Cote uriase pentru FCSB & Corvinul sa ajunga in Europa

Cote uriase pentru FCSB & Corvinul sa ajunga in Europa / sursa foto Facebook FCSB

Cote uriase pentru FCSB & Corvinul sa ajunga in Europa, iar asta arata cat de mult a scazut coeficientul campionatului Romaniei. In stagiunea 2024/2025, nu mai putin de 4 formatii vor reprezenta Superliga in preliminariile competitiilor europene:

  • FCSB – UEFA Champions League
  • Corvinul Hunedoara – Europa League
  • CFR Cluj – Conference League
  • Universitatea Craiova – Conference League

Evident, drumul acestora pana in grupe este unul destul de lung, iar ros-albastrii au cele mai mari sanse de a evolua in Europa. Marele obiectiv al lui Gigi Becali este UEFA Champions League – iar casele de pariuri online din Romania ofera o cota uriasa pentru ca FCSB sa ajunga in faza ligii!

100% BONUS la depunere 1000 RON

Cote uriase pentru calificari – 4 pasi pentru o cota de 8.00!

FCSB va incepe in turul 1 preliminar UEFA Champions League. Pe data de 18 iunie, campioana Romaniei isi va afla adversara cu care se va duela pe 9/10 iulie & 16/17 iulie. Posibilele adversare ale bucurestenilor in primul tur sunt:

Borac Banja Luka (Bosnia și Herțegovina), Dinamo Batumi (Georgia), NK Celje (Slovenia), Hamrun Spartans (Malta), Larne FC (Irlanda de Nord), Dinamo Minsk (Belarus), Panevezys (Lituania), Ordabasy (Kazahstan), Vikingur Reykjavik (Islanda), FC Struga Trim-Lum (Macedonia de Nord), Differdange 03 (Luxemburg), FK Decic (Muntenegru), KS Egnatia (Albania), UE Santa Coloma (Andorra), AC Virtus (San Marino).

In mod normal, cu un nucleu de jucatori din stagiunea 2023/2024 si 3-4 transferuri inspirate, Elias Charalambous nu ar trebui sa intampine probleme. In turul 2 preliminar insa, lucrurile pot lua o turnura nefericita pentru ros-albastrii, care au ocazia de a se duela cu formatii precum:

  • Dinamo Zagreb
  • PAOK Salonic
  • Maccabi Tel Aviv
  • Sparta Praga
  • Malmo
  • Ludogorets
  • Ferencvaros
  • Midtjylland

In turul 3 preliminar, FCSB are ocazia de a redeveni cap de serie, astfel ca va putea sa evolueze in fata unor echipe precum Flora Tallinn (Estonia), HJK Helsinki (Finalnda) sau Jagiellonia (Polonia). O calificare in play-off-ul UEFA Champions League garanteaza locul in Europa League, iar o prezenta in turul 3 preliminar UCL le garanteaza celor de la FCSB locul in Conference League.

FCSB in grupele Champions League

Pentru marele vis al campioanei Romaniei – acela de a ajunge in liga Champions League, Betano ofera o cota de 8.00 – care le face deja cu ochiul pariorilor! In 2013, FCSB era ultima reprezentanta a Romaniei in Liga Campionilor. Atunci, trupa lui Laurentiu Reghecampf obtinea doar 3 puncte intr-o grupa cu FC Basel, Schalke si Chelsea.

Corvinul, surpriza placuta a sezonului

Corvinul Hunedoara este fara indoiala marea surpriza placuta a sezonului, in fotbalul romanesc. Formatia de liga secunda ce nu a primit dreptul de a promova in Superliga, a reusit sa csatige Cupa Romaniei – la capatul unei finale tensionate, cu Otelul Galati.

UEFA a aprobat cererea hunedorenilor de a evolua in Europa, iar acestia au dreptul de a incepe in turul 1 preliminar Europa League. Primul adversar va fi ales din urmatoarea lista:

  • Sheriff Tiraspol (Moldova)
  • NK Maribor (Slovenia)
  • Tobol Kustanai (Kazahstan)
  • Wisla Cracovia (Polonia)
  • Pafos FC (Cipru)
  • Paksi FC (Ungaria)

Corvinul va disputa minim 4 partide europene, deoarece in cazul in care paraseste turul 1 preliminar Europa League, se va califica in turul 2 din Conference.

CFR Cluj si Universitatea Craiova vor evolua direct in turul 2 preliminar din Conference League.

✅ La Betano ai acum ocazia de a paria pe calificarea celor de la FCSB in Champions League, cu 500 RON BONUS! Deschide un CONT NOU, finalizeaza procesul de verificare KYC si efectueaza o prima depunere! ✅

FCSB se califica in Champions League @ 8.00

FCSB vs Corvinul, meciul de deschidere al noului sezon

Sezonul 2024/2025 al fotbalului romanesc va incepe cu o editie de Supercupa a Romaniei inedita. FCSB si Corvinul Hunedoara vor lupta pentru trofeu pe data de 8 iulie 2024, de la ora 21:00. Agentia de pariuri Betano a afisat deja cotele, iar ros-albastrii sunt mari favoriti – asa cum era de asteptat.

Cote Betan FCSB vs Corvinul Hunedoara

Pentru un succes in 90 de minute, Olaru & co. au primit o cota de 1.34, iar pentru a ridica trofeul deasupra capului o cota de 1.20. De partea cealalta, Corvinul are o cota de 4.70 pentru a aduce la Hunedoara medaliile de campioni!

Ultima oara, cele doua formatii s-au duelat pe 22 septembrie 2021, atunci cand FCSB se impunea cu scorul de 5-3 in prelungiri, in optimile Cupei Romaniei.

Ce parere ai despre aceste cote uriase ale echipelor romanesti in preliminariile competitiilor europene? Crezi ca vom avea o reprezentanta in acest an?

VREAU SA INACSEZ 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE