Pariul zilei din fotbal: Miza inapoi daca e pierzator

Pariul zilei din fotbal din 9 martie 2024 se bazeaza in mare parte pe meciurile din Anglia, iar la Betfair putem primi miza inapoi cu ACCA Edge in cazul in care o selectie este necastigatoare. Mai pe scurt Acca Egde, cum o sa vedeti in video-ul de prezentare a uneltei, este o bifa in cadrul biletului, care va scadea cota acestuia si care va asigura de returul mizei in cazul unei selectii pierzatoare.

Ce este ACCA EDGE de la BETFAIR?

Acca Edge” înlocuiește „Asigurarea Acca” și, odată cu aceasta, vă oferim cea mai competitivă formă de asigurare din domeniu:

  • Rambursare în numerar, când concurenții rambursează ca pariuri gratuite
  • Îți primești rambursarea imediat după ce ultima rundă este soluționată, fără să mai trebuiască să aștepți până a doua zi ca să-ți primești plata
  • Acca Edge se aplică pariurilor triple și celor superioare, nu doar de la cele cvintuple în sus, ca în cazul concurenților – acest lucru nu mai este disponibil nicăieri în altă parte
  • Oferim acest produs pentru toate sporturile, putem combina orice selecții dorești – acest lucru nu mai este disponibil nicăieri în altă parte
  • Rambursările nu au un plafon maxim (plafonul general maxim pentru rambursare în domeniu este de 25 GBP)
  • Nu impunem cote minime pentru care să fie nevoie să te înregistrezi; odată ce ai cel puțin trei selecții, Acca Edge se activează.

Primul bilet in cota de 3.64 este fara aplicarea ACCA EDGE, iar cel de-al doilea este cu aplicarea ACCA EDGE, reducand cota la 2.15 si bifand optiunea de returul mizei in cazul unei selectii necastigatoare.

  • APLICATIE NOUA, cu buton de search, disponibila pe ANDROID si iOS.
    Noua aplicatie Betfair este acum pe ambele sisteme de operare Android si iOS, fiind foarte intuitiva si avand peste 10.000 pariuri speciale in fiecare weekend.

Biletul plasat cu ASIGURARE ACCA la Betfair

100% BONUS până la 550 RON

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON