Panathinaikos vs Chelsea, Ponturi Pariuri Conference League, 24.10.2024

Panathinaikos vs Chelsea
Panathinaikos vs Chelsea (sursa foto – facebook.com)

Runda a treia din cadrul acestei ediții de Conference League propune duelul dintre Panathinaikos vs Chelsea. Acesta este programat să se joace joi seara, având fluierul de start setat la ora 19:45, urmând să se dispute în Grecia, pe Stadionul Olimpic din Atena.

Panathinaikos vs Chelsea, meciul zilei în Conference League

Panathinaikos vs Chelsea este fără dubii cel mai interesant duel al zilei în Conference League, în care noi ne așteptăm ca spectacolul să atingă cote înalte, iar reușitele să vină în număr cât mai mare. Așadar, în urma analizei, am decis să pariem pe goluri, la o cotă de 1.61 pe care am selectat-o de la agenția de pariuri online Unibet, una dintre cele mai importante din România.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri Panathinaikos vs Chelsea

Așa cum era și normal de altfel, gruparea londoneză este văzută ca mare favorită de casele de pariuri, fiind mult peste nivelul adversarei sale. Cei de la Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.55 la victorie, în timp ce pentru un succes al gazdelor oferă o cotă de 5.75.

Cote pariuri Panathinaikos vs Chelsea
Cote pariuri Panathinaikos vs Chelsea

Panathinaikos, greu de învins pe teren propriu

Vorbim de una dintre cele mai importante echipe din Grecia, însă care, ce-i drept, nu se poate compara cu adversara sa, fiind depășită în mod clar la toate capitolele, așa că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră, chiar dacă beneficiază de avantajul propriului teren.

Grecii au început în acest sezon din preliminariile Europa League, unde s-au oprit în turul al treilea, pierzând cu Ajax, trecând în cele din urmă de Lens în play-off-ul Conference League. În prima rundă din noul format al competiției, aceștia nu au obținut un rezultat grozav, remizând cu modesta Borac Banja Luka, în deplasare.

În precedentele șapte partide disputate, cei de la Panathinaikos nu au scos decât două victorii, ultima venind în meciul anterior. Aceștia s-au deplasat în fieful celor de la OFI Crete, acolo unde s-au impus la scor minim, așa că ar trebui să aibă un moral bun înainte de acest duel.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Dragowski; Kotsiras, Jedvaj, Ingason, Mladenovic; Maksimovic, Cerin; Pellistri, Bakasetas, Duricic; Jeremejeff

Chelsea vine după două prestații modeste

Nu are nevoie de prea multe cuvinte de introducere, fiind de departe cea mai puternică echipă angenată în actuala ediție de Conference League, fiind de altfel și principala favorită la câștigarea trofeului. Evident, este mare favorită la casele de pariuri, având resursele necesare pentru a se impune, chiar dacă joacă în deplasare.

Cel mai probabil londonezii nu vor pune prea mult preț pe Conference League, fiind totuși o competiție modestă, iar în mod normal vor forța în Premier League, unde caută revenirea în top 4 și, implicit, calificarea în Champions League. Aceștia au început cu dreptul în competiție, în primul joc făcând spectacol cu Gent, câștigând cu 4-2 pe teren propriu.

Ultimul joc nu a fost de bun augur pentru cei de la Chelsea, aducându-le un eșec, aceștia pierzând cu 2-1 în derby-ul cu Liverpool, disputat în deplasare, încheind astfel o serie de șapte partide consecutive fără înfrângere, în care au înregistrat cinci victorii și două egaluri.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Jorgensen; Disasi, Tosin, Badiashile, Veiga; Casadei, Dewsbury-Hall; Neto, Felix, Mudryk; Nkunku

Ponturi pariuri Panathinaikos vs Chelsea

Într-adevăr, Chelsea este net superioară adversarei sale, însă cel mai probabil va trimite echipa a doua în teren, așa că rămâne de văzut cum se va descurca. Noi credem că vom avea parte de o confruntare pe cinste, în care spectacolul va atinge cote înalte, de aceea vom paria pe goluri, minim trei fiind suficiente pentru a ne aduce profit.

Peste 2,5 goluri @ Cota 1.61

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite