FC Porto vs Hoffenheim, Ponturi Pariuri Europa League, 24.10.2024

FC Porto vs Hoffenheim
FC Porto vs Hoffenheim (sursa foto – facebook.com)

Ești în căutarea unui pariu pentru duelul dintre FC Porto vs Hoffenheim din runda a treia a noului format Europa League? Atunci te-ai putea inspira din analiza noastră! Vezi în acest material ce pronostic am ales pentru acest meci, programat să se joace în această seară, de la ora 22:00, pe “Estadio do Dragao”.

Alegem un pariu simplu la FC Porto vs Hoffenheim

FC Porto vs Hoffenheim este genul de meci la care am putea selecta mai multe ponturi pariuri, însă, în urma analizei, noi ne-am oprit asupra unuia singur. Așadar, am ales să pariem simplu, la o cotă de 1.57, pe care am selectat-o de la Unibet, una dintre cele mai populare agenții de pariuri online din România, care se laudă cu un pachet de bun-venit extrem de generos, ce include trei bonusuri.

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Cote pariuri FC Porto vs Hoffenheim

FC Porto este văzută ca mare favorită la victorie, ceea ce nu surprinde deloc, fiind fără dubii o echipă mai bună. De exemplu, cei de la agenția de pariuri online Unibet îi atribuie acesteia o cotă de 1.57, în timp ce pentru un succes al celor de la Hoffenheim oferă o cotă de 5.80.

Cote pariuri FC Porto vs Hoffenheim
Cote pariuri FC Porto vs Hoffenheim

FC Porto caută primul succes în Europa League

Pe lângă faptul că dispune de un lot de două ori mai valoros decât al adversarei sale, aceasta are de asemenea și realizări mult mai mari în ultimii ani, așa că, după cum era și normal de altfel, pornește cu prima șansă la casele de pariuri, mai ales că beneficiază și de avantajul propriului teren.

“Dragonii” au mare nevoie de puncte în Europa League, având în vedere faptul că au început totuși destul de rău. În prima etapă, aceștia au capitulat în deplasarea de la Bodo/Glimt, acolo unde au pierdut cu 3-2, urmând apoi un alt meci nebun, cu Manchester United, cu care au terminat la egalitate, scor 3-3 înregistrat pe teren propriu.

De menționat faptul că cei de la FC Porto sunt totuși într-o formă bună înaintea acestui meci, venind după patru partide consecutive fără eșec. În acest interval au scos trei victorii, impunându-se pe teren propriu cu Arouca și Braga, de fiecare dată în campionat, dar și cu Sintrense în deplasare, în Cupa Portugaliei.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Costa; Mario, Pedro, Perez, Moura; Eustaquio, Varela, Gonzalez; Pepe, Omorodion, Galeno

Hoffenheim are probleme în deplasare

Nu este o echipă rea, însă, după cum menționam, este sub nivelul adversarei sale din mai multe puncte de vedere, așa că nu este deloc o surpriză faptul că agențiile de pariuri au ales să o dea ca outsideră, mai ales că va avea o misiune complicată, jucând în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin greu.

Germanii stau ceva mai bine decât adversarii lor în acest început de Europa League, adunând patru puncte din șase posibile. Prima etapă le-a adus un egal în deplasarea de la Midtjylland, scor 1-1, urmând apoi un succes cu 2-0 în disputa de pe teren propriu cu Dynamo Kiev.

Nici cei de la Hoffenheim nu arată rău în ultima perioadă, venind după trei meciuri consecutive fără eșec, în care au bifat două victorii, ultima dată impunându-se cu 3-1 în duelul de campionat cu Bochum, așa că au un moral bun înainte de acest duel.

  • ECHIPA PROBABILĂ: Baumann; Akpoguma, Stach, N’Soki; Gendrey, Bischof, Tohumcu, Prass; Kramaric; Hlozek, Larsen

Ponturi pariuri FC Porto vs Hoffenheim

FC Porto vs Hoffenheim este un duel în care nu este exclus să avem parte de multe reușite, iar un pariu pe goluri nu arată deloc rău. Noi vom merge însă pe mâna formației gazdă în această înfruntare, care este mult mai valoroasă și are de partea sa și avantajul propriului teren. Așadar, pariem în consecință, la o cotă de 1.57 oferită de cei de la agenția de pariuri Unibet.

FC Porto câștigă @ Cota 1.57

PARIAZĂ FĂRĂ RISC CU 500 RON BONUS!

URMĂREȘTE-NE PE

Agenții Pariuri Recomandate
Betfair

100% BONUS până la 550 RON

888Sport

100% BONUS până la 500 RON

Unibet

Primul pariu fără risc până la 500 RON

Superbet

Pachet de 500 RON Bonus

Betano

100% BONUS la depunere 500 RON

WinBet

Până la 180 RON - Pariuri Gratuite