Cand revin campionatele de fotbal in Europa?

Cand revin campionatele de fotbal in Europa?
Cand revin campionatele de fotbal in Europa? sursa foto Facebook

Cand revin campionatele de fotbal in Europa? Aceasta este cea mai comuna intrebare a pariorilor, dupa incheierea EURO 2024. Primul esalon de fotbal al Romaniei a inceput in luna iulie, iar in weekend ne pregatim de runda cu numarul 3, acolo unde pregatim cele mai tari ponturi pariuri Superliga.

Ineteresul insa se va muta in luna august asupra celor 5 mari campionate de fotbal din Europa, care vor lua startul dupa urmatorul program:

  • 🇪🇸 LaLiga – 15 august
  • 🇬🇧 Premier League – 16 august
  • 🇮🇹 Serie A – 17 august
  • 🇫🇷 Ligue 1 – 18 august
  • 🇩🇪 Bundesliga – 23 august

Microbistii au inceput deja sa isi pregateasca pariurile antepost, pentru un nou sezon ce se anunta cu adevarat spectaculos. Transferul lui Kylian Mbappe de la PSG la Real Madrid a adus LaLiga din nou in centrul fotbalului european. Cu exceptia Ligue 1, toate cele 4 campionate mari din Europa vor putea fi urmarite in direct pe canalele Digi Sport sau Prima Sport. Momentan, drepturile de televizare ale primului esalon francez nu au fost achizitionate de vreo televiziune din Romania – insa este foarte probabil ca pana pe 18 august sa se rezolve acest lucru.

100% BONUS la depunere 1000 RON

LaLiga da startul in luna august

Prima tara care ne raspunde la intrebarea – cand incep campionatele de fotbal in Europa? – este Spania. LaLiga va debuta pe data de 15 august, cu urmatoarele doua infruntari:

  • Bilbao vs Getafe (20:00)
  • Betis vs Girona (22:30)

Campioana Real Madrid va evolua pe 18 august pe terenul celor de la Mallorca, fiind foarte probabil ca atunci sa aiba loc si prima aparitie in LaLiga pentru superstarul francez Kylian Mbappe. Barcelona o va infrunta pe Valencia in deplasare, cu o zi inainte.

Primul El Clasico din acest sezon este programat pe data de 27 octombrie, de la ora 19:00, pe Santiago Bernabeu. Casele de pariuri online din Romania o considera mare favorita pe Real Madrid in cursa la titlu. Trupa lui Carlo Ancelotti are o cota la pariuri de 1.40 pentru a se impune la finalul stagiunii 2024/2025! Barcelona se afla pe locul secund, cu o cota pariuri de 5.00, in timp ce Atletico Madrid are o cota la pariuri de 12.00 pentru a-si detrona rivala locala!

Pep Guardiola, fara rival? Cand incepe Premier League în 2024?

In ultimii ani, Premier League a reprezentat un campionat in care Pep Guardiola si Jurgen Klopp au luptat pentru suprematie. Antrenorul german al celor de la Liverpool a decis insa ca a venit momentul unei pauze in cariera, astfel ca singurul ce pare acum capabil sa lupte cu Manchester City este Mikel Arteta – antrenorul celor de la Arsenal.

Atunci cand ne intrebam cand incep campionatele de fotbal, cu siguranta aducem in discutie si Premier League – cel mai valoros esalon din fotbalul european. Manchester United vs Fulham este duelul ce deschide sezonul 2024/2025 de Premier League, infruntarea de pe Old Trafford fiind programata pe 16 august – de la ora 22:00 (ora locala a Romaniei). Campioana Manchester City va avea parte de un start de foc, pe Stamford Bridge – contra celor de la Chelsea.

Cote antepost Premier League

Dupa cum putem observa, Manchester City continau sa fie favorita numarul 1, avand o cota la pariuri de 1.95. Podiumul este completat de Arsenal si Liverpool (la mare distanta). Surprinzator, Chelsea este a 4-a favorita a caselor de pariuri – in detrimentul celor de la Manchester United sau Tottenham Hotspur.

Newcastle United a urcat si ea in clasamentul favoritelor din Premier League – seicii din conducere asigurand fanii ca vor fi investite sume mari in aceasta vara pe St. James Park.

Cand incepe Serie A, campionatul cu 8 reprezentante in Europa

Cand revine Serie A?

Serie A va trimite in acest sezon european nu mai putin de 8 reprezentante. Inter, AC Milan, Juventus, Atalanta si Bologna vor evolua in UEFA Champions League, AS Roma si Lazio s-au calificat in Europa League – in timp ce Fiorentina va face parte din grupa de Conference League.

Noua stagiune este programata sa inceapa pe data de 17 august, atunci cand vor avea loc nu mai putin de 4 partide:

  • Genoa vs Inter (19:30)
  • Parma vs Fiorentina (19:30)
  • AC Milan vs Torino (21:45)
  • Empoli vs Monza (21:45)

Operatorul online Unibet le ofera celor de la Inter prima sansa la titlu, avand o cota la pariuri de 1.65. Juventus este a doua favorita, cu o cota pariuri de 5.00, iar clasamentul este completat de AC Milan, Napoli si Atalanta.

Inter Milano castiga titlul @ 1.65

Ligue 1 a ramas fara superstaruri

Cand revine Ligue 1?

Plecarile lui Lionel Messi, Neymar, Sergio Ramos si mai nou Kylian Mbappe de la PSG au afectat enorm imaginea Ligue 1 – care momentan reprezinta singurul campionat de top al Europei ce nu va fi transmis in Romania. Mai sunt insa cateva saptamani pana la startul primului esalon de fotbal francez, asadar este posibil ca o televiziune de la noi din tara sa achizitioneze drepturile.

Campionatul va incepe pe data de 18 august, atunci cand momentan sunt programate toate partidele la ora 18:00. Nu este insa un program final, asadar vom reveni cu actualizari, pe care le vai gasi in articolul “cand revin campionatele de fotbal in Europa?”. Campioana PSG va incepe pe terenul modestei Le Havre, acolo unde va cauta primele puncte ale sezonului.

Fara transferuri spectaculoase, PSG ramane marea favorita la pariuri, avand o cota pariuri de 1.30 pentru a-si apara cu succes titlul. Olympique Marseille este considerata favorita numarul 2, in timp ce AS Monaco se afla pe locul 3 – deasupra celor de la Lille & Lens.

PARIAZA PE CASTIGATOAREA LIGUE 1 CU 500 RON BONUS

Bundesliga va debuta pe 23 august

Cand incep campionatele de fotbal in Europa? Ei bine, Bundesliga este ultimul mare campionat ce raspunde la aceasta intrebare. Mai exact pe data de 23 august, fanii fotbalului german vor avea parte de un duel cu adevarat spectaculos: Monchengladbach vs Leverkusen. Acesta va incepe de la ora 21:30 – ora locala a Romaniei.

Cu Xabi Alonso pe banca, Lever a avut un parcurs fenomenal in campioant – reusind 28 de victorii si 6 remize. Evident, fiind fara esec – Leverkusen s-a impus la finalul stagiunii categoric.

Bayern – care a incheiat pe locul 3 sezonul trecut – va avea o misiune dificila in prima runda, pe terenul celor de la Wolfsburg. Pe banca tehnica a campioanei se va afla un antrenor fara experienta, fiind adus fostul fundas central al celor de la Manchester City – Vincent Kompany.

In ciuda rezultatelor de anul trecut, Superbet nu le acorda prea multe sanse rivalelor celor de la Bayern Munchen.

Cote pariuri antepost Bundesliga

Bayern are o cota la pariuri de 1.50 pentru a reveni in fruntea fotbalului german, in timp ce Bayer Leverkusen are o cota pariuri de 3.50. In cazul in care vrei sa mizezi pe Dortmund, ei bine poti obtine pana la 10x suma pariata!

Leverkusen isi apara titlul @ 3.50

Cand incep campionatele de fotbal in Europa?

Ei bine, interesul pariorilor nu se invarte 100% in jurul celor 5 ligi de top, asadar mai putem include pe lista noastra si alte nume – atunci cand ne punem intrebarea “cand revin campionatele de fotbal in Europa?”.

Pe data de 26 iulie, va debuta primul esalon de fotbal al Belgiei – acolo unde evolueaza formatii precum Club Brugge, Anderlecht, Genk sau Gent – formatii ce sunt preferate de pariori in fiecare weekend. Eredivisie – primul esalon de fotbal olandez – va debuta pe data de 9 august, cu meciul dintre Groningen si NAC Breda.

FC Porto, Benfica, Sporting Lisabona sau Braga vor incepe lupta la titlu in Liga Portugal pe data de 11 august. Tot la inceputul lunii august – mai exact pe data de 3, va debuta si primul esalon de fotbal al Scotiei. Hearts vs Rangers este meciul care da tonul. Ianis Hagi din cate se pare nu va evolua in acel meci, acesta fiind la un pas de un transfer in Serie A – la Fiorentina.

Am reusit sa iti raspundem la intrebarea – Cand revin campionatele de fotbal in Europa? Daca da, atunci nu uita sa distribui acest articol unui prieten microbist.

PARIAZA ANTEPOST CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE