Cote pariuri Romania – Olanda si 3 ponturi tari care merita jucate

Cote pariuri Romania - Olanda: 3 ponturi tari
Cote pariuri Romania – Olanda: 3 ponturi tari / sursa foto Facebook.com

Cote pariuri Romania – Olanda si 3 ponturi tari, asta vei gasi in articolul pe care l-am pregatit special pentru orice parior de la noi din tara!

Cotele la pariuri pentru Romania – Olanda sunt:

  • 1 – Victorie Romania, cota 8.00 – 8.50
  • X – Meci Egal, cota 4.15 – 4.60
  • 2 – Victorie Olanda, cota 1.40 – 1.50

Acestea sunt cotele la pariuri pentru Romania – Olanda si sunt la momentul redactarii acestui material, insa cotele la pariuri se pot modifica in orice moment.

“Generatia de suflet” a lui Edi Iordanescu a reusit sa scrie istorie si s-a calificat in optimile EURO 2024, dupa ce a castigat o grupa cu Belgia, Slovacia si Ucraina. Tricolorii au terminat la egalitate in ultima partida cu Slovacia, scor 1-1. Razvan Marin si Ianis Hagi au fost cei care au semnat egalarea, in timp ce Florin Nita a securizat poarta in repriza secunda.

In urma infrangerii Portugaliei cu Georgia, Romania a ratat sansa de a o intalni pe Slovenia in optimi. Astfel, Dragusin & co. se vor duela cu Olanda – pe data de 2 iulie. Meciul va avea loc pe Allianz Arena, incepand cu ora 19:00 (ora locala a Romaniei). Meciul va putea fi urmarit in direct pe PRO TV.

  • Echipa probabila Romania: Nita – Ratiu, Burca, Dragusin, Sorescu – Marius Marin, Razvan Marin, Nicolae Stanciu – Florinel Coman, Dragus, Dennis Man
  • Echipa probabila Olanda: Verbruggen – Ake, van Dijk, de Vrij, Geertruida – Veerman, Schouten, Reijnders – Gakpo, Depay, Simons

222 Rotiri Gratuite & 80 RON Pariu Gratuit

Bonus extra: PANA LA 500 RON BONUS

Cote pariuri Romania – Olanda:

Casa de PariuriROMANIA 🇷🇴EGALITATEOLANDA 🇳🇱
Superbet8.504.201.45
Betano8.004.151.47
Unibet8.004.601.47

Aceste cote pariuri Romania – Olanda sunt valabile la ora redactarii articolului si pot suferi modificari.

Stiai ca poti castiga cota 8.00 daca Romania deschide scorul?

La Superbet, una din cele mai populare case de pariuri online din Romania, ai ocazia de a castiga cota de 8.00 pe solistul Romaniei – doar daca tricolorii deschid scorul. Evident, o victorie a baietilor lui Edi in timpul regulamentar, cu Olanda, pare destul de dificila.

Totusi, daca Romania deschide scorul? Cu siguranta nu ai vrea sa ratezi aceasta promotie excelenta – conform careia o deschidere de scor iti inverzeste pariul! Urmeaza cei 3 pasi de mai jos daca vrei sa profiti si tu de cota excelenta:

✅ Intra chiar acum in contul tau Superbet sau deschide unul nou prin ACEST LINK și profita si de bonusul de bun-venit!

✅ Plasează un pariu pe optiunea “Avantaj România”, pe care o vei găsi pe prima poziție în oferta meciurilor naționalei.

✅ Dacă reprezentativa condusă de Edi Iordănescu marchează prima, atunci pariul tău va fi câștigător. Evident, pariul tău va fi câștigător și dacă România nu deschide scorul dar se impune în cele din urmă.

Pariaza pe Avantaj Romania @ 8.00

Vor avea probleme fundasii romani?

Olanda propune o ofensiva cu adevarat stelara, in centrul careia se afla starul Memphis Depay – care tocmai ce a marcat cu Austria. Acesta va fi flancat de Cody Gakpo si Xavi Simons, urmand ca pe parcurs sa isi faca aparitia fara indoiala si Malen.

De asemenea, daca scorul o cere, Weghorst – cel care a facut diferenta cu Polonia – va evolua si el pe final. In asemenea conditii, cu siguranta Radu Dragusin si Andrei Burca vor avea mai mult de muncit. Cand a evoluat Lukaku, diferenta de experienta s-a putut observa. Mai mult decat atat, Nicusor Bancu va lipsi – asadar flancul stang poate fi unul nevralgic.

Andrei Ratiu poate fi si el obosit, astfel ca Gakpo, Depay sau Simons vor putea fi opriti cu greu – iar de multe ori va fi nevoie de faulturi. Nu este exclus sa vedem o lovitura de pedeapsa, insa nu ar fi exclus ca si Dennis Man, Florinel Coman sau Dragus sa obtina o lovitura de pedeapsa.

Am aruncat o privire peste ce cote pariuri Romania – Olanda se regasesc in oferta celor de la Betano si am gasit acest pariu foarte bun:

peste 0.5 penalty-uri acordate @ 3.50

Gakpo, principala amenintare

La meciul Romania – Slovacia am reusit sa inverzim o cota de 10.00, dupa un cartonas incasat de Edi Iordanescu. Acum ne vom baza din nou pe un singur om, insa din echipa adversa – pentru o cota de 5.70! Este vorba despre atacantul celor de la Liverpool – Cody Gakpo.

Acesta este fara indoiala omul cheie din ofensiva lui Ronald Koeman, fiind golgehterul nationalei la EURO 2024 – cu 2 goluri inscrise. Gakpo a reusit pe 16 iunie sa marcheze in fata Poloniei – egaland la 1 in minutul 29, din pasa lui Nathan Ake.

Apoi a fost cel care a dat semnalul trezirii si in ultima runda, cu Austria. Dupa ce Malen a trimis in propria poarta in minutul 6, Gakpo a egalat in minutul 47. In cele din urma insa, alb-rosii s-au impus cu scorul de 3-1. Gakpo – Ratiu se anunta un duel direct care poate fura show-ul in optimile competitiei.

Totusi, fundasul nostru dreapta poate fi obosit si chiar daca se afla intr-o forma excelenta, va avea in fata un atacant experimentat – care efectiv poate rupe ritmul in doar cateva secunde. Din oferta de cote pariuri Romania – Olanda a celor de la Betano am mai selectat un pronostic:

Cody Gakpo deschide scorul @ 5.70

Ce parere ai despre aceste cote pariuri Romania – Olanda acordate de catre casele de pariuri? Tu ce vei miza?

VREAU ACUM 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON