Cum sa pariezi la EURO 2024?

Cum sa pariezi la EURO 2024?
Cum sa pariezi la EURO 2024? sursa foto Facebook.com

Cum sa pariezi la EURO 2024? Fie ca esti incepator in acest domeniu si vrei sa iti incerci norocul la turneul final din vara, sau esti un parior cu experienta, este indicat sa citesti acest articol. Se spune ca omul cat traieste invata, asadar cateva sfaturi in plus nu ar strica, nu? ⚽

Consulta programul competitiei

EURO 2024 se va desfasura in perioada 14 iunie – 14 iulie, pe teritoriul Germaniei. Turneul va incepe pe data de 14 iunie, de la ora 20:00 (ora locala a Romaniei), atunci cand Germania o va intalni pe Scotia. Meciul va putea fi urmarit in direct in Romania pe PRO TV.

Tricolorii vor intra in lupta 3 zile mai tarziu, pe 17 iunie. De la ora 16:00, elevii lui Edi Iordanescu vor evolua pe Allianz Arena – contra Ucrainei. Fie ca vrei sa plasezi pariuri anteposturi, bilete combo sau pariuri simple, este indicat sa cunosti cu exactitate programul.

Noi ti-am pregatit un program complet EURO 2024, care va fi actualizat zilnic. Iata ce poti gasi in el:

  • meciurile zilei
  • meciurile de maine
  • meciurile de poimaine
  • program complet (data, ora, stadion, oras & post TV)

De asemenea, am afisat deja programul fazelor eliminatorii – chiar daca identitatea nationalelor reprezinta inca o necunoscuta. Nu iti face griji, vom actualiza in timp real!

Cum sa pariezi la EURO 2024? Informeaza-te

inainte!

Ok, acum ca ne-am facut o idee despre programul competitiei, care este urmatorul pas? Trebuie sa ne informam, ca pariori! Pe site-ul Xbets poti gasi o lista de experti, care zilnic ofera continut de calitate pentru toti cititorii.

Avem la dispozitie o sectiune de ponturi EURO 2024, acolo unde la inceputul lunii iunie poti regasi deja toate avancronicile primei etape de la Campionatul European. De la echipe probabile, la absenti, noutati, statistici sau ponturi – vei gasi tot ceea ce iti lipseste, inainte de a plasa un pariu.

Pe masura ce se afiseaza loturile finale ale nationalelor calificate la EURO 2024, acestea vor fi afisate pe site-ul nostru. De asemenea, in timpul turneului poti accesa in aceeasi sectiune:

⚽ Pariuri antepost

⚽ Cota 2

⚽ Bilete Bonus Dublu

⚽ Bilete Combo

⚽ Meciul Zilei

Alege cea mai potrivita casa de pariuri online

Stii acum cum sa pariezi la EURO 2024, ce faci mai departe? Alegi cea mai buna casa de pariuri online din Romania! Evident, nu putem desemna un singur nume, deoarece fiecare operator are plusuri si minusuri – mai ales daca privim lucrurile subiectiv.

Dar nu trebuie sa iti faci griji nici macar in privinta acestui aspect! Staff-ul Xbets a realizat un research pentru pariori si a pregatit o lista cu cei mai importanti operatori online licentiati la noi in tara. In recenziile de pe site-ul nostru poti gasi toate aspectele fiecarei case, poti invata cum sa te inregistrezi si poti accesa chiar si bonusuri exclusive!

Probabil, daca ne urmaresti, ai observat ca in fiecare saptamana venim cu oferte noi – pe care le promovam pe retelele de socializare. Ei bine, EURO 2024 este competitia ce va aduce multe concursuri si oferte, cu ajutorul carora tu poti castiga rotiri gratuite, pariuri gratuite sau bani cash! Bonusurile fara depunere nu vor lipsi nici el.

Case de pariuri online recomandate de Xbets pentru EURO 2024:

100% BONUS la depunere 500 RON

Pachet de 500 RON Bonus

100% BONUS până la 500 RON

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Cateva aspecte pe care ar trebui sa le iei in considerare, inainte de a alege cea mai potrivita casa de pariuri online pentru tine:

  • bonusul de bun venit + conditiile de rulaj
  • oferta si pietele de pariuri disponibile
  • aplicatia mobila si compatibilitatea ei cu sistemele de operare iOS / Android
  • metodele de retrgare / depunere

Pariaza responsabil!

Nu in ultimul rand, va repetam o sintagma pe care ar trebui sa o iei in considerare mereu in acest domeniu – PARIAZA RESPONSABIL! Tipsterii Xbets desfasoara o multime de proiecte pe Facebook / Telegram, unde poti gasi multe sfaturi in aceasta privinta – pe langa cele despre cum sa pariezi la EURO 2024.

Stabiliste-ti de la bun inceput un buget pentru pariuri EURO 2024, care sa nu il afecteze pe cel personal. Apoi, documenteaza-te pe site-ul nostru si pariaza responsabil!

VREAU SA PARIEZ PE EURO 2024 CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON