Real Betis vs Copenhaga, Ponturi Pariuri Conference League, 24.10.2024

Real Betis vs FC Copenhaga
Real Betis vs FC Copenhaga (sursa foto – facebook.com)

Confruntarea dintre Real Betis vs Copenhaga este una dintre cele mai interesante de astăzi din etapa a treia din Conference League. Aceasta este programată să se joace seara, cu începere la ora 22:00, urmând să se dispute în Spania, pe “Estadio Benito Villamarín”.

Vedem spectacol la Real Betis vs Copenhaga?

Evident, cele mai tari meciuri de azi vin din Europa League, acolo unde tipsterii XBets au muncit din greu, încercând să scoată ponturi pariuri interesante pentru toate cele 16 jocuri, așa că aveți de unde vă inspira. Totuși, avem câteva confruntări interesante și în Conference League, iar Real Betis vs Copenhaga este unul dintre ele, pentru care am ales să pariem în cota 1.84.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Real Betis vs Copenhaga

Cei de la Real Betis sunt văzuți ca favoriți în această confruntare, cel puțin dacă ne raportăm la cotele oferite de bookmakeri. La Unibet, aceștia primesc o cotă de 1.85 în cazul unui succes, în timp ce pentru o eventuală victorie a oaspeților avem o cotă de 4.50.

Cote pariuri Real Betis vs Copenhaga
Cote pariuri Real Betis vs Copenhaga

Real Betis, un singur eșec pe teren propriu

Într-adevăr, este o echipă care are la dispoziție un lot mult mai valoros, așa că nu este deloc o surpriză faptul că agențiile de pariuri au luat decizia de a o da ca favorită în această înfruntare, mai ales că are de partea sa și avantajul propriului teren, unde suporterii pot avea și ei un rol important.

Andaluzii au un parcurs decent în actuala stagiune, în campionatul intern aflându-se pe locul al șaptelea, cu 15 puncte, fiind la doar două lungimi de zona locurilor europene. În Conference League, aceștia au început cu stângul, în primul joc pierzând la scor minim în Polonia, pe terenul celor de la Legia Varșovia.

Trebuie menționat faptul că cei de la Real Betis nu se descurcă deloc rău pe teren propriu în acest sezon, ba din contră. Aceștia au suferit un singur eșec în cele șase partide disputate pe “Estadio Benito Villamarín”, reușind însă patru victorii, așa că au motive să spere la un succes în acest duel.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Adrian; Ruibal, Natan, Bartra, Rodriguez; Cardoso, Altimira; Avila, Fornals, Ezzalzouli; Roque

Copenhaga, patru victorii în ultimele șase meciuri

Este fără îndoială una dintre cele mai valoroase echipe din Danemarca, însă care este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că nu este o surpriză faptul că pornește ca outsideră. urmând să aibă o misiune complicată, jucând în deplasare.

Danezii la fel ca adversarii lor, au avut parte de un start slab în noul format de Conference League, jucând la rândul lor cu o echipă din Polonia. În prima rundă, aceștia au primit vizita celor de la Jagiellonia, în fața cărora, deși au condus cu 1-0 încă din minutul 12, au pierdut cu 1-2, primind golul decisiv în minutul 90+7.

Totuși, nu putem spune neapărat că cei de la FC Copenhaga trec printr-o formă slabă, având în vedere faptul că au câștigat patru din ultimele șase meciuri, ultima victorie venind în weekend, în duelul de pe teren propriu cu Vejle, câștigând cu un categoric 3-1.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Trott; Gocholeishvili, Hatzidiakos, Pereira, Diks; Lerager, Delaney; Achouri, Claesson, Elyounoussi; Cornelius

Ponturi pariuri Real Betis vs Copenhaga

Poate că am putea alege mai multe ponturi pariuri la Real Betis vs Copenhaga, însă noi am ales unul singur, în care avem mare încredere. Real Betis este favorită la victorie și nu este exclus să se impună, însă Copenhaga este capabilă să pună probleme, de aceea credem că vom avea parte de un duel cu goluri la ambele porți, așa că vom paria în consecință, la o cotă foarte bună de 1.84.

Ambele marchează @ Cota 1.84

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite