Lens – Lille – Ponturi pariuri Ligue 1 – 26.10.2024

Lens - Lille - Ponturi pariuri Ligue 1 - 26.10.2024
Lens – Lille – Ponturi pariuri Ligue 1 – 26.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Sâmbătă, 26 octombrie 2024, cu începere de la ora 22:00, pe “Stade Bollaert Delelis” vom asista la “Derby du Nord” ce le vă avea în prim-plan pe Lens – Lille. Duelul din runda cu numărul 9 – Ligue 1 vă fi arbitrată de către centralul Benoit Bastien.

100% BONUS la depunere 500 RON

Lens motivată să câștige!

După 5 remize consecutive, trupa pregătită de Will Still, a rupt trendul, iar în ultima rundă de campionat au izbutit să obțină toate cele 3 puncte în deplasarea pe care au făcut-o la nou-promovata St. Etienne, acolo unde tabela a indicat 0-2 în favoarea lor la finalul celor 90 de minute.

“Les Sang et Or” pare a fi o formtatie greu de învins acasă și în acest sezon. Sunt neînvinși în primele 4 jocuri, iar pe ultimele două le-au încheiat în aceeași manieră, 0-0 în compania lui Lyon și Nice. Ultima oară când au pierdut în fata propriilor suporteri, a fost pe 16 martie, în fața lui Nice.

Alaturi de primele două clasate din Ligue 1, campioana en-titre PSG și AȘ Monaco, sunt singurele formații ce sunt încă fară meci pierdut. Acest bilanț pozitiv îi situteaza pe poziția a cincea în clasament, având un total de 14 puncte și un golaveraj pozitiv, de +5.

  • Echipa probabilă: Samba; Danso, Medina, Khusanov; Frankowski, Diouf, Thomasson, Chavez; Fulgini; Sotoca, Nzola

Prezentare cote Betano – Lens – Lille

Cote pariuri Lens - Lille
Cote pariuri Lens – Lille

Precedentele 3 meciuri Lens – Lille s-au încheiat în “GG”, iar un astfel de pronostic astăzi ne-ar înverzi o cotă de 1.72 din partea agențiilor de pariuri online. Favorită la victorie este formația gazdă care primește o cotă de 2.32 în momentul de față.

Lille vine cu un moral excelent!

“Les dogues” vine cu un moral fabulos înaintea acestui derby, iar acest lucru se datorează victoriei extraordinare pe care au izbutit-o în această săptămână la Madrid, în fața lui Atletico, contra cărora au câștigat cu un surprinzător 1-3, deși la pauză erau conduși.

Jonathan David a fost printre cei mai buni oameni de pe teren, canadianul izbutind o dublă, însă remarcăm și execuția extraorinara a lui Edon Zhegrova de la golul de 1-1. A fost al șaselea meci la rând în care formația antrenată de Bruno Genesio nu a pierdut.

Tot în deplasare au jucat și în etapa a șaptea din Ligue 1, atunci când au plecat cu un 0-0 de pe terenul celor de la AȘ Monaco. În momentul de față, formația vizitatoare se află cu un loc mai sus față de rivali lor, având același număr de puncte, însă mai multe goluri marcate, 13.

  • Echipa probabilă: Chevalier; Alexsandro, Mandi, Diakite; Meunier, Gomes, Andre, Gudmundsson; Zhegrova, David, Sahraoui

Ponturi Ligue 1 – Lens – Lille

Greu de preconizat cine va avea câștig de cauză în această confruntare, având în vedere că ambele tabere s-au prezentat foarte bine în ultima vreme, dovadă și seriile lor de invicibilirate. Ținând cont de faptul că este un derby, cu siguranță toți cei 22 de jucători vor intra extrem de motivați, aspect care mă face să cred că vom vedea foarte multe intrări la limită, și de aceea am ales să merg pe un pronostic de “peste 4.5 cartonașe” la o cotă de 1.47.

Peste 4.5 Cartonașe @ 1.47

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite