Biletul Zilei Europa League din Super Pariuri – 3 evenimente pentru cota 5.82

Biletul Zilei Europa League

Biletul Zilei Europa League din Super Pariuri este format din trei evenimente, cu care am reușit să scoatem o cotă de 5.82. Având în vedere faptul că ieri am avut parte de un succes cu biletul din Champions League, avem multe motive să credem că vom scoate un profit și astăzi.

Biletul Zilei Europa League din Super Pariuri

MeciOraCotaPronostic
Rangers vs FCSB22:002.35Ambele marchează și peste 8,5 șuturi pe poartă
Lyon vs Beșiktaș22:001.60Lyon marchează, va avea peste 3,5 cornere și peste 4,5 șuturi pe poartă
Fenerbahce vs Man United22:001.55Peste 1,5 goluri, peste 2,5 cartonașe și fiecare echipă va avea peste 1,5 cornere
Tabel prezentare Biletul Zilei Europa League din Super Pariuri

După succesul cu Biletul Champions League din Super Pariuri, am decis să ne încercăm din nou norocul, mai ales că avem câteva dueluri foarte interesante în Europa League. Ne-am bazat pe spectacol la Rangers vs FCSB, pe o prestație bună a celor de la Lyon în duelul de pe teren propriu cu Beșiktaș, dar și pe faptul că vom avea de toate la Fenerbahce vs Manchester United.

Mai jos am analizat fiecare selecție, așa că vezi mai jos câteva informații care ți-ar putea fi de folos:

Pachet de 500 RON Bonus

Începem în forță cu Rangers vs FCSB

Meciul zilei în Europa League este fără dubii Rangers vs FCSB, cel puțin pentru microbiștii din România. Campioana noastră se va deplasa în Scoția, acolo unde speră că va putea scoate alte trei puncte și va ajunge la nouă în trei etape. După victoriile cu RFS și PAOK, “roș-albaștrii” au motive să viseze, însă rămâne de văzut dacă se vor impune. Noi anticipăm un duel deschis, în care se va juca frumos și vom avea parte de multe ocazii, motiv pentru care pariem în consecință, pe goluri și șuturi pe poartă.

Lyon traversează o formă foarte bună

Olympique Lyon arată foarte bine în ultimul timp, venind după cinci victorii consecutive, așa că avem multe motive să credem că va străluci în acest meci, mai ales că joacă acasă, contra unul adversar mai slab cotat, care nu impresionează de ceva vreme. Pornind de la premisa că francezii vor domina autoritar, vom miza pe faptul că aceștia vor marca, vor avea minim cinci șuturi pe spațiul porții și vor și obține cel puțin patru cornere. Acest Super Pariu chiar arată bine și are și o cotă mai mult decât decentă de 1.60.

Fenerbahce vs Man United, meci foarte interesant

Jose Mourinho, actual antrenor la Fenerbahce, va da piept cu fosta sa echipă, Manchester United, într-un duel în care ne așteptăm să avem parte de multe evenimente. Este clar, britanicii au un mare plus de valoare, însă turcii sunt capabili să pună mari probleme, mai ales că joacă pe teren propriu. Noi anticipăm o partidă echilibrată, în care spectacolul nu va lipsi, iar tensiunea va atinge și ea cote înalte. Așadar, am reușit să găsim un Super Pariu interesant, într-o cotă bună, care are șanse mari de reușită.

Biletul Zilei Europa League din Super Pariuri
Biletul Zilei Europa League din Super Pariuri

Biletul Zilei Europa League din Super Pariuri în cota 5.82

Ce părere aveți de Biletul Zilei Europa League din Super Pariuri? Credeți că vom bifa un nou succes după cel de ieri din Champions League? Dacă există vreun pronostic care nu vă inspiră încredere, nu uitați că puteți oricând să vizitați secțiunea de ponturi pariuri, acolo unde tipsterii site-ului XBets au venit cu pronosticuri pentru toate duelurile de azi din Europa League.

PARIAZĂ CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite