Gala RXF – Next Fighter ALL STARS – Ce jucam?

Gala RXF - Next Fighter ALL STARS - Ce jucam
Sursa foto: RXF ( oficial Facebook)

Gala RXF se va desfasura astazi de la ora 20:00 in sistem pay-per-view. Next Fighter ALL STARS este dupa cum bine stiti prima gala cu public si arata cat de mult a crescut universul RXF in ultimul an.

RXF sau Real Extrem Fighting este organizatorul cu cele mai explozive gale din Romania atunci cand vine vorba despre sportul de contact. Acestia au demostrat ca o gala dedicata influencerilor poate produce un spectacol demn de vizionat de catre toata lumea.

Putem spune ca dupa tot ce s-a intamplat in ultima perioada, cei de la RXF au reusit efectiv sa revolutioneze sportul de contact in Romania prin strategia implementata si sa ofere un show senzational. Scopul galei este acela de a imparti fanii in doua tabere si in acelasi timp sa se bucure de spectacolul oferit de celebritatile ce au curajul de a urca in cusca pentru a-si incheia socotelile in cel mai direct mod. 

Cum poti vedea LIVE gala RXF Next Fighter?

Gala din aceasta seara Next Fighter ALL STARS se va putea viziona in sistem pay-per-view si pretul de achizitionare este de 6 euro pe site-ul RXF.com. Exista si metoda prin care puteti participa fizic pentru ca dupa cum am scris mai sus este prima gala cu public. Biletele se pot achizitiona de pe site-ul entertix.ro, apoi o sa aveti acces la Circul Metropolitan Bucuresti, acolo unde va avea loc competitia din aceasta seara.

Pe cine mizam in aceasta gala?

Dupa cum bine stiti cotele din aceasta seara sunt afisate pe site-ul Las Vegas, acolo unde puteti profita de 30-40% bonus avantaj prin LINK-ul exclusiv oferit de site-ul nostru. Dupa cum scrie si in titlu avem o gala Next Fighter, astfel ca vor participa foarte multi luptatori necunoscuti. Toti au la activ minim un meci desfasurat in cadrul altor gale, insa experienta lor este cu siguranta foarte mica. In schimb, avem 3 meciuri ce se anunta extrem de interesante pentru ca promoterul RXF a decis sa ofere un spectacol pe cinste.

In aceasta seara avem in MAIN EVENT pe Roby Mund vs Ovidiu Neveu, o lupta mult asteptata inca de la GALA RXF 45. Atunci outsider-ul Ovidiu Neveu nu a putut participa din cauza unor probleme medicale, astfel ca meciul de atunci se va desfasura in aceasta seara. Toata lumea stie ca Roby Mund este antrenor de arte martiale si are un trecut impresionant in sportul de contact. Pe cealalta parte, Neveu nu a reusit sa impresioneze, desi de fiecare data a fost extrem de zgomotos. Pe retele sociale fanii au lasat mesaje ca aceasta sa fie ultimul meci a lui Neveu in caz ca va pierde in fata lui Roby Mund. Ramane de vazut daca un luptator fara experienta va reusit sa puna probleme unui sportiv cu o disciplina de fier. De mentionat ca partida se va desfasura pe reguli de box si ambii luptatori vor purta manusi de MMA.

Ovidiu Neveu vs Roby Mund - Gala Next Fighter All Stars

Fachiru din Peris sau Luky? Experienta sau forta?

Fachiru din Peris are trei meciuri in universul RXF dintre care doua castigate. Singurul meci pierdut a fost in faza lui George Zanoaga, adica campionul actual din Real Extrem Fighting. Este cu siguranta unul dintre luptatorii ce nu dau niciodata inapoi si experienta va reprezenta un avantaj extrem de important. Pe cealalta parte, Luky este la al doilea meci in cusca de MMA si dupa cum bine stiti pe primul nu a reusit sa il castige. Acesta a fost infrant in 15 secunde prin KO de catre Meko, un adversar cu mai multa experienta in lumea sportului de contact. Chiar daca Luky are ca avantaj forta si alonja cu siguranta nu o sa aiba un meci usor in aceasta seara. Pe Instagramul lui Fachiru toata lumea a urmarit cu atentie antrenamentele acestuia si cred ca este mult mai pregatit pentru aceasta lupta.

Cota 2 & biletul zilei cu bonus avantaj

Gala RXF Next Fighter ALL STARS - Cote Las Vegas.webp

Gala RXF Next Fighter ALL STARS - Cote Las Vegas.webp

50 RON FARA DEPUNERE PENTRU RXF

Tu pe cine te bazezi in aceasta gala RXF Next Fighter ALL STARS? Daca acest articol ti-a fost de ajutor atunci te invit sa incasezi bonusul de 50 RON fara depunere si sa plasezi un bilet cu recomandarile noastre. De asemenea, nu uita ca dai un share si un like pentru ca ne ajuta foarte mult

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON