Cele mai pariate evenimente din fotbal

Astazi mergem din nou in era cunoasterii, in care vom vedea cele mai pariate evenimente de astazi, 1 noiembrie 2023 si cum folosim aceasta unealta in scopul plasarii celor mai bune pronosticuri din fotbal sau tenis. Biletul zilei este format astfel din selectiile cele mai pariate, insa vom aplica si o mica analiza inainte de plasarea biletului.

Betfair este singura casa de pariuri licentiata in Romania care ofera gratuit oricarui parior ce are un cont valid deschis la ei, informatii despre sumele pariate pe un eveniment fie el din fotbal, tenis sau baschet. Astfel ca, putem oarecum sa fim influentati de acest aspect, care ne poate oferi o alta perspectiva asupra unui eveniment. Poate ca majoritatea banilor au fost plasati pe castigarea unei echipe care are o motivatie anume, retragerea oficiala a unui jucator, implicarea a 100 de ani de la infiintarea clubului s.a.

Ce este money way si unde il gasiti pe BETFAIR

MONEY WAY – Moneyway arată volumul banilor pariați pentru un anumit eveniment sportiv și, de asemenea, volumul pariurilor pe un anumit semn (1X2, peste/ sub etc) la acel eveniment sportiv. Cu cât sunt mai mulți bani sunt pariați pe un anumit pariu dintr-un eveniment sportiv, cu atât procentul din banii pariați pentru acesta crește în raport cu pariul opus pentru același eveniment sportiv, aspect care influenteaza categoric cresterile/ scaderile de cote.

Mai jos gasiti un exemplu de astazi de Money way la meciul dintre Everton si Burnely din EFL Cup

Observam in dreapta pozei ca sunt pariati in momentul de fata (adica cu ora 13:42, 1 nov 2023) 100.615 euro pe 1X2.

Selectand iconita din stanga fiecarei selectii (Everton, Burnley sau egalitate) putem vedea suma tranzactionata/ pariata pe acest pariu. In imaginea de mai jos observam ca peste 91% din totalul pariurilor sunt tranzactionati pe victoria lui Everton.

De ce se pariaza asa masiv pe Everton? Unul dintre motive ar fi lipsa totala de forma prin care trece Burnely: 4 esecuri in ultimele 5 meciuri din Premier League, iar un al doilea motiv cresterea de forma de care a dat dovada Everton in ultima perioada. Totusi, cota de 1.71 a lui Everton la victorie mi se pare cam mica, insa ea a fost plasata initial de casele de pariuri la 2.40. Pronosticul meu la acest meci este DNB 1 sau victorie fara egal 1.

Alte evenimente foarte pariate astazi conform BETFAIR – MONEY WAY sunt:

West Ham vs Arsenal (United Kingdom : English Football League Cup) >>> sub 6.5 goluri (98% 145k+ euro)

Sugestia noastra: sub 3.5 goluri @ 1.30 Motivul: Arsenal are in weekend derbiul cu Newcastle si acest lucru il poate face pe Arteta sa fie precaut cu jucatorii importanti in acest meci.

St Johnstone – Kilmarnock (United Kingdom : Scottish Premiership) >>> 2 solist (82% 27k+ euro)

Sugestia noastra: DNB 2 @ 1.40 Motivul: gazdele trec prin cea mai neagra perioada de la inceputul sezonului. Vin dupa o infrangere usturatoare cu 4-0 acasa la St Mirren, in timp ce Kilmarnock e in forma buna.

Genoa – Reggiana (Italian Cup) >>> 1 solist (87% 21k+ euro)

Sugestia noastra: 1 solist @ 1.42

100% BONUS până la 550 RON

Money way este o unealta destul de folositoare in unele cazuri, mai ales atunci cand nu avem destul informatii sau statistici cu privire la un eveniment la care dorim sa ii gasim un pronostic castigator.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON