Biletul etapei din La Liga si Serie A

Biletul etapei din La Liga si Serie A
Biletul etapei din La Liga si Serie A – sursa foto: facebook.com

Biletul etapei din La Liga si Serie A

In acest final de saptamana avem parte de actiune in fotbalul din Italia si Spania, asa ca am considerat ca este un prilej bun sa alcatuim un bilet. Folosindu-ne de oferta agentiei de pariuri Las Vegas am extras sase pronosticuri si am format un bilet intr-o cota de 10, care are sanse bune de reusita. Partea buna este ca il putem plasa gratuit, cu un bonus de 50 RON, pe care il poti obtine si tu extrem de simplu, accesand ACEST LINK.

Bonus sport până la 900 RON, primele 3 depuneri

Biletul etapei din La Liga si Serie A

• AS Roma vs Hellas Verona: gazdele castiga (cota 1.46)

Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este clara, AS Roma fiind net superioara din acest punct de vedere. Chiar daca s-au despartit de curand de Jose Mourinho, ne asteptam ca romanii sa faca o figura frumoasa in aceasta infruntare, jucand totusi pe teren propriu, in fata unui adversar modest.

• Udinese vs AC Milan: peste 1,5 goluri (cota 1.35)

AC Milan este formatia mai valoroasa, care in mod normal ar trebui sa obtina un rezultat pozitiv, insa Udinese este capabila sa inscrie minim un gol, mai ales ca joaca acasa. Asadar, pornind de la premisa ca ambele echipe vor inscrie, vom alege un pariu pe varianta “peste 1,5 goluri”.

• Valencia vs Athletic Bilbao: peste 1,5 goluri (cota 1.41)

Athletic Bilbao este intr-o forma foarte buna, venind dupa 14 partide consecutive fara infrangere, avand toate motivele sa spere la un rezultat pozitiv si in aceasta infruntare. Valencia vine insa dupa trei victorii consecutive in campionat, iar cum aceasta beneficiaza si de avantajul propriului teren, ar trebui sa aiba un cuvant de spus.

• Real Madrid vs Almeria: 1 pauza / 1 final (cota 1.54)

Real Madrid este net superioara adversarei sale din toate punctele de vedere, asa ca avem mari pretentii de la aceasta. Cu siguranta va cauta sa dea replica dupa eliminarea din Cupa Spaniei suferita in fata rivalei Atletico Madrid, asa ca ne asteptam sa dea totul pentru a le oferi fanilor un succes categoric.

• Real Betis vs Barcelona: ambele marcheaza (cota 1.63)

Barcelona este favorita la victorie, conform cotelor oferite de casele de pariuri, insa ramane de vazut daca se va impune. Nu spunem ca nu o poate face, insa ne asteptam ca Real Betis sa profite de defensiva firava a catalanilor si sa inscrie cel putin un gol in aceasta confruntare.

• Girona vs Sevilla: 1 pauza sau final (cota 1.51)

Girona face minuni in acest sezon, avand prestatii extraordinare, care o tin pe primul loc din La Liga. Pentru a-si asigura cel putin inca o etapa la sefia campionatului, echipa catalana trebuie sa obtina victoria, iar noi ne asteptam sa o faca, tinand cont de faptul ca Sevilla arata rau in actuala stagiune.

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite