Biletul zilei din tenis – Cota 2.40 din 3 evenimente

Biletul zilei din tenis - Cota 2.40 din 3 evenimente
Sursa foto: Wimbledon ( oficial Facebook)

Biletul zilei din tenis – Cota 2.40 din 3 evenimente este pregatit pe site-ul Xbets. Atentie, o zic inca din primul rand ca majoritatea ponturilor au fost luate din categoria speciala dedicata Wimbledonului. Este un bilet ce merita urmarit de catre publicul amator de tenis si nu numai.

Lucrurile au mers foarte bine pentru noi in ultima perioada in grupul de Telegram. Ieri am reusit sa bifam din nou cota 2 din fotbal si biletul zilei din Eliteserien. Astazi o sa ne incercam norocul cu 3 evenimetne din tenis, insa miza o sa fie foarte miza. Sub 5% miza pe acest bilet, nu recomand mai mult pentru ca tenisul nu este punctul meu forte si consider ca se pot intampla multe lucruri neprevazute la acest turneu. Putin mai jos gasiti recomandarile mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Let’s go!

Biletul zilei din tenis

  • Sa disputi 3 meciuri de 3 seturi la rand intr-un turneu de Grand Slam este destul de solicitant. Mai ales daca nu esti jucatoare de top. Ma indoiesc ca Wang va repeta jocul bun cu Pegula. In plus, faptul ca in doua din cele trei meciuri avea mai multe greseli nefortate decat lovituri castigatoare ma determina sa caut la Wimbledon ponturi Svitolina vs Wang care sa o avantajeze pe ucraineanca. Svitolina, in schimb, reusea in toate cele 3 meciuri mai multe lovituri castigatoare decat erori nefortate. 
  • Hoger Rune este unul dintre puținii jucători din noua generație care se poate mândri cu faptul că i-a pus mari probleme marelui campion sârb, înfruntându-l de cinci ori în carieră, de fiecare dată reușind să îi ia minim un set, ba chiar l-a și învins de două ori. Niciuna dintre cele cinci înfruntări directe dintre cei noi nu s-a încheiat în minimum de seturi, așa că avem toate motivele să credem că vom asista la un deznodământ asemănător și în acest duel.
  • De Minaur a avut doua zile in plus de odihna fata de Fils, lucru care conteaza mult. Asta mai ales daca te afli in a doua saptamana a unui turneu de Grand Slam. Australianul nu a pierdut niciun set aici, iar jocul lui Fils nu a convins. Acesta este inca un motiv pentru care voi juca 2 solist.

PLASEAZA ACUM BILETUL ZILEI DIN TENIS
JOACA ACUM CU 500 RON BONUS

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON