Biletul etapei din Championship – runda 23

Sursă foto: Twitter, Stoke City FC

Biletul etapei din Championship – Intrând în pregătirea pentru o scurtă pauză, vă invităm să explorăm o competiție pe care nu vrem să o ratăm. Astfel, astăzi am decis să ne concentrăm asupra unui bilet special din Championship. În paragrafele ce urmează, am creat o propunere alcătuită din patru partide, toate programate pentru data de 23 decembrie, cu o cotă totală de 9.47. În această ocazie, alegem să ne îndreptăm către cote mai atractive oferite de Unibet. Pentru a explora și mai multe oportunități similare, vedeți ce bilete din fotbal au pregătit și colegii mei pentru sărbători.

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Pe ce selecții ne bazăm pentru runda 23

Cu o cotă totală de 9.47, am decis să elevăm puțin standardul, adoptând o abordare mai curajoasă, chiar dacă, așa cum poți remarca, am optat pentru cote mai modeste acolo unde certitudinea nu este evidentă. Pentru mai multe idei și sfaturi privind meciurile din Championship, te îndemnăm să explorezi cu încredere secțiunea dedicată ponturilor fotbal de pe site-ul nostru.

Blackburn Rovers – Watford – Peste 0,5 goluri Blackburn

Unul dintre puținele meciuri în care oaspeții sunt pe o poziție superioară este acesta. Deși sunt la egalitate de puncte singurul lucru care face diferența este un golaveraj mult mai stabil în partea de apărare. Pontul oferit se poate lega foarte mult de cele 7 goluri marcate în ultimele 2 meciuri din deplasare de către Watford.

  • Watford se află pe locul 10 și are 31 de puncte.
  • Deși are același număr de puncte Blackburn se poziționează pe 12.

Middlesbrough – West Bromwich – Peste 0,5 goluri Bromwich

Și în acest duel este una ciudată pentru gazde și spun acest lucru pentru că 3 înfrângeri pe propriul teren nu sunt un semn bun că neam putea aștepta la o surpriză. West Brom pierde și ea de 2 ori în ultimele 5 confruntări, dar chiar și așa reușește să marcheze în toate.

  • Middlesbrough nu stă nici ea foarte prost din privința poziționării, cu 20 de puncte fiind pe 14.
  • West Bromwich prinde un loc important, anume 5, cu doar 36 de puncte.

Stoke City – Millwall – Ambele echipe marchează

Cel mai echilibrat meci de astăzi are în centru cele două echipe care dacă nu trec de acest impas pot ajunge pe locurile de retrogradare. Milwall pierde ultimele 3 meciuri din deplasare și putem astfel spera la îndeplinierea pontului.

  • Stoke City are 23 de puncte și vine de pe locul 19.
  • Cu doar un punct mai puțin, Milwall se află pe 20.

Sunderland – Coventry City – Victorie Sunderland

Sunderland vine direct favorită de către Unibet, iar pentru voi iubitorii de pariuri am decis să ales o victorie a acestora. Diferența de 6 puncte dintre cele două echipe nu este una mare, dar poate face în orice moment diferența și Sunderland realizează pe deplin nevoia celor 3 puncte.

  • Sunderland se apropie de primele locuri, fiind pe 7 cu un total de 33 puncte.
  • Coventry se află pe 16 cu 27 de puncte.

Norwich City – Huddersfield Town – Peste 1,5 goluri Norwich

Încheiem biletul etapei cu Norwich în prim plan și cu încrederea noastră în ei. Speranțele se află pe terenul gazdelor, unde nu au pierdut deloc în ultimele 3 meciuri și întâlnesc un adversar cu o singură victorie în 8 meciuri din deplasare.

  • Norwich se poziționează pe 11, cu 31 de puncte.
  • Huddersfield este aproape de retrogradare, având 22 de puncte și vine de pe locul 21.
Biletul etapei - Cota 9.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Bonus 500 RON FARA RISC + 300 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON