888Sport
5.0

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Păreri 888sport: Citește recenzia și fii un jucător informat!

Una dintre puținele case internaționale răspândite în zeci de țări care are licență de operare pentru România este 888sport.

Cine este casa de pariuri 888sport?

Compania care deține brandurile 888sport, 888casino și 888poker și-a schimbat recent numele din 888 Holdings Limited în Evoke plc. Casa de pariuri online 888sport a fost înființată în 2008, iar sediul ei este în Gibraltar.

Are o platformă aproape identică cu Unibet, în România rămânând deocamdată în urma acesteia. În ultimii ani însă, observăm mici diferențe între ea și Unibet în ceea ce privește oferta de pariuri. Poate această schimbare să fie de bun augur pentru 888sport.

Păreri 888sport Citește recenzia și fii un jucător informat

Prin decizia numărul 1439 diin 12 august 2016, 888sport a primit drept de operare în România începând cu 1 septembrie 2016. Licența expiră pe 31 august 2026. Oferta de pariuri nu se poate bate cu cea a caselor de pariuri sportive de top din România. Cu toate acestea, probabil mulți utilizatori vor rămâne dezamăgiți dacă 888 nu își va mai prelungi licența cu încă 10 ani.

Nume operator economic888 Romania Limited
Număr de Înregistrare112541
Sediu socialTagliaferro Business Centre, etaj 7, High Street, Sliema, Malta
Licență ONJNL1160654W000324
Valabilitate licență1.09.2016 – 31.08.2026
Tabel informații 888sport

Înregistrare, verificare cont și metode plata

La 888sport procesul de verificare este puțin diferit față de celelalte case de pariuri sportive. Ai grijă să îți treci datele din buletin, deoarece apoi vei fi verificat. Despre aceste lucruri, însă și despre altele voi vorbi pe larg în cele ce urmează.

Cum deschid un cont de pariuri la 888sport?

Odată intrat pe site-ul 888sport, vei observa în partea dreapta sus un buton galben, denumit “Înscrie-te acum”. Dacă vei da click pe el, abordarea nu este una clasică, în sensul în care nu îți va apărea o fereastră în care trebuie să îți completezi datele, ca la celelalte case de pariuri sportive. Îți vor apărea, în schimb, mai multe rubrici. În prima trebuie să îți scrii numele și prenumele. Apoi vei trece la a două rubrică, în care trebuie să îți completezi CNP-ul și să confirmi că ai peste 18 ani.

În cea de-a treia rubrică trebuie să furnizezi adresa ta de mail, dar și numărul tău de telefon (mobil). Poți, de asemenea, să bifezi dacă dorești să primești mesaje în legătură cu diferite promoții. În cazul în care nu dorești să primești mesaje, ține minte că nu vei putea beneficia de bonusuri, inclusiv de cel de bun-venit.

În următoarea rubrică vei avea de completat adresa ta fizică (din buletin). În următorul pas ți se cere să alegi un nume de utilizator. Acesta trebuie să aibă minim 5 și maxim 12 caractere și să conțină doar litere și cifre. În ultimul pas alege-ți cu grijă parolă. Aceasta trebuie să aibă minim 8 caractere, dar și o combinație de cifre, litere mari și litere mici.

Odată completat acest ulltim pas, nu trebuie decât să apeși pe butonul “Creează contul meu”. Întregul proces de creare a contului nu ar trebui să dureze mai mult de trei minute.

Păreri 888sport Cum deschid un cont

Verificare cont 888sport

Odată ce te-ai înregistrat vei primi un mail cu un link pe care trebuie să îl selectezi pentru a-ți fi activat contul. Efectuează apoi o primă depunere la 888sport, după care trebuie să îți verifici contul. Până nu demult, această verificare trebuia efectuată în termen de 30 zile de la înregistrare sau, cel puțin, așa era stipulat. Acum verificarea contului trebuie efectuată în maxim 30 zile de la prima ta depunere. De fapt, unele case, printre care și 888sport, susțin în continuare că verificarea trebuie efectuată în termen de 30 zile de la înregistrare. Aici ar trebui să fie mai specifici cei de la ONJN, ca să nu existe loc de interpretări.
Pentru a-ți fi verificat contul trimite o copie a unui act de identitate (buletin/permis conducere/pașaport). Astfel, când te conectezi, accesează-ți contul și selectează secțiunea “Încărcare documente”. De aici trebuie să încarci documentul. Dacă acesta nu poate fi încărcat, îl poți trimite pe mail la adresa suport@888.ro. Documentul trebuie să fie lizibil, cu toate cele 4 colțuri cuprinse în fotografie. Recomandarea mea este ca fotografia să fie efectuată într-o cameră cât mai luminoasă.

Metode de plata la 888sport

Casa de pariuri online 888sport prezintă 7 modalități de depunere și 5 de retragere. Pentru a efectua o depunere nu trebuie decât să selectezi butonul “Depune” din partea dreapta sus a oricărei pagini 888sport. Alege apoi metoda preferată. Pentru a efectua o retragere intră în contul tău, făcând click pe numele tău de utilizator, aflat în stânga sus. Apoi selectează butonul “Retragere”.

Metode de depunere

De menționat că din fiecare depunere efectuată ți se reține o taxă de 2%, numită taxă de viciu. Era o vreme când 888sport suporta ea această taxă atât la depuneri, cât și la retrageri. Acum nu se mai întâmplă însă asta. De asemenea, trebuie spus că dacă nu ai contul verificat nu poți depune mai mult de 900 lei cumulat.

păreri 888sport metode de depunere

Șapte metode de depunere prezintă 888sport. Mă refer la metode clasice, cum ar fi card bancar, Skrill sau Neteller, dar și la cele noi introduse, precum depunerea prin Apple Pay.

MetodăDepunere minimăDepunere maximăComision
Card bancar20 lei72 000 lei2%
Skrill20 lei60 000 lei2%
Neteller20 lei72 000 lei2%
Paysafecard20 lei6 000 lei2%
Trustly40 leinu se specifică2%
Apple Pay20 leinu se specifică2%
Transfer bancar400 leinu se specifică2%
Tabel informații metode depunere 888sport

Metode de retragere

Retragerile pot fi efectuate doar dacă ți-a fost verificat contul. În funcție de metoda de retragere, ți se pot cere câteva documente adiționale. Este vorba de poza cardului bancar, un print screen cu portofelul tău virtual sau un extras de cont.

păreri 888sport metode de retragere

Dacă la fiecare depunere se plătește o taxă de 2%, pentru fiecare retragere ți se va reține un comision de cel puțin 3%. Astfel, pentru o retragere până în 10.000 lei ți se va reține un comision de 3% din valoarea retragerii. Comisionul este de 300 lei+20% din ce depășește suma de 10.000 lei dacă vei retrage între 10.001 lei și 66.750 lei. Pentru retrageri mai mari de 66.750 lei vei plăti un comision de 11.650 lei+40% din ce depășește suma de 66.750 lei.

Metodă platăTaxăTimp procesareLimita minimă
Card Bancar3%până la 6 zile20 lei
Skrill3%2-3 zile20 lei
Neteller3%2-3 zile20 lei
Trustly3%2-3 zile20 lei
Transfer bancar3%5-8 zile70 lei
Tabel informații metode retragere 888sport

888sport pariuri

Secțiunile site-ului sunt ușor de accesat, iar la 888sport pariuri găsești, însă nu la fel de multe ca la alte case. Pot exista însă timpi morți când treci de la o secțiune la alta.

Cum plasez un pariu la 888sport?

Plasarea unui pariu la 888sport este foarte simplă. Pentru a plasa un pariu pe biletul de pariere pur și simplu selectează o cotă aparținând evenimentului dorit.

Pentru a ajunge la evenimentul dorit te poți folosi de lista din partea stângă a paginii, o listă în care sunt prezentate toate sporturile și competițiile avute în ofertă de 888sport. Alternativ, poți apela la căsuța de căutare, simbolizată printr-o lupă, aflată în partea de sus a paginii. Aici nu trebuie decât să tastezi primele litere ale unei echipe/unui sportiv. Imediat ți se vor afișa toate opțiunile ce au în componență acele litere. Din acea lista alege echipa/sportivul care te interesează. Odată selectată opțiunea, te vei afla pe pagina meciului dorit.

În dreptul fiecărei opțiuni de pariere vei vedea o cotă. Pentru a paria, trebuie doar să selectezi cota din dreptul opțiunii de pariere dorite. Aceasta se va duce apoi pe biletul de pariere. Alege miza pe care vrei să o plasezi pe acel pariu, după care ți se va calcula automat câștigul. Plasează apoi pariul, dând click pe butonul corespunzător. Dacă dorești să plasezi mai multe pariuri sportive pe bilet, găsește alte evenimente și repetă acțiunea de mai sus. Miza minimă pentru un pariu este 0.5 RON.

