Cote alegeri SUA: Donald Trump vs. Kamala Harris în cursa pentru Președinția SUA

Cote alegeri SUA: Trump vs. Kamala Harris în cursa pentru Președinția SUA / sursă foto Facebook.com

Pe data de 5 noiembrie va avea loc cel mai important eveniment politic al anului, de pe întreg mapamondul. Casele de pariuri online au pregătit deja cote alegeri SUA de top, în ceea ce privește alegerea președintelui cu numărul 47 din istoria Statelor Unite ale Americii.

Inițial, cursa pentru președinția SUA părea să fie una cu repetiție, între Donald Trump și Joe Biden. În urma dezbaterilor transmiste în direct la TV, omul de afaceri și fostul președinte Trump părea să aibă parte o misiune relativ ușoară, deoarece sondajele arătau o diferență foarte mare.

Ei bine, democrații au simțit că este nevoia unei schimbări, astfel că Joe Biden a decis să renunțe la cursa pentru fotoliul de președinte. În locul săau a fost semnată Kamala Harris, cea care a câștigat mult teren în ultimele săptămână și a atras de partea ei comunitatea de culoare de peste ocean.

În momentul de față, dacă aruncăm o privire peste oferta celor de la Betano – una din cele mai importante case de pariuri online ce oferă cote alegeri SUA – vedem un echilibru perfect în duelul Donald Trump vs Kamala Harris:

Cote alegeri SUA pentru președenție, la Betano:

  • Donald Trump – 1.90 🇺🇸
  • Kamala Harris – 1.90 🇺🇸
Cote alegeri SUA la Betano

Pe locul 3, cu o cotă pariuri de 100.00, se află soția fostului președinte Barrack Obama – Michelle Obama. Aceasta este urmată de Hillary Clinton și G. Newsom – cu o cotă la pariuri de 150.00.

Cum are loc votul pentru președinția SUA?

Votul popular este unul important în Statele Unite ale Americii, la fel ca în alte țări, însă este unul decisiv. Spre deosebire de Europa, rezultatul voturilor cetățenilor nu coincide cu cel final. Fiecare stat al țării primește un număr de electori ce alcătuiesc Colegiul Electoral (538 la număr).

Ei bine, pentru ca președintele să poată fi confirmat, acesta are nevoie de mai mult decât jumătate din voturile electorilor, mai exact de 270. Tocmai de aceea, apar așa numitele state cheie, unde Donald Trump sau Kamala Harris încearcă să își impună supremația. Tocmai de aceea, Betano oferă cote alegeri SUA pentru majoritatea statelor – acolo unde clienții pot plasa ponturi pariuri pe partidul câștigător.

Mențiune importantă: Donald Trump este reprezentantul republicanilor, în timp ce Kamala Harris va reprezenta partidul democraților.

Profită de zecile de piețe cu cote alegeri SUA disponibile la Betano

De-a lungul timpului, doar în două cazuri s-a întâmplat să apară o înfrângere pentru candidatul ce a plecat cu prima șansă conform ofertei de cote alegeri SUA. Este vorba despre alegerile din 2016, când Donald Trump a învins-o pe Hillary Clinton și despre alegerile din 1948, atunci când Harry Truman l-a învins pe Thomas Dewey.

Cote alegeri SUA în diferite state, pentru prezidențiale

După cum menționam mai sus, electorii din diferite state joacă un rol esențial în alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Ei bine, există o serie de state care sunt considerate vitale, printre care Arizona (care a făcut diferența în lupta dintre Joe Biden și Donald Trump în trecut), Michigan, Pennsylvania, Nevada sau Wisconsin.

Pariază pe alegerile prezidențiale din SUA

Cote alegeri SUA în Arizona

Arizona, statul care a contribuit decisiv la succesul lui Joe Biden în 2020, pare să fie de partea lui Donald Trump de acastă dată. Acum 4 ani, Biden reușea să obțină 49.36% din voturi, în timp ce omul de afaceri avea 49.06%.

  • Republicani – 1.72 🔴
  • Democrați – 2.00 🔵

Cote alegeri Trump vs Kamala Harris în statul Michigan

Situația se schimbă în Michigan, acolo unde Donald Trump și partidul său pornec cu șansa a doua, având o cotă la pariuri de 2.65. Democrații în schimb se așteaptă să își adjudece fără probleme acest stat, având o cotă de 1.45. Nu uita, la Betano poți paria pe partidul câștigător în Michigan și poți încasa și bonusuri fără depunere exclusive!

  • Republicani – 2.65 🔴
  • Democrați – 1.45 🔵

Cote alegeri SUA în Pennsylvania

Situația este una foarte echilibrată în Pennsylvania, acolo unde republicanii au momentan un ușor avantaj, Betano oferindu-le o cotă pariuri de 1.80. De partea cealaltă, democrații au o cotă la pariuri de 1.90.

  • Republicani – 1.80 🔴
  • Democrați – 1.90 🔵

Cote alegeri SUA Nevada

  • Republicani – 1.75 🔴
  • Democrați – 1.95 🔵

Tot un succes al lui Donald Trump și al republicanilor este așteptat și în Nevada, acolo unde are o cotă pariuri de 1.75. De partea cealaltă, democrații sunt cotați cu 1.95.

Cote alegeri SUA în Wisconsin

  • Republicani – 2.00 🔴
  • Democrați – 1.72 🔵

În ceea ce privește statul Wisconsin – unul la fel de important – republicanii au o cotă 2 pentru a reuși să își adjudece victoria. Democrații sunt cotați la pariuri cu 1.72.

Când vor avea loc alegerile prezidențiale din SUA 2024?

Alegerile sunt programate pe data de 5 noiembrie 2024, fiind vorba despre a 60-a alegere din istoria țării.

Unde pot paria pe alegerile prezidențiale SUA?

Betano, unul din operatorii online de top licențiați în România, a afișat o ofertă complexă cu cote alegeri SUA.

Cine va câștiga alegerile prezidențiale din SUA?

Conform ofertei de cote alegeri SUA, Donald Trump și Kamala Harris au șanse egale în momentul de față (cota 1.90).

PARIAZĂ PE ALEGERILE DIN SUA CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite