Biletul zilei Super Lig – Cota10 din 4 evenimente

Sursă foto: Twitter – Super Lig

Biletul zilei Super Lig – Pauza sărbătorilor de crăciun a apărut deja în unele campionate, dar nu și în Super Lig, unde se va juca până pe data de 25. Opțiunile oferite poate sunt reduse, dar pentru a compensa acest lucru am creat un bilet bazat pe toate cele 4 meciuri, cu o cotă totală de 10.31. Pentru mai multe case pariuri online România cu oferte dea acest gen intră pe site-ul nostru acum.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Super Lig în prim plan

De această dată cei de la Unibet ne oferă cote mai generoase pentru ofertele la care ne-am gândit și dintr-un total de 4 selecții adunăm o cotă de 10. Pentru a vedea ce te așteaptă nou în categoria biletul zilei pe site-ul nostru fă-ne o scurtă vizită și vezi ce au pregătit colegii meci.

Prezentarea selecțiilor și argumentarea ponturilor

Samsunspor – Konyaspor – Victorie Samsunspor

Nu bă axez foarte mult pe egalitatea dintre cele două din campionat, ci mai degrabă pe rezultatele de acasă a celor de la Samsunspor. Am ales să mizez pe victoria gazdelor datorită formei foarte bune pe care ne-a arătat-o până acum pe propriul teren și acest lucru va fi o problemă greu de gestionat pentru Konyaspor. Pentru a motiva încă o dată acest pont putem ține cont și că oaspeții nu au nici o victorie în ultimele 5 confruntări din deplasare.

  • Samsunspor se află pe locul 17, cu doar 14 puncte.
  • Konyaspor este diferențiată doar de golaveraj, având tot 14 puncte dar se află pe 16.

Çaykur Rizespor – Pendikspor – Nu marchează ambele echipe

Situația dintre cele două este ceva mai diferită față de meciul prezentat mai sus, de aceea am ales să mizez pe goluri doar din partea unei echipe. Pentru a stabili ideea din acest pariu cel mai important lucru este faptul că în ultimele 5 meciuri de pe terenul lui Pendikspor doar în unul singur au marcat ambele echipe. Ultimul meci al lui Pendikspor din deplasare întâlnește aceeași situație, pierzând cu 0-2.

  • Cu un total de 22 de puncte gazdele se află pe locul 9.
  • Pendikspor se află aproape de ultimul loc, mai exact pe 19, cu 13 puncte.

Beşiktaş – Alanyaspor – Victorie Beșiktaș

Beșiktaș într-o continuă luptă pentru podium. Cum Fenerbahce și Galatasaray s-au distanțat la 14 puncte de a treia clasată, ceea ce înseamnă că pentru gazdele din acest meci este imposibil să mai spere la primele 2 locuri. Am ales o victorie clară a acestora clar datorită rezultatelor, existând 13 locuri ca și distanță între cele două echipe.

  • Beșiktaș dezamăgită cu doar 26 de puncte și vine de pe locul 5.
  • Alanyaspor către retrogradare, cu 14 puncte fiind pe locul 18.

Ankaragücü – Hatayspor – Ambele echipe marchează

Acest duel fiind și ultimul este cel mai tare din Turcia al zilei de 21 decembrie. Ambele au un total de 18 puncte și le diferențiază doar golaverajul. Presupun că vom vedea goluri din ambele părți prin analiza ultimelor rezultate. Deși există posibilitatea unui egal cu 0-0, tensiunea și nevoia de a acumula puncte va veni totodată și cu goluri, cel mai sigur din ambele părți.

  • Gazdele au un golaveraj mai bun, cu 18 puncte fiind pe 10.
  • Cu același număr de 10 puncte Hatayspor se află pe 11.
Biletul zilei - Cota 10.31

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON