NetBet ofera 100 de mingi oficiale Fussballiebe

NetBet ofera 100 de mingi oficiale Fussballiebe

NetBet (L1160651W000195 ONJN 18+ Joacă Responsabil) ofera 100 de mingi oficiale Fussballiebe si vestea excelenta este ca si tu poti obtine una, chiar foarte usor. Campania promotionala vine chiar inainte de startul celei mai anticipate competitii din aceasta vara – EURO 2024.

Vrei si tu sa testezi una din mingile cu care vor juca Harry Kane, Kylian Mbappe sau Jude Bellingham la turneul final? Atunci nu mai sta pe ganduri si acceseaza noua promotie a celor de la NetBet.

✅ Pentru o sansa la mingile Fussballiebe, trebuie sa te inregistrezi cu un CLICK AICI, utilizand codul special EUR2024

Apoi, va trebuie sa finalizezi procesul de verificare KYC

Nu in ultimul rand, trebuie sa plasezi minim un pariu pre-meci simplu sau combinat, cu o miza de minim 50 RON. Mare atentie, evenimentele trebuie sa aiba o cota de minim 1.40 si sa fie din cadrul EURO 2024

100 RON FreeBet

NetBet ofera 100 de mingi oficiale Fussballiebe – cum poti obtine una?

Fie ca esti deja client pe platforma celor de la NetBet sau iti vei deschide un cont nou cu ajutorul linkului exclusiv, poti castiga una din cele 100 de mingi puse la bataie. Cu ajutorul site-ului random.org, operatorul online va determina castigatorii pe data de 16 iulie 2024, la doua zile distanta de finala EURO 2024.

Fussballiebe este denumirea oficiala a balonului Campionatului European din Germania. In traducere libera, inseamna “dragoste pentru fotbal”, ceea ce au milioanele de microbisti din Europa. Aceasta minge este realizata din materiale biologice, precum:

  • fibre de porumb
  • cauciuc
  • lemn
  • trestie de zahar

De asemenea, va utiliza tehnologia “Connected Ball”, ce va sprijini vizualizarea detaliilor de miscare si va oferi un plus arbitrajului video.

EURO 2024 este pe cale sa inceapa, iar la NetBet ai ocazia deja sa plasezi pariuri pre-meci si antepost. Mai mult decat atat, vei gasi zeci de piete de pariuri live, chiar in timpul desfasurarii evenimentelor. O alta promotie disponibila la una din cele mai populare case de pariuri online din Romania este “Predictia de Milioane”. Cu ajutorul ei, poti castiga pana la 1.500.000 de EURO, daca reusesti sa anticipezi corect scorurile la evenimentele propuse.

Mai mult decat atat, pe intreaga perioada a turneului final, poti incasa Freebet-uri si premii cash pe platforma online.

PARIAZA PE EURO 2024

Cele mai bune bonusuri la pariuri pentru EURO 2024


VREAU 100 RON FREEBET

URMĂREȘTE-NE PE