Cote pariuri Romania – Slovacia: cum ne putem califica si 5 ponturi excelente

Cote pariuri Romania – Slovacia: cum ne putem califica si 5 ponturi excelente / sursa foto Facebook

Cote pariuri Romania – Slovacia.. cu siguranta ca toti microbistii de la noi din tara vor fi in cautarea acestei sintagme, miercuri – 26 iunie. De la ora 19:00, in direct pe Pro TV – baietii lui Edi Iordanescu vor juca pentru calificarea in optimile de finala EURO 2024.

Calificarea are o rezolvare destul de simpla pentru ca ambele echipe sa treaca in faza urmatoare: sa termine la egaliate.

Cotele la pariuri Romania – Slovacia sunt:

  • victorie Romania – cota: 3.90 – 4.00
  • egal – cota: 2.02 – 2.12
  • victorie Slovacia – cota: 3.25 – 3.35
cote pariuri romania slovenia

Aceste cote sunt valabile la ora redactarii acestui material si pot fi modificate.

5 Ponturi la pariuri pentru Romania – Slovacia

Romania o intalneste pe Slovacia, pe Deutsche Bank Park din Frankfurt – o arena sunt asteptati peste 45.000 de suporteri. Tensiunea in grupa E este una imensa, dupa ce toate cele 4 formatii au cate 3 puncte acumulate, inainte de ultima runda. Clasamentul arata astfel:

  1. Romania – 3 puncte – golaveraj 3:2
  2. Belgia – 3 puncte – golaveraj 2:1
  3. Slovacia – 3 puncte – golaveraj 2:2
  4. Ucraina – 3 puncte – golaveraj 2:4

Reprezentativa Romaniei continua sa se afle pe prima pozitie, insa orice este posibil in ultima runda. Calculele sunt din ce in ce mai complicate, iar presa straina anticipeaza o remiza programata intre Romania si Slovacia.

222 Rotiri Gratuite & 80 RON Pariu Gratuit

Bonus extra: PANA LA 500 RON BONUS

Cum ne calificam la egal? Cota la pariuri pe egal la Romania – Slovacia

In cazul unei victorii ne vom califica de pe primul loc daca, in cealalta partida, Belgia nu se va impune in fata Ucrainei. In caz ca Belgia va castiga, vom termina pe locul secund in grupa, din cauza meciului direct.

Remiza in meciul cu Slovacia ne-ar califica si pe noi, insa si pe slovaci. Asadar, rezultatul de egalitate este singurul care garanteaza prezenta noastra, insa si a slovacilor in optimi. Nu degeaba casele de pariuri online au setat deja cote pariuri Romania – Slovacia destul de mici, in ceea ce priveste remiza. Spre exemplu, la Superbet, cota la pariuri pe egal la Romania – Slovacia a ajuns deja la 2.05 si e posibil sa mai scada! Inainte de meciul cu Belgia – pierdut de Romania cu scorul de 0-2 – cota pentru o remiza cu Slovacia era undeva la 3.10.

Cote Pariuri Romania – Slovacia: pariezi 1 solist si castigi daca tricolorii deschid scorul

Superbet – unul din cei mai apreciati operatori online de la noi din tara – a introdus la EURO 2024 o promotie excelenta pentru microbistii care au incredere in tricolori. Acestia au posibilitatea de a paria pe o victorie a Romaniei, insa pot incasa castigul foarte devreme. In cazul in care ros-galben-albastrii deschid scorul, pariul va fi declarat castigator – indiferent de rezultatul final! Crezi ca Romania va juca la victorie, in cautarea primului loc? Atunci, te asteapta o cota de 4:00!

Romania Avantaj

Cum poti profita si tu de acest pariu exclusiv? Foarte simplu.. urmand cei 3 pasi de mai jos, vei gasi printre cele mai bune cote pariuri Romania – Slovacia:

✅ Intră în contul Superbet sau creează unul nou prin ACEST LINK și profită și de bonusul de bun-venit!

✅ Plasează un pariu pe opțiunea “Avantaj România”, pe care o vei găsi pe prima poziție în oferta meciurilor naționalei.

✅ Dacă reprezentativa condusă de Edi Iordănescu marchează prima, atunci pariul tău va fi câștigător. Evident, pariul tău va fi câștigător și dacă România nu deschide scorul dar se impune în cele din urmă.

Remiza alba intre cele doua?

Atunci cand vine vorba despre cote pariuri Romania – Slovacia, nu putem sa nu aruncam o privire si peste pariurile pe scor corect. Evident, exista foarte multe speculatii in ceea ce priveste un posibil aranjament intre cele doua nationale, insa sa fim seriosi.. nu ar putea sa fie inregistrata o remiza in conditii normale?

Vorbim despre un meci cat o istorie pentru Romania si Slovacia, care sunt fata in fata cu o calificare in optimile EURO 2024. Tricolorii nu au mai trecut de faza grupelor din 2000, asadar cu siguranta Edi Iordanescu va aborda prudent duelul. Acelasi lucru se poate spune si despre slovaci, care dupa despartirea Cehoslovaciei au trecut o singura data de grupe, in 2016.

Ei bine, cota pentru o remiza alba este una foarte interesanta, ce merita incercata:

0-0 scor corect @ 4.50

Va avea germanul Siebert un meci usor?

D. Siebert se va afla la centru pentru duelul tricolorilor din ultima runda a grupelor EURO 2024. Superbet propune un SuperPariu foarte interesant, de cota 2. In cazul in care nu vom asista la o deschidere de scor rapida, cele doua formatii cu siguranta vor deveni din ce in ce mai precaute.

Evident, locul 1 suna foarte bine – in conditiile in care pot fi evitati adversari foarte dificili. Tentatia insa de a rezista si de a ajunge in optimile EURO 2024 cu orice pret, este mult mai mare. Tocmai de aceea, este de asteptat ca cele doua nationale sa o lase mai moale – mai ales in repriza secunda.

Acest SuperPariu propus de catre cei de la Superbet iti poate dubla miza initiala, daca vom vedea maxim 25 de faulturi, maxim 4 offside-uri si maxim 2 goluri marcate!

Superpariu Romania – Slovacia

Edi Iordanescu, sub presiune

Edi Iordanescu este foarte aproape sa realizeze ceea ce nu a putut tatal sau, in 2016. Acesta are in mana calificarea pentru EURO 2024, iar in ultimele saptamani foarte multa presiune s-a adunat in jurul sau. La Betano – uitandu-ma dupa cote pariuri Romania – Slovacia – am gasit un pariu extrem de interesant, ce il are in vedere pe selectionerul Romaniei.

Acesta cu siguranta nu va putea sta pe banca prea mult, cel putin in ultima jumatate de ora. L-am vazut protestand in meciul cu Belgia si cu siguranta o va face si cu Slovacia, in cazul in care arbitrul german va avea decizii la limita. In oferta operatorului online Betano, cota pentru minim un cartonas incasat de Edi Iordanescu este una fenomenala – 10.00!

Edi Iordanescu primeste minim un cartonas @ 10.00

O prima jumatate de ora linistita

In momentul in care se va auzi fluierul de start al partidei, Romania si Slovacia sunt deja calificate in optimile de finala EURO 2024. Ce inseamna asta? Este foarte putin probabil ca una dintre cele doua nationale sa se avante in ofensiva si sa deschida scorul in primele 28 de minute.

In cazul in care nu apare o lovitura de pedeapsa, o eroare imensa in defensiva sau un sut fenomenal de la distanta, cel mai probabil Florin Nita si Dubravka nu vor avea prea mult de muncit. In oferta celor de la Betano am gasit un alt pariu special, cu care ne putem dubla banii in doar jumatate de ora.

Prin intreaga selectie de cote pariuri Romania – Slovacia exista pariul “nu se marcheaza in primele 28 de minute”, la o cota de 2.10!

se deschide scorul dupa minutul 28:00 @ 2.10

Ce parere ai despre aceste cote pariuri Romania – Slovacia si despre propunerile din articol? De pe ce loc se va califica Romania in optimile de finala?

VREAU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON