de bun venit Unibet ți se pare atractiv, află că mai există o mulțime de oferte de care poți profita, așa că te invităm să explorezi site-ul nostru pentru mai multe promoții, cu sau fără depunere.

VEZI ÎN ACEST ARTICOL LISTA AGENȚIILOR DE PARIURI CARE OFERĂ BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE!

PROFITĂ ACUM!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON