Calendarul de Halloween – 70 rotiri gratis pentru toata lumea

Betano este platforma de pariuri online ce ne surprinde zilnic cu bonusuri si rotiri gratuite fara rulaj. In ultimul timp a devenit fara doar si poate favoritul vanatorilor de recompense. Nu este de mirare avand in vedere ca majoritatea ofertelor sunt de tipul cash. Putem spune ca in acest moment Betano are unul dintre cele mai bune bonusuri fara depunere din zona cazinourilor online din Romania.

100% BONUS la depunere 500 RON

Rotirile se activeaza in mai putin de 30 de secunde si trebuie doar sa urmati 3 pasi simpli:

  • Intra in contul Betano, cauta „Calendarul de Halloween” si apasa butonul de inscriere. Daca nu gasesti promotia atunci APASA ACEST LINK DIRECT si te redirectionam automat
  • Apasa butonul „Participa” pentru oferta cu 70 de rotiri gratuite de astazi
  • Intra in jocul „Vampires vs Wolves” si accepta cele 70 de rotiri

Toate castigurile obtinute din aceste rotiri gratuite trebuie rulate la acelasi joc inainte de a putea fi retrase. Conditiile de rulaj sunt 30X.

Calendarul de Halloween - 70 rotiri gratis pentru toata lumea

Intra acum pe Betano si accepta cele 300 rotiri gratuite CASH si profita la maxim de calendarul de Halloweend, acolo unde zilnic o sa gasesti recompense. Astazi avem cele 70 de rotiri gratuite pentru toata lumea, conturi noi sau conturi vechi. Dai acum click pe poza si incaseaza rotirile.


Despre calendarul de Halloween

Din start trebuie sa va spunem ca sunt disponibile premii in valoare de 10.000 ron cash.  Fiecare etapa are un numar de oferte, iar fiecare jucator care completeaza numarul minim de oferte colecteaza cheia etapei. Promotia este una destul de usoara iar premiile de la final sunt cash. De asemenea, daca aveti de gand sa faceti un depozit astazi, nu uitati sa intrati si in sectiunea “Cadou zilei”, acolo unde zilnic o sa gasiti rotiri gratuite, freebets sau jetoate pentru pariurile sportive. Bafta multa tuturor!

100% BONUS la depunere 500 RON

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON