Biletul pe goluri din weekend – cota 8 cu 5 meciuri

Biletul pe goluri din weekend
Biletul pe goluri din weekend

Biletul pe goluri din weekend

Ne așteaptă un weekend extrem de interesant, cu o mulțime de partide tari în cele mai importante campionate din Europa, ceea ce ne-a determinat să alcătuim un bilet pe goluri. Am ales cinci dueluri pentru o cotă totală de 8, căreia îi acordăm șanse bune de reușită.

Pentru biletul pe goluri din weekend ne-am bazat pe oferta agenției de pariuri online Superbet, care oferă un pachet de bun-venit extrem de interesant, care constă într-un bonus de până la 500 RON. Poți profita de ofertă prin bannerul de mai jos, iar dacă vrei să beneficiezi și de alte promoții, verifică lista celor mai bune agenții de pariuri online licențiate în România.

Pachet de 500 RON Bonus

Biletul pe goluri din weekend – pariem într-o cotă de 8

Am ales cinci partide pentru acest bilet, cota totală fiind, după cum menționam, undeva în jur de 8. Nu este obligatoriu să includeți toate evenimentele pe bilet, însă cu siguranță va puteti inspira din acestea și le puteți adapta după bunul plac.

• Manchester United vs Manchester City: ambele marchează (1.75)

Manchester City este mare favorită la casele de pariuri, iar în mod normal ar trebui să obțină un rezultat pozitiv. Totuși, Manchester United este într-o creștere de formă evidentă, iar cum aceasta joacă pe teren propriu, ar trebui să aibă un cuvânt de spus. Anticipăm un duel spectaculos, pe măsura numelor din teren, motiv pentru care vom miza pe varianta “ambele marchează”.

• Lille vs Monaco: ambele marchează (1.53)

Monaco strălucește în acest sezon, fiind o candidată serioasă la locurile de Champions League. Cu un succes, aceasta ar reveni pe primul loc în Ligue 1, având toate motivele să forțeze victoria, însa va avea o misune foarte grea, jucând totuși în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu, Lille fiind o formație solidă, ce poate pune probleme.

• Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund: ambele marchează (1.60)

Borussia Dortmund este mult mai puternică, însă defensiva nu este chiar punctul său forte. Așadar, chiar și dacă va obține victoria în această înfruntare, pare greu de crezut că va scăpa fără gol primit, Eintracht Frankfurt având resursele necesare pentru a marca minim o dată, mai ales ca beneficiază și de avantajul propriului teren, unde suporterii pot juca un rol important.

• Napoli vs AC Milan: peste 1,5 goluri (1.33)

Protagoniste în aceasta înfruntare vor fi două dintre cele mai mari echipe ale Italiei. Napoli, campioana en-titre, este favorită, beneficiind de avantajul propriului teren, însă AC Milan are la dispoziție un lot îndeajuns de puternic încât să pună mari probleme. Rămâne de văzut cine se va impune, însă noi ne așteptăm să avem parte de spectacol, astfel că, pornind de la premisa că ambele vor înscrie, vom miza la siguranță pe varianta “peste 1,5 goluri”.

• Barcelona vs Real Madrid: ambele marchează (1.53)

Barcelona este fără greșeală pe teren propriu, așa că are toate motivele să spere la un succes și în El Clasico (vezi aici avancronica partidei). Totuși, va avea o misiune extrem de grea, urmând să dea cel mai important test al sezonului, în fața rivalei Real Madrid. Ambele au nevoie mare de un rezultat pozitiv, așa că ar trebui să asistăm la un meci în care protagonistele vor forța victoria, iar spectacolul va atinge cote înalte.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON