Bremen – Leverkusen – Ponturi pariuri Bundesliga 26.10.2024

Bremen - Leverkusen - Ponturi pariuri Bundesliga 26.10.2024
Bremen – Leverkusen – Ponturi pariuri Bundesliga 26.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Unul dintre cele mai interesante meciuri de azi, 26 octombrie 2024 din Bundesliga se vă consuma pe “Weserstadion”, acolo unde în cadrul rundei cu numărul 8 vor da piept Bremen – Leverkusen. Meciul vă începe de la ora 19:30, și va putea fi văzut și pe micile ecrane în direct pe Prima Sport 4 și Digi Sport 4.

100% BONUS la depunere 500 RON

Bremen parcurs dezastruos acasă!

Werder a avut o evoluție excelența în weekendul anterior, pe terenul celor de la Wolfsburg, acolo unde ne-au oferit una dintre cele mai interesante partide ale etapei. S-au impus cu un spectaculos 2-4 pe “Volkswagen Arena”, partidă în care Marvin Ducksch a izbutit un gol și două pase decisive.

A fost a doua victorie consecutivă pe teren străin, asta după ce au câștigat și la Hoffenheim, scor 3-4, deși la un moment dat se vedeau conduși cu 3 goluri pe tabela de marcaj. Pe teren propriu, trupa antrenată de Ole Werner nu doar că nu a câștigat până acum, însă nici au reușit nici să marcheze.

În cele 3 meciuri jucate acasă în nouă stagiune, doar într-o singură confruntare au ieșit neînvinși, într-un 0-0 înregistrat în compania celor de la Borussia Dortmund. Momentan, “die grun-weissen” se află pe locul 8 în Bundesliga, cu un total de 11 puncte și un golaveraj de -2.

  • Echipa probabilă: Zetterer; Malatini, Friedl, Pieper; Agu, Bittencourt, Lynen, Kohn; Weiser, Schmid; Ducksch

Prezentare cote Betano – Bremen – Leverkusen

Cote pariuri Bremen - Leverkusen
Cote pariuri Bremen – Leverkusen

Campioana en-titre ste cotată cu prima șansă de către Betano înaintea acestei deplasări în care primesc 1.52 pentru a obține toate cele 3 puncte, în timp ce un succes surprinzător al gazdelor ne-ar aduce un profit de 5.80 ori mai mare. Pentru a vedea 4 goluri în Bremen – Leverkusen, primim o cotă de 2.02.

Leverkusen pornește ca mare favorită!

Campioana en-titre s-a deplasat în această săptămână în Franța, acolo unde s-au întâlnit cu cei de la Brest în meciul cu numărul din faza ligii – UEFA Champions League. Nu au avut o prestatite tocmai formidabilă, iar tabela a indicat doar 1-1 la finlul celor 90 de minute.

Mult mai bine au arătat băieții lui Xabi Alonso în precedenta apariție din campionat, consumată acasă contra lui Eintracht Frankfurt. Au catigat doar cu 2-1, însă la cum a arătat raportul ocaziilor, puteau câștiga la o diferență mult mai clară. Victor Boniface a irosit și o lovitură de departajare în minutul 9, însă și-a luat revanșă în partea a doua când a înscris golul victoriei.

După primele 7 etape, formația oaspete se situează pe poziția a patra în Bundesliga, având acumulate 14 puncte și un golaveraj excelent, de +5, Dețin la ora actuală al doilea cel mai prolific atac din campionatul intern, grație celor 18 reușite de până acum.

  • Echipa probabilă: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapie; Frimpong, Xhaka, Andrich, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface

Ponturi Bundesliga – Bremen – Leverkusen

Clasamentul de la vârf pare a fi foarte strâns în acest moment, drept pentru care Leverkusen nu își permite un pas greșit astăzi, având în vedere că Bremen pe teren propriu s-a prezentat foarte rău până acum și sincer îmi este greu să cred că vor “sparge gheața” chiar astăzi. Așadar, am ales să merg pe mâna oaspeților pe care îi văd marcând de cel puțîn două ori în această partidă.

Oaspeții - Peste 1.5 goluri @ 1.40

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite