Cote pariuri optimi Euro 2024 – Top favorite sa mearga mai departe

Cote pariuri optimi Euro 2024 – Top favorite sa mearga mai departe

Cote pariuri optimi Euro 2024.. cam aici este toata concentrarea pariorilor in urmatoarea perioada. Sambata, 29 iunie, incepe asaltul pentru finala turneului final. Cele mai in forma 16 nationale de la Campionatul European – printre care si Romania – si-au asigurat locul in optimile de finala.

Daca aruncam o privire peste cotele antepost acordate de catre casele de pariuri online din Romania, observam ca topul primelor 5 favorite s-a modificat fata de startul turneului:

  • Anglia 🇬🇧 – cota 5.00
  • Spania 🇪🇸 – cota 5.50
  • Germania 🇩🇪 – cota 6.00
  • Franta 🇫🇷 – cota 6.50
  • Portugalia 🇵🇹 – cota 7.50
Cote antepost Betano EURO 2024

Programul optimilor EURO 2024 este urmatorul:

24 RON Pariu Gratuit FARA DEPUNERE

COD PROMO: RO24

Elvetia vs Italia, meciul care deschide “balul”

Elvetia vs Italia este primul meci din aceasta faza a competitiei, asadar vorbim despre primul duel aflat pe lista pariorilor care sunt in cautare de cote pariuri optimi Euro 2024. Infruntarea este programata pe data de 29 iunie – de la ora locala a Romaniei 19:00. Elvetienii au reusit sa evite infrangerea in grupa A, acolo unde au trecut de Ungaria cu scorul de 3-1 – iar apoi au terminat la egalitate cu Scotia si Germania, scor 1-1.

Xhaka & co. au fost la un pas sa dea lovitura in fata tarii gazda, insa Fullkrug nu a fost de acord si a egalat la ultima faza a pArtidei.

De partea cealalta, Italia a transpirat serios pentru un loc in optimile EURO 2024. Dupa ce a intors-o pe Albania de la 0-1 si a pierdut cu Spania (scor 0-1), nationala lui Luciano Spalletti a egalat-o pe Croatia in minutul 90+8. Golul lui Zaccagni a dus-o pe Italia in optimile competitiei si a trimis-o pe Croatia acasa.

Italia este favorita caselor de pariuri online, avand o cota intre 1.60 si 1.70 pentru calificare. De partea cealalta, elvetienii iti pot dubla investitia initiala, in cazl unei calificari in sferturi.

PARIAZA PE ELVETIA VS ITALIA CU 500 RON BONUS

Germania vs Danemarca – ultimele aparitii ale lui Toni Kroos

Ponturi Germania vs Danemarca

Germania vs Danemarca este un meci cu o insemnatate imensa pentru Toni Kroos. Acesta poate fi ultimul meci din cariera sa, care se va retrage dupa EURO 2024. MIjlocasul central vrea insa sa isi incununeze ultimul sezon din cariera si cu trofeul european, dupa ce a castigat o noua editie de UEFA Champions League – cu Real Madrid.

Adversara nemtilor este una la indemana, cel putin daca ne ghidam dupa evolutiile din faza grupelor. Danezii au marcat foarte putin, reusind sa modifice tabela de marcaj doar cu Slovenia si Danemarca, in remizele cu scorul de 1-1. Scandinavii s-au calificat cu 3 puncte, terminand la egalitate si in ultima runda cu Serbia – scor 0-0.

Meciul dintre cele doua este programat pe 29 iunie, de la ora 22:00, pe Sginal Iduna Park. Atmosfera din fieful celor de la Dortmund se anunta una infernala – iar Germania este favorita clara. Victoria in 90 de minute este cotata cu 1.65, in timp ce succesul danezilor a primit o cota de 6.10. Remiza este cotata cu 3.80!

Germania castiga in 90 de minute @ 1.65

Cote pariuri optimi Euro 2024, Anglia vs Slovacia

lotul angliei la euro
Lotul Angliei la EURO 2024

Pe 30 iunie, de la ora 19:00, Anglia va lupta la Gelsenkirchen pentru un loc in sferturile de finala EURO 2024. Britanicii sunt nevoiti sa treaca de fosta adversara a Romaniei – Slovacia. In acest moment, in oferta operatorului online Betano, Anglia este mare favorita pentru un succes in 90 de minute. Iata ce cote pariuri optimi Euro 2024 au fost acordate pentru aceasta infruntare:

  • Anglia – cota 1.44 (1.18 calificare)
  • Egalitate – cota 4.10
  • Slovacia – cota 9.75 (5.00 calificare)

Britanicii au reusit o singura victorie in faza grupelor – 1-0 cu Serbia – dupa reusita lui Jude Bellingham. Au urmat doua remiza cu Danemarca si Slovenia, 1-1 respectiv 0-0. De partea cealalta, Slovacia si-a asigurat locul in optimile de finala dupa ce a invnis-o pe Belgia si a remizat cu Romania – scor 1-1.

In mod normal, Saka, Foden, Bellingham, Harry Kane si restul vedetelor lui Gareth Southgate ar trebui sa tureze motoarele pentru suporterii care inca viseaza la “It`s coming home”.

peste 1.5 goluri Anglia @ 1.50

Spania vs Georgia – vedem o noua surpriza?

Tot pe 30 iunie, insa de la ora 22:00, va evolua marea surpriza a acestui turneu final – Georgia. Aflati la debutul la un Campionat European, georgienii au reusit sa avanseze dintr-o grupa destul de dificila, cu Cehia, Turcia si Portugalia. Acestia au remizat in fata cehilor, iar apoi au obtinut cea mai importanta victorie din istoria nationalei – 2-0 cu Portugalia.

Mikautadze, atacantul in varsta de 23 de ani al celor de la Metz, a fost eroul nationalei – alaturi de superstarul Kvaratshkelia. Mikautadze a reusit sa marcheze de 3 ori la acest turneu final si se anunta o amenintare serioasa la poarta Spaniei – care inca nu a primit gol.

Spania a avut un parcurs perfect pana acum si vedem de ce are o cota de 1.22 pentru un succes in 90 de minute. De partea cealalta, Georgia a primit o cota de 16.00. Rezultatele ibericilor in grupele EURO 2024:

✅ 3-0 vs Croatia

✅1-0 vs Italia

✅ 1-0 vs Albania

Franta vs Belgia, “socul” din optimi

Franta vs Belgia este una din cele mai anticipate partide printre pariorii care sunt in cautare de cote pariuri optimi Euro 2024. Meciul va avea loc pe 1 iulie 2024, de la ora 19:00. Cei doi granzi de pe “Batranul Continent” se intalnesc la 3 ani distanta de la semifinala de Nations League, castigata de francezi cu scorul de 3-2.

Cu alti 3 ani in urma – pe 10 iulie 2018 – Franta o invingea pe Belgia in penultimul act al Cupei Mondiale din Rusia si avea sa castige finala cu Croatia. Acum, Kevin de Bruyne si Lukaku nu ii mai au alaturi pe Thibaut Courtois si Eden Hazard, ci se bazeaza pe sprijinul lui Casteels si Doku.

Belgienii nu au impresionat in faza grupelor, insa nici francezii nu au facut-o, astfel ca ne asteapta o partida foarte interesanta si imprevizibila. “Cocosul Galic” a trecut doar de Austria cu scorul de 1-0, gratie unui autogol. De partea cealalta, Belgia a bifat o singura victorie si ea, 2-0 cu Romania.

Cotele in acest moment arata astfel: 🇫🇷 2.00 (1.50 calificare) vs 🇧🇪 4.85 (2.80 calificare)

ambele echipe marcheaza @ 2.00

Portugalia vs Slovenia, ultimul asalt pentru CR7

Ziua de 1 iulie se va incheia cu meciul Portugalia vs Slovenia, programat la ora locala a Romaniei 22:00. Cristiano Ronaldo se afla in fata ultimului sau Campionat European, asadar are o dorinta imensa de a cuceri trofeul – pe care a reusit sa puna mana si in 2016. CR7 insa nu pare sa mai fie acelasi jucator vital, mai ales dupa transferul in Arabia Saudita.

Acesta nu a reusit inca sa modifice tabela de marcaj, iar contra Sloveniei este decis sa o faca. Lusitanii au de luat o revansa morala fata de suproteri, care au plecat cu un gust amar acasa, dupa infrangerea contra Georgiei – scor 2-0. Portugalia este mare favorita, avand o cota de 1.40 pentru a invinge Slovenia in 90 de minute.

De partea cealalta, slovenii au scapat fara esec din grupa cu Danemarca, Serbia si Anglia – remizand de fiecare data. Pentru a produce un mare soc in aceasta faza a competitiei, slovenii au primit in ofertele de cote pariuri optimi Euro 2024 – o cota de 9.00 (4.85 la calificare).

Cristiano Ronaldo marcheaza @ 1.75

Romania vs Olanda – tricolorii fata in fata cu istoria

Romania a reusit o performanta istorica la Euro 2024, performanta ce nu a mai fost atinsa din 2000. Generatia lui Radu Dragusin a depasit faza grupelor la turneul final si a castigat pentru prima oara in istorie un astfel de cvartet. Tricolorii au invins Ucraina cu scorul de 3-0, apoi au pierdut cu Belgia (scor 0-2), ca in ultima runda sa termine la egalitate in compania Slovaciei – scor 1-1.

Acum, baietii lui Edi Iordanescu au parte de un examen extrem de important, in fata Olandei. Duelul este programat pe 2 iulie 2024, de la ora 19:00, pe Allianz Arena din Munchen – stadionul unde tricolorii au facut show cu Ucraina.

Posibilul adversar din sferturi este fie Turcia, fie Austria. Cei mai optimisti suporteri ai nationalei viseaza insa la Romania in semifinalele Euro 2024!

Cote pariuri Romania – Olanda:

Casa de PariuriROMANIA 🇷🇴EGALITATEOLANDA 🇳🇱
Superbet8.504.201.45
Betano8.004.151.47
Unibet8.004.601.47

Aceste cote pariuri optimi Euro 2024 la Romania – Olanda sunt valabile la ora redactarii articolului si pot suferi modificari.

In cazul in care crezi ca este posibil ca Romania sa deschida scorul, atunci nu mai sta pe ganduri si profita de oferta celor de la Superbet. Cu ajutorul ei, poti incasa pariul pe “victorie Romania” in orice minut – daca Dennis Man & co. vor sparge gheata.

✅ Intra chiar acum in contul tau Superbet sau deschide unul nou prin ACEST LINK și profita si de bonusul de bun-venit!

✅ Plasează un pariu pe optiunea “Avantaj România”, pe care o vei găsi pe prima poziție în oferta meciurilor naționalei.

✅ Dacă reprezentativa condusă de Edi Iordănescu marchează prima, atunci pariul tău va fi câștigător. Evident, pariul tău va fi câștigător și dacă România nu deschide scorul dar se impune în cele din urmă.

Pariaza pe Avantaj Romania @ 8.50

Austria vs Turcia – ce cote pariuri optimi Euro 2024 au fost acordate?

Optimile de finala se vor incheia pe 2 iulie, de la ora 22:00, cu meciul dintre Austria si Turcia. Amatorii de cote pariuri optimi Euro 2024 sunt cu ochii pe duelul de pe Red Bull Arena din Leipzig – ce se anunta unul spectaculos.

Austriecii au una din cele mai bune ofensive ale turneului final, marcand de 3 ori cu Polonia si de 3 ori cu Olanda – ambele meciuri fiind castigate. De partea cealalta, Turcia a punctat de 3 ori in poarta Georgiei si a marcat de 2 ori in victoria cu Cehia din ultima runda, scor 2-1.

In luna martie a acestui an, Austria s-a impus intr-o partida amicala contra Turciei cu scorul de 6-1, asadar Arda Guler & co. au si o revansa morala de luat.

peste 2.5 goluri @ 1.95

S-ar putea sa iti placa si urmatoarele articole:

Aceste cote pariuri optimi Euro 2024 pot suferi modificari. Tu pe cine mizezi in optimile Euro 2024?

REVENDICA 500 LEI BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON