Mainz – Monchengladbach – Ponturi pariuri Bundesliga 25.10.2024

Mainz - Monchengladbach - Ponturi pariuri Bundesliga 25.10.2024
Mainz – Monchengladbach – Ponturi pariuri Bundesliga 25.10.2024 – Sursa foto: Facebook

Vineri, 25 octombrie 2024, cu începere de la ora 21:30, pe “MEWA Arena” vom asista la primul duel al etapei cu numărul 8 din Bundesliga, ce le va avea în prim-plan pe Mainz – Monchengladbach, echipe ce se află în partea a doua clasamentului din Germania.

100% BONUS la depunere 500 RON

Obține Mainz primul succes acasă?

“Die nullfunfer” nu au făcut o partidă tocmai rea în etapa trecută, atunci când au primit vizita celor de la RB Leipzig, la poarta căreia și-au creat nu mai puțin de 16 ocazii de gol, însă fară a avea impact și pe tabela de marcaj, pierzând în cele din urmă cu scorul de 0-2.

Formația antrenată de Bo Henriksen nu se simte tocmai bine pe teren propriu, aici unde au înregistrat deja 3 înfrângeri în primele 4 apariții pe care le-a avut. Singurul rezultat pozitiv pe care l-au izbutit, a fost chiar în prima partidă din această ediție de Bundesliga, când au terminat 1-1 în compania lui Union Berlin.

Rezultatele pozitive din deplasare fac ca gazdele de astăzi să nu se afle în zona roșie a clasamentului din Germania. Momentan, se regăsesc pe poziția a doisprezecea, datorită celor 8 puncte acumulate în primele 7 partide, și dețin un golaveraj negativ, de -1.

  • Echipa probabilă: Zentner; Da Costa, Jenz, Leitsch; Caci, Sano, Amiri, Mwene; Sieb, Lee; Burkardt

Cote pariuri Betano – Mainz – Monchengladbach

Cote pariuri Mainz - Monchengladbach
Cote pariuri Mainz – Monchengladbach

Operatorul online Betano nu vede o favorită certă în acest duel, iar concluzia o putem trage doar aruncând o privire pe cotele oferite la victorie, 2.35, respectiv 2.95 pentru cei de la Borussia. Un pronostic de “GG” ÎN Mainz – Monchengladbach, ne-ar înverzi o cotă de 1.50.

Oaspeții vin cu gânduri pozitive!

Moralul celor de la Borussia este unul pozitiv înaintea acestei vizite din care speră să bifeze toate cele 3 puncte, așa cum au făcut și weekendul trecut, în disputa de acasă cu Heidenheim. A fost o victorie spectaculoasă, cu 3-2, în care Tim Kleindienst a avut cel mai important aport, având în vedere că și-a trecut în cont o dublă.

“Die fohlen” nu s-au ales cu niciun punct din precedentele două meciuri jucate departe de casa. A fost mai întăi înfrângerea suferită la Frankfurt, 2-0, acolo unde au avut nu mai puțin de 22 de ocazi de gol, ca mai apoi să piardă și la bavarezii de la Augsburg, cu 2-1.

După primele 7 runde se afla pe locul 11, având doar cu un singur punct mai mult față de adversari lor din această seară. Precedentele 7 întâlniri directe cu Mainz nu s-au terminat tocmai bine pentru ei având în vedere că nu au câștigat, însă au bifat 4 remize și au pierdut de alte 3 ori.

  • Echipa probabilă: Nicolas; Lainer, Friedrich, Itakura, Scally; Reitz, Weigl; Honorat, Plea, Hack; Kleindienst

Ponturi Bundesliga – Mainz – Monchengladbach

Anticipez un duel cu goluri pe “MEWA Arena”, aici unde am văzut goluri în ambele porți în 4 din precedentele 5 întâlniri directe. Faptul că nu a câștigat acasă, mă aștept la un factor motivant pentru Mainz care s-a descurcat mai bine în deplasare până acum. De cealaltă parte, Monchengladbach are un stil deschis de fotbal, aspect care mă face să cred că vom vedea cel puțin 3 reușite în această confruntare.

1 Solist @ 1.53

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite