FCSB si Corvinul isi afla adversarele din Europa

FCSB si Corvinul isi afla adversarele din Europa / sursa foto Facebook.com

FCSB si Corvinul isi afla adversarele din Europa in aceasta saptamana. Cele doua formatii urmeaza sa intre in preliminariile Champions League respectiv Europa League, inca din turul 1. Niciuna nu va parasi complet Europa – chiar daca nu va reusi sa treaca de primul hop.

Celelalte reprezentante ale Superligii – CFR Cluj & Universitatea Craiova – au scapat de turul 1 preliminar Conference League. Casele de pariuri online din Romania le permit microbistilor sa mizeze inca de acum antepost, pe o eventuala calificare a celor de la FCSB si Corvinul – in competitia in care incep preliminariile.

UPDATE! FCSB va evolua in turul 1 preliminar UEFA Champions League, contra celor de la Virtus AC 1964 (San Marino)

Cota celor de la FCSB pentru a ajunge in faza ligii a Champions League, este uan destul de mare – 8.00. Ros-albastrii sunt nevoiti sa treaca de 3 tururi preliminare, dar si de un play-off.

FCSB in grupele Champions League – cote Betano

In ceea ce o priveste pe Corvinul Hunedoara, cota este una cu adevarat imensa. Sansele hunedorenilor sunt infime, iar pariorii ce vor miza pe una din cele mai mari surprize din istoria fotbalului modern pot obtine 150x miza initiala!

✅ La Betano ai ocazia de a paria pe calificarea celor de la FCSB in Champions League, cu 500 RON BONUS! Deschide un CONT NOU, finalizeaza procesul de verificare KYC si alimenteaza-l chiar acum! ✅

100% BONUS la depunere 500 RON

FCSB si Corvinul isi afla adversarele in aceasta saptamana!

Tragerea la sorti a primului tur preliminar UEFA Champions League va avea loc pe data de 18 iunie, de la ora 15:00 (ora locala a Romaniei). Valeriu Argaseala va fi prezent la Nyon – ca oficial al campioanei Romaniei.

Adversara celor de la FCSB urmeaza sa fie aleasa din urmatoarea lista:

  • FC Dinamo Batumi (Georgia)
  • Dinamo Minsk (Belarus)
  • Ordabasy (Kazakhstan)
  • Virtus AC 1964 (San Marino)

Cel mai modest adversar pare a fi Virtus AC, care provine dintr-un fotbal net inferior celui din Romania. La polul opus se afla Dinamo Batumi – echipa ce provine din Georgia, nationala ce s-a calificat la EURO 2024.

Mansa tur urmeaza sa se desfasoare pe 9-10 iulie, iar returul pe 16-17 iulie. Este posibil – in functie de parcursul tricolorilor – Florinel Coman, Stefan Tarnovanu, Darius Olaru si Adrian Sut sa absenteze in turul 1 preliminar.

Corvinul Hunedoara va mai avea de asteptat o zi – pana pe 19 iunie – pentru a-si afla prima adversara din aceasta frumoasa aventura europeana. Castigatoarea Cupei Romaniei va face parte din lista echipelor ce nu sut capi de serie. Astfel, urmatoarea adversara va fi aleasa din lista de mai jos:

  • Sheriff Tiraspol (Moldova)
  • NK Maribor (Slovenia)
  • FC Tobol (Kazahstan)
  • Wisla Cracovia (Polonia)
  • Pafos FC (Cipru)
  • Paksi (Ungaria)

Hunedorenii vor evolua in mansa tur pe 11 iulie, iar returul este programat pe 18 iulie.

Pana sa debuteze in Europa, cele doua formatii se pregatesc de Supercupa Romaniei. Joi, 4 iulie, incepand cu ora 20:00 – FCSB si Corvinul Hunedoara urmeaza sa se intalneasca pe Stadionul Steaua. Ros-albastrii sunt mari favoriti, avand o cota de 1.36 pentru a se impune in timpul regulamentar!

FCSB castiga Supercupa Romaniei in timpul regulamentar @ 1.36

Ce parere ai, cat de departe vor ajunge FCSB si Corvinul in Europa?

ACTIVEAZA BONUSUL DE 500 RON!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite