Miza 6900 RON pe derby-ul din Premier League – 23 decembrie

6900 RON miza pentru derby-ul din Premier League - Cote Las Vegas
Sursa foto: Arsenal ( oficial Facebook)

Miza 6900 RON pe derby-ul din Premier League dintre Liverpool vs Arsenal.  Cele doua formatii se vor intalni pe Anfield – de la ora 19:30 in cadrul etapei cu numarul 18.

Toata lumea asteapta cu nerabdare The Boxing Day, fiind una dintre cele mai speciale zile din fotbalul mondial. Pana atunci astazi avem in prim plan un meci special in care suspansul este foarte mare. Liverpool si Arsenal promit spectacol, asa ca pe langa pariul principal o sa avem bonus o cota de 2.70.

Un nou derby spectaculos in Premier League?

Ultimele doua partide dintre Jurgen Klopp si Mikel Arteta au oferit nu mai putin de 9 goluri. Pe 9 octombrie 2022, “tunarii” s-au impus pe teren propriu cu Liverpool, scor 3-2. Apoi, in luna a aprilie a acestui an, cele doua formatii au remizat pe Anfield – scor 2-2. Acum, cred ca putem avea parte de o partida cel putin la fel de dinamica.

Miza este una imensa – primul loc de Boxing Day! Pentru moralul jucatorilor, astfel de lucruri conteaza enorm. Tocmai de aceea, cred ca Liverpool si Arsenal vor ataca din primul minut, asadar va propun un prim pronostic ce se bazeaza pe goluri.

6900 RON miza pentru derby-ul din Premier League - Cote Las Vegas

BONUS sport 300 RON fara RISC + 177 Rotiri Gratuite Fara Depunere

Salah & Gabriel Jesus in prim-plan

Al doilea marcator al campionatului este egipteanul Mohamed Salah – cel care are 11 reusite. Acesta este intr-o forma foarte buna si are o cota de 2.50 pentru un gol marcat pe Betano.

In acelasi timp il avem si pe Gabriel Jesus foarte motivat sa revina in topul golgherilor din Premier League. Cu golul marcat etapa trecuta in poarta celor de la Brighton, acesta a ajuns la 3 reusite in campionat.

Cu siguranta o sa fie un duelul atacantilor o sa fie unul foarte interesant. Am reusit sa gasesc pe Betano o Super Cota Marita ce merita atentia noastra.

800 ROTIRI GRATUITE LA RISE OF RA

COD PROMO: 8ANI

Tu ce alegi sa joci in marele derby din Premier League? Cine ajunge pe primul loc The Boxing Day? Daca ai raspunsurile, atunci te astept pe canalul de Telegram. O sa facem acolo un sondaj unde cei mai inspirati dintre voi o sa raspunda.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON