Betano Avantaj la Mega Cote in Superliga

Betano Avantaj la Mega Cote in Superliga

Betano Avantaj la Mega Cote in Superliga 💥 Inca o veste excelenta pentru pariori, in anul 2024! Primul esalon de fotbal romanesc se reia in acest weekend, iar noi am pregatit deja pentru tine cele mai tari ponturi Superliga!

Vrei sa mizezi pe castigatoarele partidelor, insa sa profiti si de cote marite – cu ajutorul promotiei Mega Cote? Ei bine, in cazul in care pariezi pe castigatoarea meciului, atunci pariul tau va fi declarat castigator daca formatia pe care ai mizat are un avantaj dublu pe tabela de marcaj!

100% BONUS la depunere 500 RON

Betano Avantaj la Mega Cote in Superliga

Functia Betano Avantaj este deja disponibila de cativa ani la una din cele mai populare case de pariuri online din Romania, Betano. Pana acum insa, aceasta nu a fost disponibila pentru pariurile plasate la Mega Cote. In ceea ce priveste alte campionate, momentan functia nu se aplica.

In Superliga insa, vei putea miza la Mega Cote si te vei bucura de Betano Avantaj! Astfel, toate pariurile pre-meci plasate pe succesul unei formatii din prima liga de fotbal a Romaniei, vor fi declarate castigatoare – fie ca vorbim de cotele simple, sau de Mega Cote.

Mega Cotele sunt cote acordate pentru piata “1X2”, ce sunt marite cu un procent de 8%! Acestea se pot regasi zilnic in oferta Betano, fiind disponibile la cele mai tari meciuri – printre care si cele din Superliga.

Nu uita, functia Betano Avantaj este valabila pentru pariurile simple, multiplu, sistem sau cele plasate cu ajutorul functiei Bet Builder!

Funcia Betano Avantaj este una extrem de utila si putem observa acest lucru luand un exemplu concret, din Superliga.

Pe data de 16 decembire, Universitatea Craiova a gazduit-o pe Poli Iasi. La pauza, oltenii au condus cu scorul de 2-0 – gratie reusitelor lui Mitrita si Roguljic. Pariorii ce au mizat pe succesul gazdelor, au incasat banii la pauza.

Ce s-a intamplat la final? Politehnica Iasi a egalat dupa o dubla a lui Roman, iar oltenii au pierdut doua puncte. Astfel, pariul pe “1 solist” ar fi fost pierzator, daca nu beneficia de functia Betano Avantaj.

Cum pot paria la Betano cu 500 RON Bonus?

  1. In primul rand, APESI AICI si deschizi un cont nou in doar 2 minute
  2. Apoi, efectuezi o depunere de maxim 500 RON
  3. GATA! Betano ti-a dublat depozitul si tu poti paria la Mega Cote si sa te bucuri de Betano Avantaj
Vreau sa pariez cu 500 RON Bonus

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON