Bilet de goluri pe weekend: 5 meciuri pentru cota 14

Biletul de goluri pe weekend
Bilet de goluri pe weekend: 5 meciuri pentru cota 14

Bilet de goluri pe weekend: 5 meciuri pentru cota 14

Weekendul acesta sunt programate o mulțime de partide foarte interesante, așa că am aruncat un ochi peste ofertă și am extras câteva confruntări care au potențial de goluri. Pentru acest final de săptămână avem tot cinci pronosticuri, cu care am alcătuit un bilet în cotă 14.

Pentru acest bilet de goluri pe weekend ne-am bazat pe oferta agenției de pariuri online Las Vegas, care oferă un pachet de bun-venit extrem de atractiv, care constă într-un bonus de până la 900 RON pentru pariurile sportive. Poți profita de ofertă prin bannerul de mai jos, iar dacă vrei să beneficiezi și de alte promoții, verifică lista celor mai bune agenții de pariuri online licențiate în România.

BONUS sport până la 900 RON

Bilet de goluri pe weekend – pariem într-o cotă de 14

Am ales cinci partide pentru acest bilet, cota totală fiind, după cum menționam, undeva în jur de 14. Nu trebuie neapărat să includeți toate evenimentele pe bilet, însă cu siguranță va puteti inspira din acestea și le puteți adapta după bunul plac.

• Newcastle United vs Arsenal: ambele marchează (1.71)

Arsenal este echipa mai valoroasă, fără dubii, însă Newcastle United a progresat considerabil în ultimul timp, începând să aibă pretenții din ce în ce mai mari, fiind capabilă să pună probleme, mai ales că joacă acasă. Anticipăm un duel pe cinste, în care ambele vor da totul pentru a obține cele trei puncte, de care au mare nevoie, așa că golurile nu ar trebui să lipsească.

• Marseille vs Lille: ambele marchează (1.71)

Marseille este oarecum obligată să se impună în acest duel pentru a se apropia de locurile de Champions League, așa că va trebui să dea totul pe teren, mai ales că joacă acasă, unde este neînvinsă în sezonul actual. Totuși, Lille este într-o formă bună, așa că ne așteptăm să aibă un cuvânt de spus.

• Atalanta vs Inter Milan: ambele marchează (1.66)

Două dintre cele mai ofensive echipe ale Italiei se vor întâlni într-unul dintre cele mai interesante dueluri ale acestei etape de Serie A. Inter caută să își consolideze poziția de lider, în timp ce Atalanta intenționează să urce pe podium, așa că ar trebui să asistăm la o dispută pe cinste, în care se va forța victoria, iar golurile vor veni la ambele porți.

• Fiorentina vs Juventus: ambele marchează (1.78)

Juventus traversează o perioadă extraordinară, venind după cinci meciuri fără înfrangere, interval în care a obținut patru victorii, iar în mod normal ar trebui să scoată un rezultat pozitiv și din acest duel. Poate însă să scape fără gol primit? Noi sperăm că nu! Fiorentina este o formație extrem de periculoasă, mai ales pe teren propriu, iar cum aceasta caută să dea replica după ultimele două jocuri de campionat, ar trebui să facă tot posibilul pentru a obține minim un punct.

• FCSB vs Rapid București: ambele marchează (1.68)

Acest duel este extrem de important pentru cele două rivale. FCSB are nevoie de victorie pentru a fi sigură de primul loc și după această etapă, în timp ce Rapid București caută să obțină cele trei puncte pentru a apropia cât mai mult de locul de lider. Este de asemenea și un derby al orgoliilor, în care cele două vor căuta să își apere blazonul, astfel că ar trebui să avem parte de spectacol.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

100% BONUS până la 300 RON + 200 rotiri cash

Las Vegas

BONUS sport până la 900 RON

Betfair

100% BONUS până la 550 RON