Oferta 888sport

Peste 25 sporturi cuprinde oferta 888sport. Ba chiar ai opțiunea de a adăuga sporturi preferate la “Favorite”, prin bifarea unei steluțe. Sportul respectiv se va găsi apoi în capul listei din partea stânga. Pe lângă sporturi populare precum fotbal, tenis, baschet, handbal sau volei, vei putea plasa pariuri și pe cricket, curse de cai, curse de ogari, MMA, darts sau trap. Mă refer la curse de trap, nu la stilul muzical.

Deasupra listei cu sporturi vei găsi o altă listă, cu secțiuni importante de pe site. Printre aceste secțiuni, le observăm pe cele denumite “Bet Feed” și “Făcut pentru tine”. În secțiunea “Bet Feed” poți viziona evenimente populare, evenimente care încep în curând și evenimente pe care s-a pariat recent. În secțiunea “Făcut pentru tine” vei găsi cele mai populare pariuri pentru următoarele 24 ore.

Selectând un anumit sport vei putea vedea 5 secțiuni din care poți alege. În prima secțiune, denumită “Meciuri”, vei vedea meciurile de azi sau pe cele de mâine. A doua secțiune este denumită “Competiții”. Aici poți consulta toate competițiile acelui sport avute în ofertă de 888sport.

păreri 888sport oferta sporturi

O secțiune interesantă, pe care rar am întâlnit-o la alte case de pariuri online, se numește “Popular Bets”. Aici ți se afișează cele mai populare pariuri din sportul respectiv. Urmează secțiunea “Virtuale”, unde vei putea viziona și paria pe sporturi virtuale. Evident, secțiunea apare în cazul în care pentru sportul respectiv există și sport virtual. Spre exemplu, la Tenis poți plasa pariuri pe tenis virtual în secțiunea respectivă, la Baschet poți paria pe baschet virtual și așa mai departe.

În fine, ultima din cele 5 secțiuni se numește “Mărire cote”. Aici vei putea vedea toate cotele mărite din respectivul sport. În general, oferta de cote mărite se aplică meciurilor de fotbal, tenis sau alte sporturi foarte rar.

În schimb, nu se poate spune că oferta pentru un anumit eveniment sportiv este bogată. La un meci de tenis din circuitul ATP/WTA ți se prezintă aproximativ 20 opțiuni de pariere. Pentru un meci de fotbal din Conference League, spre exemplu, nu ți se prezintă nici măcar 50 opțiuni de pariere. De asemenea, aproximativ 50 opțiuni de pariere vei vedea și pentru un meci din Liga I.

În schimb, pentru competițiile importante de fotbal ți se prezintă funcția “Bet Builder”. Cu ajutorul acesteia poți plasa două sau mai multe ponturi din același meci pe un singur bilet.

Totodată, selectând o competiție dintr-un sport vei putea consulta și o secțiune numită “Pariuri câștigător”. Aici poți vedea toate pariurile antepost avute în ofertă de 888sport pentru respectiva competiție. Pariurile antepost se referă la câștigătorul unui campionat/turneu, la titlul de golgheter al campionatului, la echipele care vor retrograda etc..

Pariuri live și transmisiuni video

888sport nu este o casă de pariuri online de top. Drept urmare, nu ne surprinde faptul că oferta live nu se ridică la înălțimea unei case de top. Poate însă că pe viitor oferta se va îmbunătăți.

Pariuri live la 888sport

La începutul articolului spuneam că 888sport are o interfață și o ofertă asemănătoare celor de la Unibet. În ceea ce privește numărul de evenimente live, 888sport stă mai bine decât Unibet. Mai are de lucru însă până să poată ajunge la nivelul unei case de pariuri de top.

Graficile și statisticile reprezintă un element ce trebuie punctat. Nu mă refer doar la statisticile din timpul meciului, ci și la cele pre-live. Acestea fac referire la poziția din clasament și la cele mai recente meciuri. La pariuri live de tenis ai chiar opțiunea de a vedea ce s-a întâmplat la fiecare punct al meciului.

Numărul de evenimente live nu este unul foarte mare, însă din ofertă nu lipsesc evenimentele importante. Cât despre numărul opțiunilor de pariere pentru un eveniment, nici acesta nu este prea bogat. Sigur, nu lipsesc principalele pariuri ale unui eveniment: rezultat final, total goluri/puncte, scor corect, handicap asiatic sau pariuri la pauză.

Cât despre transmisiunile în direct, acestea lipsesc cu desăvârșire. Singurele transmisiuni pe care le poți vedea la 888sport sunt cele pe sporturi virtuale. Totuși, 888sport este un nume important pe piața pariurilor online. Ar trebui să facă ceva cât de curând în acest sens.

Bonusuri și promoții

Bonusul la înregistrare oferit de 888 sport este unul atrăgător. Nu la fel se poate spune însă și despre condițiile de rulaj. Această casă nu excelează la capitolul promoții, însă prezintă una în care participarea este gratuită.

Oferta 888 sport pentru prima depunere

Bonusul de înregistrare la 888 sport nu este unul colosal, dar nici unul pe care să nu îl bagi în seama. Este vorba de 100% din prima depunere, până la 500 lei, la care se adaugă 40 rotiri gratuite. Atenție, vei obține bonusul doar după ce suma depusă a fost pariată de cel puțin două ori pe o cotă minimă de 1.6. Aceste rotiri gratuite le vei primi după stabilirea unui prim pariu sportiv cu o miză minimă de 50 lei, la o cotă minimă de 1.6.

păreri 888sport bonus de bun venit de pana la 500 de lei

Nu vei fi eligibil la acest bonus de bun-venit dacă vei efectua depozitul prin Paysafecard, Neteller sau Skrill. Totuși, cei de la 888 sport sunt generoși cu perioada de rulaj a bonusului. În termen de 60 zile din momentul efectuării primei depuneri trebuie îndeplinite condițiile de rulaj, care nu sunt foarte dificile.

Bonusul, creditat în cont după ce ai pariat de două ori suma depusă, trebuie rulat de 8 ori la cote minime de 1.6. Miza maximă care contează la rulaj pentru un singur pariu este 200 lei.

Bonus de bun-venit 888sport100%, până la 500 RON
Tip bonusBonus cu rulaj
Condiții de acordareSuma depusă trebuie pariată de minim două ori la cote de cel puțin 1.6
Condiții bonusRulaj în termen de 60 zile de 8 ori pe o cotă minimă de 1.6
Tabel informații bonus de bun venit 888sport
100% BONUS până la 500 RON

Freebeturi zilnice pentru meciurile de fotbal

În ultimele luni, numărul de promoții oferite de 888 sport s-a înmulțit, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Cele mai multe dintre ele vizează meciurile de fotbal. Astfel, poți primi unul sau chiar mai multe freebeturi în fiecare zi dacă vei respecta anumite cerințe.

Spre exemplu, poți primi 20 lei freebet zilnic dacă vei miza minim 40 lei la o cotă minimă de 2.00 pe evenimente din fotbal. De asemenea, poți obține un freebet zilnic de 10 lei dacă vei plasa pariuri live de minim 30 lei la o cotă de cel puțin 2.00 pe evenimente din fotbal.

De precizat că poți primi un freebet de 10 lei zilnic și dacă mizezi pre-live pe meciuri de fotbal folosind opțiunea “Bet Builder”. O ultima promoție de acest gen îți acordă un freebet săptămânal de 25 lei dacă plasezi un bilet cu minim 3 selecții, indiferent de sport, la o miză minimă de 100 lei și cu o cotă minimă a fiecărui eveniment de 1.5.

Promoții cu participare gratuită

De câțiva ani casa de pariuri 888 sport prezintă o promoție cu participare gratuită. Se numește “Super 8” și trebuie să prezici rezultatele finale (1 X 2) pentru 8 meciuri de fotbal alese de 888 sport. Dacă le vei intui corect pe toate cele 8, vei câștiga un premiu cash de 10.000 lei. Pentru 7 rezultate corecte vei primi un freebet de 50 lei, pentru 6 rezultate corecte unul de 25 lei, iar pentru 5 rezultate corecte unul de 10 lei.

păreri 888sport Promoții cu participare gratuită

Clubul 888 te poate recompensa cu puncte la fiecare pariu

De multă vreme 888sport a implementat un sistem de recompense atractiv, în care poți câștiga puncte. Sunt câteva sute de nivele pe care acest Club le are, fiecare nivel fiind tot mai greu de atins. La încheierea unui nivel vei primi monede de aur, monede ce pot fi preschimbate în freebeturi, bonusuri, bilete la poker sau rotiri gratuite.

În Club 888 poți puncta indiferent că joci la pariuri sportive, cazino sau poker. Spre exemplu, la pariuri sportive vei primi puncte pentru orice pariu la o cotă minimă de 2.00.

Aplicație și suport

Ca orice casă de pariuri online care se respectă, 888 sport oferă și ea o aplicație mobilă, disponibilă pentru toate dispozitivele mobile. Cât despre modalitățile de contact, operatorii pot fi contactați prin 4 modalități.

Aplicație 888 sport

În funcție de dispozitivul tău mobil (Android sau iOS), aplicația mobilă 888 sport poate fi descărcată de pe Google Play sau din App Store. Alternativ, o poți descărca direct de pe site-ul 888 sport. Chiar din varianta de desktop, dacă dispozitivul tău mobil este conectat la contul Google.

În aplicație vei găsi aceleași funcții, oferte, bonusuri și promoții ca în varianta de desktop. În momentul de față, interfața nu este una foarte atractivă și aici mă refer la culori. Sau, mai degrabă, la lipsa lor în anumite secțiuni. Mai grav este însă că, la fel ca în varianta de desktop, există timpi morți când se trece de la o secțiune la alta, mai ales când îți accesezi contul. Încărcarea unei secțiuni durează două-trei secunde, însă ideal ar fi ca trecerea de la o secțiune la alta să se realizeze instant.

Suport 888 sport

Odată intrat pe site, vei observa o pictogramă cu un semn de întrebare, aflată lângă butonul “Depune”. Dacă o vei selecta, se va deschide o fereastră de chat în care te va întâmpina un asistent virtual, care știe răspunsul la orice întrebare simplă. Într-un final, dacă nu se găsește răspuns la întrebarea ta, vei fi transferat către un operator real.

Operatorii mai pot fi contactați prin mail, telefon sau dintr-un formular de pe site, pe care îl vei găsi la Centrul de Suport. Tot acolo poți consulta și cele mai frecvente probleme pe care le poate întâmpina un parior, precum și soluția la acele probleme.

Live chatZilnic, 11:00-23:00
Adresă mailsuport@888.ro, non-stop
Număr telefon+44 203 478 1907, zilnic, 11:00-23:00
Formular pe sitenon-stop
Tabel informații contact 888sport

Concluzii

Această recenzie 888 sport a scos la iveală atât puncte forte, cât și puncte slabe. Te las pe tine să decizi dacă poți trece peste punctele slabe pentru a te bucura de cele forte.

888 sport – o casă de pariuri în ascensiune

Vei găsi păreri 888 sport împărțite pe net, unii apreciind casa, alții din contră. Interfața 888 sport ne duce cu gândul la o casă ceva mai populară printre utilizatorii români și anume Unibet. Cu toate acestea, are atât plusuri, cât și minusuri față de ea. Un plus îl poți regăsi la ofertă, mai ales la cea live. 888 sport prezintă mai multe evenimente live decât Unibet, însă mai puține decât o casă de pariuri de top în ceea ce privește pariurile live.

Faptul că nu dispune de transmisiuni în direct este, indubitabil, un punct slab. Surprinde plăcut însă faptul că poți plasa la favorite, în capul listei de pe pagina principală, sportul tău preferat. De asemenea, promoția cu participare gratuită face deliciul multor utilizatori. La fel și clubul 888, structurat pe nivele, în care poți primi monede de aur în funcție de activitatea ta pe site. Acele monede pot fi preschimbate inclusiv în bani cash.

În schimb, condițiile de rulaj ale bonusului de bun-venit par grele. Și nu mă refer aici la rulajul propriu-zis al bonusului, fiindcă la 888 sport trebuie rulat doar bonusul de un număr de ori, nu și depozitul. Fac referire la faptul că suma pe care ai depus-o trebuie rulată de două ori înainte de a primi bonusul. De asemenea, trecerea de la o secțiune la alta are parte de timpi morți, atât în varianta de desktop, cât și în aplicația mobilă.

AvantajeDezavantaje
Recompensarea activității prin Club 888Condiții de rulaj dificile ale bonusului de bun-venit
Multe modalități de contactLipsă transmisiuni în direct
Promoții zilnice, în special la fotbalPuține opțiuni de pariere pentru un eveniment, comparativ cu alte case
Promoție săptămânală cu participare gratuităÎncărcarea greoaie când treci de la o secțiune la alta atât pe desktop, cât și în aplicația mobilă.
Îți poți adăuga sportul preferat în capul listei
100% BONUS până la 500 RON
  • Apasă pe butonul verde PARIAZĂ ACUM și înregistrează-te pe 888sport;
  • Depune minim 20 de LEI pentru a putea beneficia de ofertă;
  • Pariază valoarea totală a depozitului efectuat de două ori;
  • Obține un bonus de 100% în limita a 500 de LEI + 40 de Rotiri Gratuite!
5.0
Încredere și Siguranță
5.0
Platformă și Soft
5.0
Bonusuri și Promoții
5.0
Suport Clienți
5.0 Scor general
888Sport
5.0/5