Biletul zilei din Tenis – Cota 3 Betano

Sursă foto: WTA

Biletul zilei din Tenis – Pentru data de 4 decembrie v-am pregătit un bilet din tenis bazat pe competiția Angers Chall. Feminin. Cu 3 selecții și cu o cotă de 3.09 jucăm la sigur, deși în acest turneu ne putem aștepta mereu la surprize. Dacă nu ai profitat până acum de bonusul de 500 de RON la depunere oferit de Betano nu rata oferta, iar dacă încă nu ți-ai făcut cont până acum dă Click Aici.

100% BONUS la depunere 500 RON

La ce ne putem aștepta din selecțiile făcute

Mccartney Kessler vs Clara Tauson – Nu câștigă ambele un set – Cota 1.44

Șaisprezecimile vin cu un noroc mic pentru Kessler, jucătoarea întâlnind un adversar aflată în formă excelentă, Deși locurile de clasare mondiale nu sunt foarte importante, am ales acest pont datorită diferenței foarte mare și mai ales că Tauson nu a întâmpinat mari probleme împotriva concurentelor clasate peste locurile 200 mondial. Este greu de crezut că jucătoarea din America va putea să câștige un set în fața lui Tauson.

  • Mccartney Kessler – Locul 231 WTA
  • Clara Tauson – Locul 85 WTA

Cristina Bucsa vs Alice Robbe – Victorie Cristina Bucsa – Cota 1.23

Prezentăm din nou un meci cu oduă concurente care diferă foarte mult. Pe lângă diferența dintre locurile celor două în clasamentul WTA, jucătoare spaniolă are mult mai multă experiență și vine cu lovituri mult mai bine la serviciu. Statisticile sunt cu multe în favoarea lui Bucsa, de aceea avem și o cotă mai mică oferită de Betano.

  • Cristina Bucsa – Locul 82 WTA
  • Alice Robbe – Locul 208 WTA

Raluca Georgiana Serban – Manon Leonard – Victorie Raluca Serban – Cota 1.75

Seria de eșecuri a lui Serban ne pune pe gânduri avem oportunitatea de a profita de acest aspect. Cota oferită pe victoria acesteia crește și miza biletului deoarece jucătoarea a pierdut 5 meciuri consecutiv. Totuși aceasta își dorește o revanșă și vine cu moralul ridicat pentru un meci aproape imposibil de pierdut.

  • Raluca Georgiana Serban – Locul 185 WTA
  • Manon Leonard – Locul 379 WTA

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON