Cota 3 din Liga Europa si Conference

Cota 3 din Liga Europa si Conference vine astazi, 14 martie 2024 este compusa din 4 evenimente din returul meciurilor de calificare in faza urmatoare a Europa si Conference League. Biletul zilei este in cota 3.31 si este plasat cu miza standard de 100 Ron.

Ieri lucrurile au mers bine in grupul de Telegram, dar si pe Tik Tok si speram ca si astazi o vom face la fel in baia de meciuri pe care le vom avea de urmarit.

Ce parere ai? Incepem? Daca da, primul pas este sa iti deschizi un CONT NOU la una din cele mai importante case de pariuri online din Romania Betano! Apoi, va trebui sa iti verifici contul si sa depui 500 RON, iar operatorul online iti va dubla depozitul.

100% BONUS la depunere 500 RON

Cota 3.31 din fotbal, 14 martie 2024

  • Aston Villa nu a reusit sa castige in Olanda, iar astazi au calificarea in mana lor. Cota pentru victoria gazdelor este de 1.40, in timp ce pentru o victorie a celor de la Ajax, cota a urcat undeva la 7.50. Ma astept la un altfel de meci, mult mai deschis fata de meciul tur.
  • Rangers a reusit un rezultat foarte bun in Portugalia, unde a remizat 2-2 in fata celor de la Benfica, iar astazi au sansas sa obtina calificarea in fata fanilor. Insa cred ca ambii manageri vor aborda mai circumspect acest duel.
  • Marseille a demolat-o pe Villarreal in meciul tur, unde au castigat cu 4-0, iar astazi au anuntat ceva schimbari in primul 11, avand in vedere rezultatul clar din primul joc. Cred ca a fost o palma serioasa pentru spanioli si cred ca nu vor intoarce si celalalt obraz.
  • Alt meci foarte deschis in tur a fost confruntarea dintre Milan si Slavia Praga, care s-a incheiat cu 6 goluri. Avantajul de 2 goluri a italienilor le confera o anumita siguranta, avand in vedere ca au de aclamat o posibila calificare in fata fanilor pe San Siro.
INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON