10 Jetoane de Aur gratuite fara depozit pentru toata lumea

10 RON FĂRĂ DEPUNERE pentru toată lumea
10 RON FĂRĂ DEPUNERE pentru toată lumea

10 Jetoane de Aur gratuite fara depozit pentru toata lumea oferite de Betano. Una dintre cele mai populare agenții de pariuri din România, vine în întâmpinarea clienților noi cu un bonus fără depunere la înregistrare, dar și cu un pachet de bun-venit extrem de atractiv. Ba mai mult, acest operator online dispune și de tot felul de promoții dedicate tuturor clienților, cum este și cea despre care vorbim în acest material.

Astăzi, cei de la Betano pun la bătaie 10 LEI FĂRĂ DEPUNERE pentru toată lumea, pe care îi poți încasa extrem de ușor. Nu este nevoie de nicio investiție, ci trebuie doar să urmezi pașii pe care ți-i prezentăm în continuarea acestui articol. De asemenea, daca esti fan infocat al meciurilor de la EURO 2024, atunci poti incasa si cei 24 RON fara depunere.

10 Jetoane de Aur pentru toata lumea

La această promoție te poți înscrie extrem de simplu. Asigură-te că ai un cont activ și verificat la Betano, iar dacă nu ai unul, APASĂ AICI, finalizează procesul de înregistrare în câteva doar câteva minute și trimite documentul de identitate.

Acum, tot ce trebuie să faci este să intrii în pagina de “Promoții/Oferte”, accesează secțiunea “Happy Hour cu Ramona Olaru” și apasă pe butonul “Participă”. În contul tău se vor aloca automat 10 Jetoane de Aur, în valoare totală de 10 RON, pe care le poți folosi la masa de ruletă live Betano Mega Fire Blaze Roulette, însă începând doar cu ora 20:00.

777 Rotiri Gratuite la Shining Crown
REVENDICA ACUM JETOANELE

Ce ar trebui sa mai știi despre promoție?

  • Oferta este activă doar astăzi – 21 martie – în intervalul 20:00 – 21:00.
  •  Bonusul se acordă gratuit, fără depunere și nu are condiții de rulaj.
  •  Valoarea fiecarui jeton de aur este de 1 RON.

Ești pregătit de distracție? Atunci nu ezita și încasează mega oferta Betano!

Pentru mai multe bonusuri fara depunere te invitam sa accesezi pagina noastra speciala. Cu un singur click poti verifica cele mai tari promotii disponibile chiar in acest moment. Daca inca nu ai un cont la Betano, acum este timpul sa iti faci unul si sa incasezi cele 10 jetoane de aur si cei 24 RON fara depunere pentru EURO 2024. Bafta multa!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite