Biletul zilei din fotbal – Jucăm din Ligue 1

Sursă foto: Twitter, Paris Saint-Germain

Biletul zilei din fotbal – Cu terminarea competițiilor europene, ne îndreptăm atenția spre o opțiune care mereu ne-a surprins în cadrul Ligue 1. În contextul actual am pregătit pentru dvs. cea mai atractivă ofertă cu biletul zilei. Am ales să ne axăm pe 4 meciuri, primele 2 având ora de începere la 16:00, după care continuăm cu un meci la 18:05 și la final cu duelul zilei. Iată mai jos selecțiile noastre pentru această ocazie, iar dacă sunteți interesat de mai multe ponturi cu biletul zilei, vă invităm să explorați detaliile pe pagina noastră.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Pe ce jucăm astăzi?

În contextul terminării competițiilor europene, atenția noastră se îndreaptă către Ligue 1, unde anticipăm o serie de evenimente deosebite programate pentru data de 17 decembrie. Într-un decor de intensitate crescută, iar pentru a asigura acest lucru am ales 4 cote diferite pentru cele 4 meciuri din această zi și am format o cotă totală de 4.55. Așa cum indică și casele de pariuri online din România, suntem înclinați să credem că aceste echipe vor aduce un plus de valoare în desfășurarea jocului.

16:00 Lorient – Strasbourg: Peste 7,5 cornere

Lorient se află ei într-o perioadă mai proastă, iar eșecurile consecutive îi aduc cât mai aproape de ultimul loc din clasament. Strasbourg, la o diferență de doar 5, nu pare să vină cu foarte mare încredere, ceea ce e probabil să și aducă un duel încins. În ultimul meci cei de la Lorient pierd pe teren propriu cu scorul de 2-4 contra Marseille, astfel având 6 confruntări consecutive fără succes în Ligue 1.

  • Lorient se află pe locul 17, cu un total de 12 puncte.
  • Strasbourg țintește mai sus, cu 17 puncte fiind pe locul 11.

16:00 Toulouse – Rennes: Șansă dublă Rennes

Avem două echipe care se diferențiază doar de 2 puncte și care sunt aproape de retrogradsare. Toulouse pierde ultimul meci contra lui Lyon, echipa care se obișnuia să se afle pe ultimul loc. Am ales să mizez pe șansă dublă Rennes datorită moralului ceva mai ridicat și să ținem cont că Rennes totuși se descurcă în deplasare destul de bine.

  • Toulouse are doar 13 punte și vine de pe locul 15.
  • Pe Rennes îi diferențiază doar 2 puncte în plus, fiind pe locul 13.

18:05 Marseille – Clermont: Victorie Marseille

Am ales o victorie a celor de la Marseille pentru forma foarte diferită în care se află. Să ținem cont că această cotă este destul de mare, mai ales că aceștia întâlnesc un adversar care cade până pe ultimul loc. În ultimul meci Marseille pierde drastic pe terenul lui Brighton, dar tot reușește să se califice mai departe în Europa League.

  • În prezent Marseille se află pe 7, cu 23 de puncte.
  • Clermont se poziționează pe ultimul loc, cu 11 puncte.

21:45 Lille – Paris SG: Ambele echipe marchează

În cele din urmă avem cel mai tare duel al zilei, pe care îl găsiți în detaliu la ponturi fotbal Ligue 1 scris de mine pe pagina noastră. Tensiunea care s-a creat între primele locuri le vizează și pe aceste două echipe. Deși Lille vine fără înfrângere în 5 meciuri noi nu vizăm acest lucru, dar cel mai important aspect este că în 4 din ultimele 5 meciuri directe am putut vedem goluri din ambele părți.

  • Lille pierde din avantajul de până acum și se află pe 4, cu 27 de puncte.
  • PSG rămâne pe primul loc, cu 36 de puncte.
Biletul zilei - Cota 4.55

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON