Șelimbăr – FC Argeș, Ponturi Pariuri Liga 2, 25.10.2024

Șelimbăr - FC Argeș
Șelimbăr – FC Argeș (sursa foto – facebook.com)

Șelimbăr – FC Argeș este un duel ce contează pentru etapa cu numărul 11 din cadrul eșalonului al doilea al fotbalului românesc. Acesta este programat să se joace vineri, în data de 25 octombrie, de la ora 16:00, urmând să se dispute pe “Stadionul Municipal” din Râmnicu Vâlcea.

Ce pariem la Șelimbăr – FC Argeș?

După cum bine știm, zilele de vineri nu sunt foarte bogate în evenimente, însă, chiar și așa, avem suficiente partide din care putem scoate profit, tipsterii XBets venind pe site cu ponturi pariuri din care vă puteți inspira. În acest material am analizat Șelimbăr – FC Argeș, meci pentru care am ales să pariem simplu, într-o cotă mai mult decât decentă de 1.52 oferită de Unibet.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Șelimbăr – FC Argeș

Casele de pariuri anticipează un duel extrem de echilibrat, cel puțin dacă ne raportăm la cotele oferite de acestea. Cei de la Unibet înclină ușor balanța în favoarea formației vizitatoare, căreia îi atribuie o cotă de 2.50 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor oferă o cotă de 2.75.

Cote pariuri Șelimbăr - FC Argeș
Cote pariuri Șelimbăr – FC Argeș

Șelimbăr vine după un succes convingător

Este departe de nivelul din sezonul precedent, când termina pe primul loc în campionatul regulat și pe locul al treilea în play-off. Aceasta nu impresionează deloc în actuala ediție de Liga 2, însă nu este o surpriză, în condițiile în care nu are drept de promovare, așa că este destul de greu să își găsească motivația.

Gruparea gazdă se situează în prezent în a doua jumătate a clasamentului, ocupând mai exact un modest loc 15, cu doar nouă puncte acumulate. Cele nouă partide de campionat de până acum i-au adus două victorii, trei remize și patru înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând 11 goluri, primind nouă.

Cei de la CSC Șelimbăr au un moral bun înainte de această confruntare, având în vedere faptul că vin după o victorie categorică. În ultima rundă de campionat, aceștia s-au deplasat în fieful modestei Câmpulung, acolo unde s-au impus cu un spectaculos 0-4.

FC Argeș a câștigat ultimele două meciuri de campionat

Vorbim de una dintre cele mai importante echipe din eșalonul secund, care, din punct de vedere al valorii, dar și al experienței, este mult peste nivelul adversarei sale, așa că nu este de mirare faptul că bookmakerii o dau ca favorită, chiar dacă nu va avea deloc o misiune facilă.

Piteștenii visează la revenirea în SuperLiga, chiar dacă nu au un parcurs extraordinar în actuala stagiune. Aceștia se situează pe locul al nouălea al clasamentului, fiind la un singur punct de zona de play-off. Cele zece etape le-au adus patru victorii și trei remize, suferind trei înfrângeri, în toate aceste meciuri înscriind zece goluri, primind cu două mai puține.

Cei de la FC Argeș sunt pe o pantă ascendentă din punct de vedere al formei, venind după două victorii. S-au impus mai întâi cu 1-2 în fieful celor de la Metaloglobus București, câștigând apoi cu același scor duelul de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște.

Ponturi pariuri Șelimbăr – FC Argeș

Poate că FC Argeș este echipa mai bună, iar în mod normal ar trebui să scoată un rezultat pozitiv, însă noi nu vom merge pe mâna sa. Anticipăm mai degrabă un duel cu reușite la ambele porți, astfel că, pornind de la această idee, vom paria la siguranță, pe varianta “peste 1,5 goluri”, la o cotă mai mult decât decentă de 1.52 oferită de cei de la agenția de pariuri online Unibet.

Peste 1,5 goluri @ Cota 1.52

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite