50 RON pariu fara risc pentru finala Europa League

50 RON pariu fara risc pentru finala Europa League

50 RON pariu fara risc pentru finala Europa League suna destul de bine, avand in vedere ca avem foarte multe optiuni interesante in oferta celor de la Winbet. Miercuri seara, de la ora 22:00, se va juca prima finală europeană, Atalanta și Bayer Leverkusen urmând să se lupte pentru a pune mâna pe trofeul Europa League. După cum era de așteptat casele de pariuri online au ieșit în întâmpinarea pariorilor cu tot felul de oferte, făcând această partidă și mai atractivă.

De exemplu, de aceasta data avem o promotie la agentia de pariuri online WinBet, care consta in 50 RON pariu fara risc pentru toate conturile, atat cele noi, cat si cele existente. Vezi putin mai jos cum poti profita de aceasta oferta si cum poti incasa si bonusul de bun venit.

Cum incasezi un pariu fara risc?

Pariaza minim 50 RON pe LIVE ( Single/Solo) la evenimentul eligibil pentru aceasta oferta, iar daca biletul tau este NECASTIGATOR, atunci primesti un freebet/pariu gratuit in valoare de 50 RON.

  • Oferta va fi disponibilă la începutul primului meci din campanie.
  • Doar clienții eligibili vor primi oferta printr-un mesaj de tip pop-up la începutul primului eveniment selectat pentru această campanie.
  • Se poate revendica un singur Free Bet per campanie.
  • Doar pariurile realizate cu fonduri reale sunt eligibile. 
100 Rotiri Gratuite la Spirit of Adventure

Ce trebuie sa mai stii?

  • Doar biletele plasate cu fonduri reale și Necâștigătoare, cu o cotă minimă de 1.50 sunt eligibile pentru acordarea Pariului Gratuit.
  • Free Bet-ul are termen de o 1 zi din momentul activării pentru a putea fi folosit.
  • Free Bet-ul NU beneficiază de opțiunea de Cash Out.
  • Câștigul obținut din Free Bet se va duce automat în balanța reală de bani și NU conține și miza.
  • Valoarea Free Bet-ului nu poate fi împărțit pe mai multe bilete.
  • Utilizarea Free Bet-ului va fi afișat pe biletul de joc.

Atalanta vs Leverkusen

Pronosticuri clasice veti regasi in avancronica redacatata de colegii mei sau pe grupul de Telegram, iar eu vreau sa va prezint o alegere foarte interesanta din oferta celor de la Winbet.

Ne bazam pe goluri marcate in ambele reprize de catre Leverkusen, care pot fi plasate cu o miza mai mica pentru a reusi sa profitam de freebet-ul din aceasta promotie.

Bayer Leverkusen marcheaza in ambele reprize @ 2.73

Xabi Alonso si elevii sai au parte de un sezon cu adevarat istoric. In weekend, Bayer Leverkusen tocmai ce a invins-o pe Augsburg in ultima runda de Bundesliga si a reusit sa incheie fara esec in campionat. Cifrele sezonului pe plan intern arata fabulos pentru Lever.

JOACA ACUM Cu 50 RON FARA RISC

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite