Cota Romaniei pentru calificarea in optimile EURO 2024

Cota Romaniei pentru calificarea in optimile EURO 2024 / sursa foto Facebook.com

Cota Romaniei pentru calificarea in optimile EURO 2024 a scazut drastic dupa evolutia entuziasmanta a baietilor lui Edi Iordanescu, in partida de debut. Pe 17 iunie, tricolorii au intalnit-o pe Ucraina, la Munchen. Peste 60.000 de suporteri au asistat la una din cele mai mari surprize ale debutului Campionatului European.

Dupa un inceput ezitant de meci, tricolorii au spart gheata in minutul 29 – atunci cand Nicolae Stanciu a marcat unul din golurile turneului, fara doar si poate. Dupa pauza, Razvan Marin si Dragus au majorat diferenta pentru Romania, care a bifat cea mai mare victorie din istoria nationalei, la un turneu final – 3-0 cu Ucraina!

Lucrurile au luat o turnura si mai interesanta la ora 19:00, atunci cand Slovacia a reusit sa treaca de Belgia cu scorul de 1-0. Astfel, clasamentul grupei E de la EURO 2024 arata asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat, dupa prima runda:

Clasament Grupa E EURO 2024

Tricolorii au urcat pe prima pozitie, insa nu sunt favoriti la castigarea grupei – conform cotelor afisate de operatorul online Betano. Slovacia este considerata favorita numarul 1, avand o cota de 2.22 pentru o astfel de performanta. Tricolorii au a doua sansa – cu o cota de 2.87.

Belgia – principala favorita inainte de prima etapa – are acum o cota de 4.40 pentru a incheia pe prima pozitie, in timp ce sansele Ucrainei sunt minime, cota ajungand la 13.50. Cele 3 puncte obtinute de tricolori conteaza enorm, acestia fiind la un singur pas de calificare.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cota Romaniei pentru calificarea in optimile EURO 2024

Meciul cu Belgia poate fi cel care sa o trimita pe Romania in optimile de finala. Daca reusesc sa se impuna, tricolorii rezolva ecuatia calificarii – chiar inainte de duelul cu Slovacia. In caz contrar, vor fi nevoiti sa astepte pana in ultima runda – insa sansele raman destul de mari.

Momentan, la Betano – cota pentru ca Romania sa se califice in fazele eliminatorii este de 1.08. Pentru un scenariu opus, cota este de 10.00! Mai jos poti vedea care este cota Romaniei pentru calificarea in optimile EURO 2024, la 3 dintre cele mai populare case de pariuri online licentiate de catre ONJN:

CASA DE PARIURICOTA
Betano1.08
888sport1.10
Superbet1.10

Practic – dupa cum putem observa – operatorii online ar considera o surpria imensa faptul ca Romania ar rata calificarea in optimile de finala.

Cota Romaniei dupa prima runda este similara cu cea a Italiei, Angliei sau Olandei – ceea ce ne dovedeste din nou cat de importanta a fost victoria de pe Allianz Arena impotriva reprezentantivei din Ucraina.

Cum se poate califica Romania? Toate calculele!

Evident, calculele fata de inceputul turneului final s-au modificat foarte mult – iar scenariile s-au complicat, dupa infrangerea Belgiei cu Slovacia. Pentru o calificare – tricolorii au nevoie de UN SINGUR PUNCT in cele doua meciuri ramase. Astfel, ar acumula 4 puncte si si-ar asigura calificarea macar de pe locul 3.

Cu 4 puncte insa, exista posibilitatea de a ajunge si pe locul 2, deoarece o eventuala egalitate de puncte spre exemplu cu Ucraina – ne ofera castig de cauza, datorita meciului direct. *

Pentru a nu mai avea emotii in privinta primelor doua pozitii, Romania trebuie sa o invinga pe Belgia sambata, 22 iunie.

Calificarea in optimile EURO 2024 ar fi a doua performanta de acest gen din istorie. La EURO 2000, tricolorii au reusit sa iasa cu bine dintr-o grupa cu Anglia Germania si Portugalia – calificandu-se in sferturile de finala (numarul de nationale fiind redus atunci).

*La EURO 2024 se califica primele 2 nationale din fiecare grupa, alaturi de cele mai bune 4 locuri 3. Principalul criteriu de departajare este meciul direct, fiind urmat de golaveraj.

Pariaza pe Romania la EURO 2024 cu 500 RON BONUS!

UPDATE! In urma ultimelor partide desfasurate in prima runda a grupelor EURO 2024, Romania are 92% sanse de a ajunge in optimile de finala. Sansele au crescut cu +48%!

INCASEAZA 500 RON LA EURO 2024!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON