Clasamentul locurilor 3 la EURO 2024

Clasamentul locurilor 3 la EURO 2024
Clasamentul locurilor 3 la EURO 2024 / sursa foto Facebook

Clasamentul locurilor 3 la EURO 2024 ne intereseaza din ce in ce mai mult, in conditiile in care baietii lui Edi Iordanescu sunt la un pas de optimile de finala.

Miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00 – tricolorii se vor duela cu Slovacia, in ultima runda a grupei E. Situatia este una incredibila in grupa Romaniei, toate cele 3 nationale avand cate 3 puncte. In aceste conditii, toata lumea este cu ochii pe ce cote pariuri Romania – Slovacia au fost acordate si cum se poate obtine un profit la pariuri!

Clasamentul locurilor 3 la EURO 2024 in dimineata zilei de 26 iunie

  1. Olanda 🇳🇱 – 4 puncte, golaveraj 0 (4:4) (3 meciuri disputate)
  2. Slovenia 🇸🇮 – 3 puncte, golaveraj 0 (2:2) (3 meciuri disputate)
  3. Slovacia 🇸🇰 – 3 puncte, golaveraj 0 (2:2) (2 meciuri disputate)
  4. Ungaria 🇭🇺 – 3 puncte, golaveraj – 3 (2:5) (3 meciuri disputate)
  5. Croatia – 2 puncte, golaveraj – 3 (3:6) (3 meciuri disputate)
  6. Cehia – 1 punct, golaveraj – 1 (2:3) (2 meciuri disputate)

Remiza in meciul cu Slovacia ne-ar califica si pe noi, insa si pe slovaci. Asadar, rezultatul de egalitate este singurul care garanteaza prezenta noastra, insa si a slovacilor in optimi. Totusi, dupa cum au aratat lucrurile in ultimele zile – este foarte posibil sa putem avansa, chiar si in cazul unei infrangeri. Pentru asta, am avea nevoie ca Belgia sa o invinga pe Ucraina, pentru a ramane pe locul 3, cu 3 puncte.

301 Rotiri Gratuite la 20 Dazzling Hot

In conditiile in care am incheia pe locul 3 – chiar si cu 3 puncte – sansele de a merge mai departe sunt foarte mari. Trebuie doar ca esecul sa nu vina la 5 goluri diferenta, deoarece Ungaria are un golaveraj mult mai slab ca al nostru – 2 goluri inscrise si 5 incasate. De asemenea, Croatia a incheiat pe locul 3 cu 2 puncte, astfel ca avem deja avantajul de a ne clasa peste 2 nationale.

Primele 4 din acest clasament al locurilor 3 (ce va fi actualizat pe site-ul nostru) se vor califica in optimile de finala. Tricolorii au acum un golaveraj foarte bun – 3:2 – ce e destul de dificil sa fie stricat de catre Slovacia, o nationala ce a marcat doar 2 goluri in 2 meciuri.

Cotele la pariuri Romania – Slovacia:

Cotele acordate de catre casele de pariuri online pentru un rezultat de egalitate intre Romania si Slovacia au inceput sa scada destul de mult.

  • victorie Romania – cota: 3.90 – 4.00
  • egal – cota: 2.02 – 2.12
  • victorie Slovacia – cota: 3.25 – 3.35
cote pariuri romania slovenia
Aceste cote sunt valabile la ora redactarii acestui material si pot fi modificate.

In cazul in care va incheia pe locul 3, Romania se va duela cu castigatoarea grupei C (probabil Anglia sau Danemarca). Locul 2 ne poate aduce Olanda, Franta sau Austria – in timp ce primul loc ne-ar recompensa cu un adversar mult mai acceptabil – fiind vorba despre un loc 3.

In ce conditii se califica Romania in optimile EURO 2024?

  • victorie cu Slovacia
  • remiza cu Slovacia
  • infrangere la maxim 4 goluri cu Slovacia, iar Belgia o invinge pe Ucraina
Pariaza pe Romania vs Slovacia cu 500 RON BONUS!

Crezi ca se vor califica tricolorii de pe primele 2 locuri, sau vor astepta clasamentul locurilor 3 la EURO 2024?

VREAU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE