Pariuri speciale Champions League – ne încercăm norocul cu o cotă de 11

Pariuri speciale Champions League
Pariuri speciale Champions League – sursa foto: facebook.com

Pariuri speciale Champions League – ne încercăm norocul cu o cotă de 11

După o pauză de trei săptămani, vom avea din nou parte de acțiune în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume, astfel că nu puteam să trecem pe lângă duelurile de foc care ne vor aștepta în zilele ce urmează. Am pregătit un bilet format din cinci evenimente, în care ne vom baza pe pariuri speciale, într-o cotă totală de 11.

Ne vom folosi de oferta agenției de pariuri online Betano, care, pe lângă bonusul de bun-venit de până la 500 RON, vine și cu o ofertă fără depunere pentru toate conturile. Deschide-ți cont prin banner-ul de mai jos și profită și tu de promoție, iar dacă ai nevoie de mai multe detalii, CLICK AICI!

100% BONUS la depunere 500 RON

Pariuri speciale Champions League – vezi recomandările noastre

Ne așteptăm ca meciurile să meargă pe făgașul logic și să evităm surprizele, așa că avem încredere că putem bifa un câștig de pe urma acestor pariuri speciale Champions League. Evident, nu este obligatoriu să includeți toate variantele pe bilet, dar vă puteți inspira din alegerile noastre.

Galatasaray vs Bayern Munchen: peste 9,5 șuturi pe poartă (cota 1.65)

Galatasaray are un parcurs admirabil în acest sezon, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt greu de spus în această înfruntare. Evident, Bayern Munchen are plusul de valoare de partea sa, fiind de asemenea și echipa mai experimentată. Ne așteptăm la un meci pe cinste, ținând cont de faptul că în teren se vor întalni două formații ofensive, așa că avem motive să credem că vom avea parte de multe acțiuni periculoase, care să se finalizeze cu șut pe poartă. Ambele au o medie bună din acest punct de vedere, motiv pentru care alegem această variantă fără să ne gândim de două ori.

Benfica vs Real Sociedad: peste 3,5 cartonașe (cota 1.42)

Benfica este într-o situație complicată, fiind obligată să obțină un rezultat pozitiv pentru a mai rămâne în cursa pentru calificarea în faza optimilor. De partea cealaltă, Real Sociedad s-ar mulțumi și cu o remiză, în condițiile în care are deja patru puncte după două jocuri. Ne așteptăm la un meci în care se va juca până la ultimul strop de transpirație, iar ținând cont de faptul că la mijloc este o miză uriașă, nu este exclus să avem parte de tensiune de ambele părți, motiv pentru care anticipăm minim patru cartonașe acordate de francezul Clément Turpin.

Sevilla vs Arsenal: peste 9,5 cornere (cota 1.75)

Sevilla nu își permite să piardă acest meci, așa că ar trebui să dea totul pe teren, mai ales că joacă acasă. Deținătoarea Europa League va avea însă o misiune extrem de grea, urmând totuși să dea piept cu Arsenal, formație mult mai puternică, ce arată mult mai bine în această stagiune. Rămâne de văzut cine se va impune, însă ne așteptăm să avem parte de o confruntare spectaculoasă, cu multe faze de poartă. Așadar, avem motive să credem că vom avea cel puțin zece lovituri de colț, mai ales că ambele stau bine la acest capitol.

PSG vs AC Milan: Kylian Mbappe marchează oricând (cota 1.82)

Acest pariu depinde foarte mult de ziua pe care o va prinde decarul Franței. Mbappe a dezamăgit în ultimul joc de Champions League, contra lui Newcastle United, fiind aproape inexistent pe teren, însă ne așteptăm ca acesta să dea replica și să facă tot posibilul pentru a le oferi fanilor o victorie mult dorită. Ținând cont de faptul că este în formă, marcând patru goluri în ultimele trei meciuri jucate, avem toate motivele să credem că va puncta minim o dată și în această dispută, așa că vom lua în calcul și acest pariu, mai ales că are o cotă foarte bună.

Feyenoord vs Lazio: Feyenoord peste 4,5 șuturi pe poartă (cota 1.53)

Feyenoord are parte de un sezon bun, arătând un fotbal de calitate, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus în această partidă. După cele două prestații din actuala ediție de Champions League, avem încredere că va face spectacol în această înfruntare, mai ales că beneficiază de avantajul propriului teren. Rămâne de văzut dacă va obține cele trei puncte, însă ne așteptăm să asedieze poarta italienilor, de aceea vom paria în consecință.

VEZI AICI TOATE RECOMANDĂRILE NOASTRE DIN UCL!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON